Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ "ΑΝΙΜΑ", ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ ANIMAL


Οι Πλειάδειοι δεν τρώνε πολλά τρόφιμα, χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο ελιξίριο, ένα συγκεκριμένο είδος ποτού καθημερινά και αυτό είναι αρκετό για τις ανάγκες τους. Κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν να τρώνε ορισμένα είδη φρούτων, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους.
COBRA: ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ "ΑΝΙΜΑ", ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ ANIMAL
Ακολουθούν τα κύρια σημεία μιας ομολογουμένως εκπληκτικής συνέντευξης του Cobra που έδωσε στις 2 Ιουνίου 2016, στην οποία διαφαίνεται η απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων στα ζώα.
- Όλα τα ζώα είναι όντα που αισθάνονται σε όλο το φάσμα των συναισθημάτων όπως και οι άνθρωποι και πρέπει να τυγχάνουν συμπεριφοράς και μεταχείρισης όπως τα ανθρώπινα όντα.
- Κάποια από αυτά είναι εγγενή σ' αυτόν τον πλανήτη που ακολούθησαν την διαδικασία της εξέλιξης και κάποια άλλα μεταφέρθηκαν στην Γη από άλλους πλανήτες.
- Για παράδειγμα τα δελφίνια και οι φάλαινες προέρχονται από το αστρικό σύστημα του Σειρίου, με σκοπό να εδραιωθεί εδώ κάποιο συγκεκριμένο ενεργειακό δίκτυο αναγκαίο για τον πλανητικό μετασχηματισμό.
- Όλα τα αισθανόμενα όντα προέρχονται από την Πηγή και ακολουθούν διαφορετικά ρεύματα εξέλιξης, έχουν διαφορετική ιστορία και βιώνουν αυτά που βιώνουν σ' αυτόν τον πλανήτη με τον δικό τους τρόπο, ενώ επιδίωξη τους είναι η επανασύνδεση με την Πηγή, εκτός από αυτά που έχουν επιλέξει με ελεύθερη βούληση να έλθουν εδώ.
- Η ανάγκη των ανθρώπων να τρώνε κρέας χειραγωγείται με τρόπο που επιτρέπει σε ορισμένες αρνητικές δυνάμεις να συνεχίζουν την πρακτική της θυσίας(!) με κοινωνικά αποδεκτό τρόπο.

- Είναι αλήθεια ότι οι παλιοί μαύροι μάγοι προέβαιναν σε τελετές θυσιών, τόσο των ζώων όσο και των ανθρώπων, αναγκάζοντας τις ψυχές να βγαίνουν έξω από το φυσικό τους σώμα, ως μέρος πρακτικών αρνητικών δυνάμεων για δικούς τους πνευματικούς σκοπούς.
- Όλες οι μορφές κατάχρησης και καταπίεσης της ζωής των γυναικών και των θηλυκών ζώων για τα αυγά, το γάλα και το κρέας τους, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την καταστολή της θηλυκής ενέργειας.
- Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν χιλιάδες σφαγεία. Αυτά τα σημεία χρησιμοποιούνται από τις σκοτεινές και τις αρνητικές αιθερικές οντότητες, κυρίως στο επίπεδο του πλάσματος. (Εννοεί το αρνητικό αιθερικό "πέπλο" που περιβάλλει τον πλανήτη).
- Σε όλο τον κόσμο, με βάση τις πηγές, θανατώνονται 200.000 ζώα ανά λεπτό (ή 600 εκατομμύρια κάθε 5 ημέρες) για να χρησιμοποιηθούν ως τροφή. Αυτή η μαζική δολοφονία γίνεται αισθητή σε πλανητική κλίμακα τόσο δραματικά που επηρεάζει τις συνθήκες του ενεργειακού σώματος του πλανήτη, αλλά όλα αυτά θα εξεταστούν κατά τη στιγμή της Εκδήλωσης.

- Αυτοί οι κολοσσιαία αριθμοί ψυχών σε σώματα ζώων προέρχονται από διαφορετικές ομάδες ζωικών ειδών στο αστρικό και στο αιθερικό επίπεδο και πολλές από αυτές τις εκπορεύσεις προέρχονται από την ομαδική ψυχή εντεταλμένες να ενσαρκωθούν στο φυσικό πεδίο αποκλειστικά αυτή τη στιγμή, γνωρίζοντας σε κάποιο βαθμό τι τα περιμένει εδώ.
- Οι ψυχές των ζώων εγκαταλείπουν το σώμα λίγες στιγμές πριν το τραύμα (από την σφαγή) γίνει πολύ μεγάλο και στη συνέχεια, τα ζώα επιστρέφουν στην ομαδική τους ψυχή στο αιθερικό και στο αστρικό επίπεδο.
- Το ίδιο συμβαίνει και με την ψυχή του ανθρώπου, η οποία προωθείται έξω από το φυσικό του σώμα σε περιπτώσεις ενός ατυχήματος για παράδειγμα, πριν ο πόνος γίνει πάρα πολύ μεγάλος από τα τραύματα (!).
- Τα άτομα που ζουν σε εξαιρετικά ψυχρά κλίματα και έχουν προσαρμοστεί στο να επιβιώνουν με τη σάρκα των ζώων, έχουν κάνει μια σταδιακή επιστροφή στην αρχική μας κρυσταλλική μορφή και απαιτούν όλο και λιγότερο στερεά τροφή και όλο και περισσότερα φρέσκα τρόφιμα με υψηλότερη δονητική. Αυτό ισχύει για τους πιο πνευματικά αναπτυγμένους ανθρώπους, αλλά για την πλειοψηφία της ανθρωπότητας που εξακολουθεί να τρώει κρέας, αυτό συμβαίνει κάτω από μια διαφορετική οπτική γωνία και διαφορετική συνείδηση.
- Σε κάποιους από τους αναληφθέντες πλανήτες υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλομορφία ζώων και σε άλλους λιγότερη, όμως όλα τα όντα συνυπάρχουν σε αυτούς ειρηνικά.
- Οι Δυνάμεις του Φωτός θα παραχωρήσουν τεχνολογική βοήθεια για να επιλυθούν τα θέματα αυτά και όλες οι μορφές εκμετάλλευσης των ζώων και η θανάτωσή τους θα τερματιστούν λίγους μήνες μετά το Συμβάν.



agnvegglobal

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα