Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

«Serial Killer» κεραυνοί στην Ευρώπη – Ένας νεκρός πολλοί τραυματίες

Deadly thunderstorms hit Europe,
Κεραυνός έπεσε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στη δυτική Γερμανία, έπειτα από αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων, τραυματίζοντας 35 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 ενήλικες σοβαρά, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA
Το περιστατικό συνέβη στο Χοπστέντεν, της Ρηνανίας-Παλατινάτου.
Ο κεραυνός κτύπησε κατευθείαν τον διαιτητή του αγώνα, που μεταφέρθηκε επειγόντως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.
Οι 32 υπόλοιποι, ανάμεσά τους 30 παιδιά ηλικίας από 9 έως 11 ετών, τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο.


«Σύμφωνα με τους παρισταμένους, δεν υπήρχε ούτε βροχή, ούτε σκοτεινός ουρανός τη στιγμή που χτύπησε ο κεραυνός», δήλωσε στο DPA εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για καταιγίδες στη δυτική και τη νότια Γερμανία για ολόκληρο το σαββατοκύριακο.
Χθες, η καταιγίδα «Ελβίρα» έπληξε το δυτικό τμήμα της Γερμανίας. Ισχυρές νεροποντές και χαλάζι προκάλεσαν πλημμύρες. Στη Ρηνανία-Παλατινάτο αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.
Στο Παρίσι, τουλάχιστον 10 άνθρωποι,ανάμεσά τους και 8 παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών που συμμετείχαν σε πάρτι γενεθλίων στο Παρκ Μονσό χτυπήθηκαν το απόγευμα από κεραυνό. Πολλοί ανάμεσά τους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Στην Πολωνία, ένας 40χρονος άντρας πέθανε στο βουνό Babia Gora όταν κεραυνός χτύπησε το μονοπάτι του, άλλα τρία άτομα χτυπήθηκαν από κεραυνό στην περιοχή Beskids, ενώ ένας 61χρονος πνίγηκε σε πλημμυρικά νερά που προκλήθηκαν από την καταιγίδα.


  1.  28 ΜαΐParis, France
    Vidéo des orages de cette après midi, la foudre a frappé 8 enfants et 1 adulte au parc monceau à côté de chez moi
  2. Dire que j'aurai pu être aujourd'hui au parc monceau avec les petits que je garde... J'espère qu'ils vont s'en sortir 🙏🏻

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν η Κομισιόν μια φορά κι ένα καιρό κάλεσε τους Αμερικάνους να εξηγήσουν το ακριβώς κάνει το HAARP τους, εκείνοι απαξίωσαν ακόμα και να παραβρεθούν. Έκτοτε άκρα του τάφου σιωπή και η μόνη φωνή που ακούγεται είναι του ΟΗΕ: Θέλω τα λεφτά μου και να υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις για την “κλιματική αλλαγή” της πρόσφατης συνάντησης για το κλίμα, στο Παρίσι.
Εκεί… εκεί που τώρα βαράνε τον κόσμογιατί δεν δέχεται τις μεταρρυθμίσεις του Ολάντ, γιατί δηλαδή, δεν δέχεται την Ατζέντα 21…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα