Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Εξαλείψτε τους πόνους στα γόνατα και στις αρθρώσεις σε μία μέρα χωρίς να πάτε στο γιατρό!!!


Κάποιες φορές στην περίπτωση των γυναικών, οφείλονται σε ακατάλληλη χρήση των υποδημάτων, ενώ σε άλλες περιπτώσεις στην  φθορά των αρθρώσεων και των συνδέσμων από την ηλικία και την κακομεταχείριση.
Αν εσείς προσωπικά δεν πάσχετε από αυτό το είδος του πόνου, είναι πιθανό κάποιοι δικοί σας άνθρωποι, στο περιβάλλον σας, να έχουν υποστεί υποστεί ζημιά. Στην πραγματικότητα, αυτή η κατάσταση είναι αρκετά κοινή.
Συνεπώς, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια συστατικά από τη φύση πρέπει να χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία των πόνων στις αρθρώσεις και στα γόνατα. 
RODILLAS
 ΠΟΝΟΙ στα ΓΟΝΑΤΑ και στις ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Αυτή η συνταγή περιέχει αντιφλεγμονώδη συστατικά που καταπραΰνουν τα ερεθισμένα γόνατα και τις αρθρώσεις, αλλά περιέχει επίσης συστατικά που ενισχύουν τους συνδέσμους και τους τένοντες, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε μαγνήσιο, πυρίτιο, βιταμίνη C και βρομελίνη.
Συνταγή για ανακούφιση του πόνου στα γόνατα και στις αρθρώσεις

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Ένα φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού 100% φυσικό
  • Ένα φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • Ένα φλιτζάνι νερό.
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • Δύο φλιτζάνια ανανά, σε κύβους
  • Αγνό μέλι για γεύση.
  • Μισό φλιτζάνι αμύγδαλα.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 

-Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα τις νιφάδες βρώμης και 

νερό και βράζετε για λίγα λεπτά. 

-Μόλις οι νιφάδες βρώμης έχουν ψηθεί, σβήστε τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. 

-Βάλτε την βρώμη στο μπλέντερ και προσθέστε τον ανανά, τον χυμό πορτοκαλιού, τα αμύγδαλα, την κανέλα και το μέλι για γεύση.

-Ανακατέψτε καλά, αν μπορείτε προσθέστε λίγο περισσότερο νερό ώστε η πυκνότητα του μείγματος να ταιριάζει στο γούστο σας. 

Σερβίρετε κρύο. 

Λαμβάνετε το μείγμα καθημερινά και αισθανθείτε πώς οι τένοντες, οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις σας ενισχύονται, διώχνοντας μακριά τους ενοχλητικούς πόνους.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ αυτή η συνταγή;

Ο ανανάς έχει πολλή βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για την ενίσχυση του σκελετικού συστήματος. Επίσης περιέχει βρομελίνη, η οποία δρα ως αντιφλεγμονώδες.
Το πορτοκάλι, όπως και ο ανανάς, περιέχουν βιταμίνη C σε αφθονία, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των οστών, των τενόντων και των συνδέσμων.

Η κανέλα έχει αντι - φλεγμονώδη δράση και βελτιώνει την κυκλοφορία, η οποία βοηθάει στην ανάκαμψη των γονάτων και των αρθρώσεων.
naturehealthandbeauty

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα