Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Προς τα άνω



Προς τα άνω. Το να ανέβουμε στις ανώτερες σφαίρες του θεϊκού μεγαλείου, οφείλουμε πρώτα να αφήσουμε πίσω μας τις όποιες αδυναμίες μας. 

Κι ενώ έχουμε τις αδυναμίες αυτές, ως άνθρωποι οφείλουμε επακριβώς να ορίσουμε το τι ήρθαμε να πράξουμε σε τούτη τη ζωή, να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε μιας κι ενώ είμαστε εγκλωβισμένοι στα όρια των δυνατοτήτων που έχουμε στον πλανήτη αυτό, οφείλουμε να το αντιληφθούμε γρήγορα και να το νιώσουμε μέσα μας, ώστε να ετοιμαστούμε να ανοίξουμε διάπλατα τα φτερά μας, για να κάνουμε την υπέρβαση. 

Η ανέλιξη και η εξέλιξη μας είναι δική μας προσωπική υπόθεση. 

Βασική προϋπόθεση είναι να έχουμε ασφαλώς και τα κατάλληλα εκείνα εφόδια, διότι είναι σαν να είμαστε σε ένα δωμάτιο με ξένους που μιλάνε τη γλώσσα τους κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε γρι και ακούμε αμήχανα και δεν καταλαβαίνουμε τι λένε. 


Έτσι είναι και με το επόμενο πνευματικό πεδίο κι όταν προχωρήσουμε προς τα άνω πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι φεύγοντας από εδώ....εκεί που θα πάμε θα γίνουμε ένα με το Εν ....με το νέο μας σπίτι. 

Απλά η Γαία είναι πέρασμα, μια φαινομενική αυταπάτη, που ορίζεται στο δίπολο δυαδικό σύστημα. Κι όλα αυτά γι εκείνους που ήρθε η ώρα τους να αποχαιρετήσουν μια και καλή τον πλανήτη τούτο.

 Εύχομαι καλό ταξΕΙδι σε όλους αυτούς τους Συνέλληνες .

 ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ Ε.Ι.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα