Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ του CERN στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ (Βίντεο)




κύκλος ραντέρ ελβετια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ένα παράξενο φαινόμενο εμφανίστηκε στους μετεωρολογικούς χάρτες την περασμένη Κυριακή, 8 Μαΐου 2016. Ένα τέλειος κύκλος από βροχή μετακινήθηκε πάνω από την Λωζάνη, στο Vallorbe λίγα χιλιόμετρα νότια της Γενεύης στην Ελβετία. Το παράδοξο είναι ότι εκείνο το διάστημα δεν έβρεχε!


Το κέντρο αυτού του μυστηριώδη κύκλου -ο οποίος είχε διάμετρο 80 χιλιόμετρων- βρισκόταν ακριβώς πάνω από την κορυφή του βουνού La Dole στο Jura Vaudois. Εκεί είναι τοποθετημένος ένας από τους πέντε σταθμούς μετεωρολογικών ραντάρ του Meteo Ελβετίας, το οποίο και «έπιασε» τον περίεργο σχηματισμό.


Σύμφωνα με τους ειδικούς μετεωρολόγους επιστήμονες του Meteo Switzerland, το παράξενο φαινόμενο εμφανίστηκε ως αποτέλεσμα ενός προβλήματος που προέκυψε με την επεξεργασία του ραντάρ.

Πολλοί, όμως είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πίσω από τον μυστηριώδη κύκλο κρύβεται ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών. Με απλά λόγια το πολύ γνωστό σε όλους μας CERN.

Οι υποθέσεις αυτές δεν προέκυψαν έτσι απλά για να έχουν κάποιοι κάτι να πουν, ούτε για να κατηγορήσουν το CERN. Τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί πολλές παράξενες καιρικές ανωμαλίες οι οποίες έχουν συλληφθεί από σταθμούς ραντάρ σε όλο τον κόσμο.

Ας μην ξεχνάμε πως παλαιότερα φαίνεται να βιντεοσκοπήθηκε μία τεράστια ρουφήχτρα πάνω από τον συγκεκριμένο Οργανισμό.





Αφού είδατε αυτά τα video και, ενδεχομένως, σχηματίσατε μία εικόνα, μπορείτε να ρίξετε και μία ματιά στην μυστηριώδη σπείρα που εμφανίστηκε πάνω από ένα ηφαίστειο, πιθανότατα από ένα UFO. Ένα θέμα που αποσιωπήθηκε…
Ίσως, όλα αυτά (HAARP, CERN, UFOs, ηφαίστεια) με κάποιο τρόπο να συνδέονται…
diadrastika

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα