Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Βάλτε τις παλάμες σας δίπλα δίπλα και συγκρίνετε αυτές τις 2 γραμμές. Μάθετε τι σημαίνουν!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει μπει στον πειρασμό να επισκεφθεί χειρομάντη για να μάθει κάτι για το μέλλον, την καριέρα του ακόμη και για τον έρωτα. Όλοι μεγαλώνουν ονειρευόμενοι τον έρωτα της ζωής τους και πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να γνωρίζουν περισσότερα για αυτό το πρόσωπο πριν ακόμη από τη συνάντησή του / της.
Ευτυχώς, δεν χρειάζεται πλέον να πάτε σε χειρομάντη, ώστε να γνωρίζετε το πως θα εξελιχθεί ο έρωτας της ζωής σας. Μπορείτε να διαβάσετε τις γραμμές της παλάμης σας, απλά κοιτάζοντας την πρώτη γραμμή κάτω από τα δάχτυλά σας. Αυτή η γραμμή ονομάζεται γραμμή του γάμου και μπορεί να πει πολλά για την κατάσταση της σχέσης σας.
Τώρα, κοιτάξτε τις παλάμες σας και δείτε τι λέει η γραμμή του γάμου για τον έρωτα της ζωής σας!
3 διαφορετικοί τύποι γραμμών παλάμης:
  1. Στο ίδιο ύψος
Όταν οι γραμμές παλάμης βρίσκονται στο ίδιο ύψος σημαίνει ότι η οικογένειά σας θα αγαπήσει και θα αποδεχθεί τον/την σύντροφο της ζωής σας.
  1. Στο δεξί χέρι βρίσκεται υψηλότερα.
Όταν η γραμμή της δεξιάς παλάμης βρίσκεται υψηλότερα από αυτήν της αριστερής, αυτό σημαίνει ότι δεν είστε συντηρητική και δεν ακολουθείται την άποψη των αποδεκτών κοινωνικών προτύπων, αλλά αντ 'αυτού, κάνετε μόνο αυτό που θέλετε..
  1. Στο αριστερό χέρι βρίσκεται υψηλότερα.
Όταν η γραμμή της αριστερής παλάμης είναι υψηλότερη από την δεξιάς, αυτό σημαίνει ότι δεν φοβάστε τίποτα, αγαπάτε τις προκλήσεις και ακολουθείτε αντισυμβατικό τρόπο ζωής.

ourhealthyfoodchoice

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα