Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα παπούτσι είναι άνετο πριν καν το δοκιμάσεις!




Μιας και βαριέμαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να δοκιμάζω παπούτσια, είπα να ψάξω να βρω έξυπνους τρόπους που θα μου “λένε” πώς να καταλάβω ότι ένα παπούτσι είναι άνετο χωρίς καν να το δοκιμάσω. Και τους βρήκα…
Δεν θέλω να μπω ποτέ ξανά στη διαδικασία να αγοράσω παπούτσια -ακόμα κι αν είναι τα πιο όμορφα του κόσμου- που θα φορέσω μια φορά και θα δεινοπαθήσω. Γι’αυτό βρήκα 5 τρόπους που θα μου πουν αν ένα παπούτσι είναι άνετο με την πρώτη ματιά.

Κοίτα για ένα πιο χοντρό τακούνι: Όσο πιο “παχύ” είνα ένα τακούνι τόσο πιο μικρή θα είναι η πίεση που θα ασκεί στο πόδι σου.
Ψάξε για πιο φαρδιά λουριά: Τα λουριά θα σταθεροποιήσουν καλά το πόδι στο παπούτσι και θα έχεις μεγαλύτερη σταθερότητα στο περπάτημα ή και το χορό. Ακόμα καλύτερα αν υπάρχει λουρί που να δένει στον αστράγαλο.
Η χοντρή σόλα κάνει τη διαφορά: Ακόμα και τα παπούτσια που έχουν τακούνι καλό είναι να έχουν χοντρή σόλα (είναι η λεγόμενη φιάπα) έτσι ώστε να μοιράζεται η πίεση που αισθάνονται τα πόδια σου όταν φοράς ψηλά τακούνια.
Επέλεγε φυσικά υλικά: Τα σουέντ και τα δερμάτινα είναι οι καλύτερες επιλογές σε ό,τι αφορά τα παπούτσια. Αντιθέτως τα συνθετικά μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στα πόδια σου.
Τσέκαρε τη σταθερότητα: Τοποθέτησε το παπούτσι που σε ενδιαφέρει σε μια επίπεδη επιφάνεια και κούνησέ το ελαφρώς με το δάχτυλό σου. Αν κουνηθεί εύκολα ή πέσει τότε δεν είναι το ιδανικό παπούτσι για σένα μιας και δεν θα είναι σταθερό.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα