Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

Gadget πρώτης ανάγκης στην κουζίνα σου
1. Πολυεργαλείο 3 σε 1
Α. Ημικύκλιο: Είναι ο βασικός σύμμαχός σου στον καθαρισμό της σχάρας ψησίματος. Κάθε σημείο του μπορεί να φτάσει και να καθαρίσει οποιαδήποτε δύσκολη γωνία, που καμία βούρτσα δεν θα το έκανε.
Β. Αιχμή: Ανοιξε τρύπες σε δοχεία, για να διευκολύνεις τη μετάγγιση του περιεχομένου τους.
Γ. Ξύστρα: «Χρησιμοποίησέ τη με απορρυπαντικό πιάτων, για να βγάλεις τους δύσκολους λεκέδες από τον πάτο της κατσαρόλας ή του ταψιού» λέει ο Mika Lata, σεφ και ιδιοκτήτης του FIG και του Ordinary.
2. Πένσα
Με το δάχτυλο βγάλε τα κόκαλα που προεξέχουν από τη ράχη του ψαριού. «Πιάσε τα με την πένσα και τράβα τα προς την κατεύθυνση του κεφαλιού του» λέει ο Bryan Calvert, σεφ και ιδιοκτήτης του James in Brooklyn στη Νέα Υόρκη.

3. Σφυρί Κρέατος
Για να μη δεις την μπριζόλα σου να ξεροψήνεται εξωτερικά και να παραμένει ωμή εσωτερικά χρειάζεται κάποια προεργασία. Χρησιμοποίησε το σφυρί για να λεπτύνεις και να μαλακώσεις το κομμάτι του κρέατος, προσθέτοντας πάντα τα μπαχαρικά πριν από το ψήσιμο, για να διατηρήσεις όλα τα αρώματα μέχρι το σερβίρισμα. 
4. Ρόδα Κοπής
Αν το μενού της ημέρας περιλαμβάνει πίτσα, δεν έχουν σημασία μόνο τα υλικά και το ψήσιμο αλλά και το σερβίρισμα. Με την ειδική ρόδα κοπής μοίρασε τα κομμάτια σωστά, χωρίς να δεις τα ψημένα υλικά να γλιστρούν στο ταψί κατά τη μεταφορά τους.
5. Σύρμα Μαγειρικής
Ένα από τα must-have εργαλεία, που λίγοι θυμούνται να αγοράσουν. Χρήσιμο για συνταγές αλμυρών και γλυκών πιάτων, σε βοηθάει να χτυπήσεις σωστά τα αυγά πριν τα αναμείξεις με τα υπόλοιπα υλικά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα