Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ



Οι ημέρες γύρω από το Χειμερινό ηλιοστάσιο έχουν μια σπουδαία αστρονομική σημασία. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος βρίσκετε στο νοτιότερο σημείο της ελλειπτικής τροχιάς του. Όπου φαίνεται σαν να σταματάει από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου, και είναι και οι μικρότερες μέρες του χρόνου. Στις 25 Δεκεμβρίου ο Ήλιος αρχίζει πάλι να ανεβαίνει προς τον Βορά και η ημέρα να μεγαλώνει. 

Ο Ήλιος λατρευτικέ από τους Αρχαίους λαούς σαν Θεός, γι’ αυτό πολλές θρησκείες είχαν τοποθετήσει σε αυτήν την ημερομηνία, πολύ πριν την έλευση του Χριστού την γέννηση των Θεών τους. Στην Αρχαία Ελλάδα την ημερομηνία αυτή γιόρταζαν την γέννηση του Διονύσου, γιού του Δία και της Σεμέλης, και τον αποκαλούσαν «Σωτήρα» και «θείο βρέφος». 


Ο Ήλιος λατρεύτηκε από τους Αρχαίους Έλληνες σαν θεός, μια και ήταν ο δημιουργός των εποχών, που είχαν σχέση με την σπορά, την βλάστηση, την ανθοφορία και την συγκομιδή. Τον απεικόνιζαν πάνω σε ένα πύρινο άρμα να διατρέχει τον ουρανό. Τον ταύτιζαν επίσης με τον Φοίβο Απόλλωνα τον Θεό του φωτός. Σταδιακά τα γενέθλια του Θεού Ήλιου μετατράπηκαν σε γενέθλια του Χριστού. Αυτό καθιερώθηκε στην Ρώμη τον 4ον αιώνα μ.χ. από το Πάπα Ιούλιο Α΄ 


Από αυτά που θα δούμε παρακάτω οι αρχαίοι λαοί είχαν αρκετές αστρονομικές γνώσεις και γι’ αυτόν τον λόγο είχαν τοποθετήσει την γέννηση των Θεών τους την περίοδο αυτή. 



Τρεις αιώνες νωρίτερα από τον Χριστό γεννιέται ο Διόνυσος. 

Τριάντα αιώνες νωρίτερα απ τον δικό μας ή 3000 χρόνια γεννήθηκε ο Θεός Ώρος -στις 25 Δεκέμβρη -από την παρθένα Ίριδα. Τη γέννηση του έδειξε ένα αστέρι στην ανατολή το οποίο ακολούθησαν 3 βασιλιάδες για να δοξάσουν το νέο σωτήρα. Στα 12 ήταν παιδί-δάσκαλος. Στην ηλικία των 30 βαπτίστηκε από τον Άναμπα. Ο Ώρος είχε 12 μαθητές και ταξίδευε κάνοντας θαύματα, γιάτρευε αρρώστους και περπατούσε στο νερό. Ο Ώρος ήταν γνωστός και με άλλα τιμητικά ονόματα όπως, "η αλήθεια", "το φως", "ο υιός του Θεού", "ο καλός ποιμένας", "ο αμνός του Θεού" κ.α. Αφού προδόθηκε από τον Τυφώνα, ο Ώρος σταυρώθηκε πέθανε για τρεις μέρες και αναστήθηκε. 

Αυτή και καμιά 10ριά παρόμοιες περιπτώσεις υπήρχαν πριν τον Τζίζας.

Τι δεν Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Ι Ν Ε Τ Ε;

Γιώργος Μόσιος


 Ιωαννης Θεοδωροπουλος

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Γιατι περιπου 70 μεσσιες γεννηθηκαν 25 Δεκεμβριου πεθαναν και σε 3 μερες ανεστηθηκαν:
    Το 3000 π.Χ... υπήρχε ο Γκορ ,ο γιος του Θεού Ήλιου Ra. Τον Γκορ συνέλαβε θαυματουργά, η παρθένα Ίσιδα. Γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου. Όταν γεννήθηκε, ενα μεγαλο φωτεινο αστέρι ανατολικά,φωτιζε την σπηλια που γεννηθηκε και ηρθαν 3 ατομα με δωρα . Στην ηλικία των 12, μιλησε σε ιερεις που εμειναν αναυδοι με τα τοσα που ηξερε. Στην ηλικία των 30, αρχισε να διδασκει στα πληθη και πηρε το ονομα πήρε Anub. Ο Γκορ είχε 12 μαθητές, με τους οποίους έκανε θαύματα, θεράπευε τους αρρώστους, περπάτησε πάνω στο νερό. Ο Γκορ ήταν γνωστός με πολλά ονόματα Horus - "true", "light", "Υιός του Θεού", κλπ. Προδομένος από τον Τυφώνα, ο Ώρος σταυρώθηκε, θάφτηκε για 3 μέρες και μετά αναστήθηκε. Σας θυμίζει κάτι; Παμε παρακατω: Της Φρυγίας ο Άττις - γεννήθηκε από μια παρθένο στις 25 Δεκεμβρίου, σταυρώθηκε, εμεινε τρεις ημέρες στον τάφο,και μετα αναστήθηκε. Ο Κρίσνα στην Ινδία, γεννήθηκε από μια παρθένα, που σηματοδότησε την άφιξη του, αστέρι στην ανατολή, έκανε θαύματα, και μετά το θάνατό του, αναστήθηκε. Ο Έλληνας Διόνυσος, γεννήθηκε από μια παρθένο στις 25 Δεκεμβρίου, εκανε ταξίδια και θαύματα, μετέτρεψε το νερό σε κρασί, ονομαζόταν ο «βασιλιάς των βασιλέων", "γιος του Θεού" και , μετά το θάνατό του, αναστήθηκε. Ο Περσικος θεός Μίθρας - συνεληφθει θαυματουργά, γεννήθηκε από μια παρθένο στις 25 Δεκεμβρίου, είχε 12 μαθητές, έκανε θαύματα, και μετά το θάνατό του θάφτηκε για 3 μέρες και μετά αναστήθηκε.Υπαρχουν και αλλοι σωτηρες καπου 50 με το ιδιο βιογραφικο, ολοι πριν απο τον Χριστο.Δεν γραφω για να μην γινω κουραστικος . Βλεπουμε λοιπον οτι ο Ιησούς (καθώς και οι άλλοι «γιοι του Θεού») γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου. Το Αστερι της Ανατολή που εμφανιστικε - είναι ο Σείριος, και οι "τρεις μαγοι ,οι τρεις βασιλιάδες" - έιναι τα τρεια αστερια που στις 24 Δεκεμβρίου, μαζί με ένα φωτεινό αστέρι (Σειριο) στην ανατολή, σχηματίζουν μια γραμμή και δειχνουν τον τόπο της ανατολής του ήλιου από τις 24 Δεκεμβρίου έως 25.(φωτο κατω). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ηρθαν οι "τρεις μαγοι,οι τρεις βασιλιάδες" ακολουθοντας το αστέρι στην ανατολή, για να βρίσκουν τον « σωτήρα », δηλαδή τον Ήλιο (και όχι τον Ιησούς και τους αλλους μεσσιες ).Εχει και αλλα ,γιατι εχει 12 μαθητες γιατι σταυρωθηκε, γιατι ανεστηθηκε, γιατι φορανε ακανθινο στεφανι κλπ. Για να ειμαι ειληκρηνης βαριεμαι να γραφω, γιατι οταν βριζουν ,λεω τι γραφω ο μ@λ@κ@ς.Κατω πως ειναι ο Σειριος με τους τρεις βασιλεις ,μαγους που ειναι σε ευθεια και δειχνουν τον ηλιο και οχι τον μεσσια .Ο ηλιος γεννηθηκε , ο Σειριος δειχνει τον τοπο που γεννηθηκε και τον επισκεφτονται οι τρεις μαγοι ,οι τρεις βασιλεις, τα αστερια.Ο ηλιος ειναι ο μεσσιας που γεννηθηκε και οχι οι παραπανω Διπλα ο ηλιος με τα 4 αυτα αστερια σχηματιζουν σταυρο και οχι οι μεσσιες κλπ.κλπ.κλπ.Ξερω οτι τα αφησα μισα, εχετε αποριες αλλα ειπα δεν εχω ορεξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα