Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Τα «ανθρώπινα κουτάβια»: Η νέα διαστροφή

forever_in_the_dog_house_these_men_live_their_lives_as_39human_pups39_m9.jpg.png

Αν πάρετε μια γερή δόση σαδομαζοχισμού, την αναμίξετε με ομοφυλοφιλία, στη συνέχεια την πασπαλίσετε με μπόλικο απωθημένο κτηνοβασίας, τότε έχετε τη νέα διαστροφή του ήδη ταραγμένου αιώνα μας, που λέγεται:

Τα «ανθρώπινα κουτάβια»

secret-life-human-pups
Η διαστροφή παίζεται με δύο ομάδες – αυτούς που παριστάνουν τα κουτάβια και τους “ιδιοκτήτες” τους, που είναι οι “χειριστές” τους. 
Τα ανθρώπινα κουτάβια στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες, γκέι, τους αρέσει να ντύνονται με δέρμα, φορούν σκυλίσιες μάσκες, απολαμβάνουν το τρίψιμο στο στομάχι ή το γαργάλημα στο αυτί, παίζουν με παιχνίδια, τρώνε από κύπελλα και βρίσκονται συχνά σε σχέση με τους «χειριστές» τους.
Μιας και άρχισε η φόρα αναγνώρισης της “διαφορετικότητας” δεν θα μπορούσε να λείψει και το ανάλογο κίνημα το οποίο διεκδικεί κι αυτό μερτικό στη συμπάθεια και αναγνώριση του γούστου του.
Πρόκειται για ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από την σαδομαζοχιστική κοινότητα BDSM και όλο και φουντώνει τα τελευταία 15 χρόνια, χάρη στο διαδίκτυο, το ίδιο ακριβώς διαδίκτυο που αυτή τη στιγμή επιβλέπεται άγρυπνα από την Ε.Ε. και τις κυβερνήσεις για τυχόν περιπτώσεις «ρητορικής μίσους». Εν ολίγοις, επιτρέπεται να προμοτάρεις μια τέτοια διαστροφή και να καλείς κόσμο να την ενστερνιστεί, απαγορεύεται να την κρίνεις!
dog-mantal-illness-750x500.jpg
Άρθρο της Guardian με τίτλο:
“Οι άνδρες που ζουν σαν σκυλιά: «Είμαστε ακριβώς το ίδιο όπως κάθε άτομο στο δρόμο”», προσπαθεί να πληροφορήσει και να εμπνεύσει συμπάθεια για αυτά τα άτομα, παραφράζοντας μάλιστα κατά πως τους βολεύει θεωρίες του Καρλ Γιούνγκ.
a21458917d4427c6c9b8f64e1981604f.jpg
Ακόμα ντοκιμαντέρ του channel4 “Η Μυστική Ζωή των Ανθρώπινων Κουταβιών” (Secret Life of the Human Pups) ρίχνει μια συμπαθητική ματιά στον κόσμο του σκυλίσιου παιχνιδιού (puppy play).
Η gay σκηνή μπορεί να είναι πολύ σοβαρή, τρομακτική και προκλητική. Αλλά αν πάτε με κουκούλα μικρού κουταβιού, αυτιά και γλώσσα, θα δείχνετε χαριτωμένα. Σας επιτρέπεται να κυκλοφορείτε ελεύθερα παντού και να είστε ενθουσιώδης, άτακτος και φιλικός


Έτσι όλα παρουσιάζονται σαν “ένα παιγνίδι”, άκακο και αθώο – η απόλυτη απενοχοποίηση της διατροφής και διαστρέβλωση της έννοιας της αθωότητας.
Το άρθρο της Guardian διευκρινίζει ότι αν και οι άνθρωποι αυτοί δεν το κάνουν όλοι μόνο για το σεξ, το παιχνίδι κουταβιών είναι συχνά μέρος μιας μεγαλύτερης σεξουαλικής πρακτικής που γίνεται με δερμάτινα, furries (στολές από ζωάκια) και BDSM.
943854a91185b5cff3e9d0f4f08eef1c.jpg
Απίστευτο! Ζούμε στην εποχή που η διαστροφή και ψυχική αρρώστια προβάλλεται από τα ΜΜΕ και προστατεύεται από τους νόμους, ενώ η έκφραση αποστροφής προς αυτήν διώκεται ποινικά!
IMG_2746.jpg
4-_wolf_pup.jpg
άνω photo gallery: από διάφορα gay parade ανά τον κόσμο και “συμπαθητικές πόζες”
Αναδημοσίευση από i-gata + allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα