Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΗ;

Έγινε επιτέλους κι αυτό το Eurogroup κι επήλθε συμφωνία. Συμφωνία γαμησιού. Μας εγάμησε ξανά ένας ΑΜΕΑ. Πού είναι η ρύθμιση του χρέους – έστω και με την μορφή επιμήκυνσης – και πού είναι όλα εκείνα τα δις που θα έπεφταν από τον ουρανό, όπως έλεγε εκείνος ο ωραιοπαθής ψυχασθενής γιατρός των ΑΝΕΛ; Πού είναι η δόση για την ανάπτυξη; Διότι μόνο δόση για να ξεχρεωθούν τα δανεικά υφίσταται.
Οπότε άλλο ένα παραμύθι των γελοίων αγράμματων κι άεργων,  που φυσικά εκλέχθηκαν από αντίστοιχους τέτοιους, ήρθε στο τέλος του. Και μείναμε όλοι με τα ψηφισμένα μέτρα, τα φορομπηχτικά και τα δισβάσταχτα ασφαλιστικά ενώ συντάξεις δεν θα δοθούν, αλλά και  μια ακόμα υποχρέωση : Μερικά προαπαιτούμενα ακόμα, για την δεύτερη υποδόση. Το περήφανο έθνος, υπέστη ξανά άλλη μια τραγική ήττα, αφού πίστεψε τους κουτόφραγκους. Κι είναι τρομερό να ξέρεις καντάρια μπάλα, και μονίμως να χάνεις.
Κάτι δεν πάει καλά στον τελευταίο λόγο μου. Έτσι δεν είναι; Φυσικά κι έτσι είναι, αλλά ποιός να ασχοληθεί με την αλήθεια; Την θέλει την αλήθεια ο νεοέλληνας; Όχι βέβαια. Μια απάτη θέλει και  μια ελπίδα, να κάθεται, να δουλεύει άλλος, αλλά να τρώει ο ίδιος. Το έχω πιάσει εγώ, δεν το έχουν πιάσει Ευρωπαίοι υπουργοί; Οπότε συνθηκολογώντας εμείς, να μην ζητάνε παραπάνω εκείνοι; Δεν κατάλαβα. Έχω ένα προϊόν που τραβάει στην αγορά, θα ρίξω την τιμή του ή θα την αυξήσω;
Μην μας τους κύκλους όμως τάραττε. Έχουμε μπάνια μπροστά μας, κι έχουμε πίτσας και μπύρας για το γιούρο, το οποίο διάβασα οτι θα έχει περιορισμένη τηλεθέαση επειδή δεν συμμετέχει ο Καραγκιόζης του ποδοσφαίρου. Σωστά, διότι αν έπαιζε ο Καραγκούνης, ίσα που δεν θα προλαβαίνανε τα ξένα κανάλια να κλείσουν τους αγώνες μας κι ίσα που ο Γκιρτζίκης δεν θα προλάβαινε να αγοράζει μηχανές μετρήματος του χρήματος, από τα έσοδα που θα είχαμε.
Σαν τα έσοδα που καρτεράει η αριστερή του κώλου κυβέρνηση. Γιατί του κώλου; Διότι οι αριστεροί τα θέλουν όλα κρατικά. Τι δουλειά λοιπόν έχουν με ανάπτυξη ιδιωτική με  κεφάλαια ιδιωτικά και λοιπές μπούρδες που τσαμπουνάνε; Επειδή κάνουν παρέα με τον Καμμένο, που αντιπολιτεύθηκε τον εαυτό του για τον ΦΠΑ στα νησιά; Επειδή έχουν δεκανίκι τον Τέρενς Κουίκ; Μπα. Μάλλον, επειδή στο ψυχιατρείο, υπάρχει ανταγωνισμός. Σοβαρός αντίπαλος είναι ο Λεβέντης, που δεν έχει θέμα για οικουμενική κυβέρνηση. Λες και είναι τίγκα στα στελέχη με πλάνο κι όραμα.
Οπότε έρχεται η καραμέλα, οτι ο Τσίπρας υποχρεώθηκε.
Το οποίο το θεωρώ σίγουρο. Άμα χρωστάς, σίγουρα δεν έχεις το πάνω χέρι. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ τα πάντα είναι κόντρα στην ιδεολογία σου, συνεχίζεις να παίρνεις πίπες στον ΑΜΕΑ αλλά και στο ΔΝΤ, το οποίο έχασε κι αυτό. Δήθεν βέβαια, πάντα υπάρχει το δίπολο του κακού και του καλού, αλλά αυτό γράφει το κοντέρ. Πώς κυβερνάς λοιπόν; Με τι ιδεολογία και με τι πρακτική; Για να μην σου πάρει την εξουσία η Νέα Δημοκρατία και γαμήσει το σύμπαν; Γιατί εσύ, τι διαφορά έχεις; Ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο;
Αυτό λοιπόν το άλλο, είναι πολύ απλό. Και δεν θα μιλήσω για την εξουσία που διαφθείρει κι άρα όλα αυτά τα ψηφισμένα λαμόγια, λογικά θέλουν να κρατάνε τις καρέκλες παίζοντας τους σπουδαίους στα λαμόγια συγγενείς και φίλους τους, ή να κονομάνε από όσα πληρώνουν οι Έλληνες χωρίς κάποιο συγκεκριμένο αντίκρυσμα. Το άλλο λοιπόν, είναι οτι είναι τόσο μαλάκας που πλησιάζει στην ιδεολογία του Παττακού, που είχε κι αυτός την τρέλα της θεμελίωσης έργων, αλλά κατέληξε σε κάτι δικαστήρια. Δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ ενός αμορφωτου στρατιωτικού κι ενός αμόρφωτου επίμονου καταληψία. Ούτε με μπερδεύουν ιδεολογίες.
Αυτές τις πολιτικές θέσεις, πάντα τις είχα χεσμένες. Δεν ξέκοψα ακόμα από την φύση, για να δέχομαι μπαρούφες που φτειάχτηκαν από τεμπέληδες συνδικαλιστές, οποιασδήποτε συνιστώσας κι οποιουδήποτε κόμματος. Οι συνδικαλιστές είτε της δεξιάς είτε της αριστεράς, τα ίδια σκατά είναι. Όμως η φύση λέει άλλα. Και σίγουρα δεν μιλάει για καμία εξίσωση κανενός είδους. Και δεν κάνει κι εκλογές για τον αρχηγό της ζούγκλας, αλλά ούτε κι εκλέγει κάποιο άλλο ζώο για να είναι ο λοχαγός του λιονταριού.
Υπάρχει χρήμα ακόμα αγαπητοί , και γι’ αυτό προδίδονται οι δήθεν ιδεολογίες. Κονομάνε οι τελευταίοι αμόρφωτοι και τεμπέληδες, που τώρα βγήκαν και σε τσακωμό με κάποια Σακοράφα. Ακόμα υπάρχει λίπος και το ξέρουν όλοι, και μέσα κι έξω. Και όχι μόνο ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει – ποιός ξένος θα έρθει να επενδύσει με 45% φόρους; – αλλά ούτε και θέλει κανένας από τους θιασώτες της παλιάς Σοβιετίας, κάτι τέτοιο. Αυτά είναι μαλακίες για να τα ακούει ο μαλάκας που ζει για να ψηφίζει. Οι άνθρωποι έχουν δεθεί στην καρέκλα, νομίζουν οτι μπορεί να αλλάξουν τον παγκόσμιο καπιταλισμό, και τρώγοντας – ΔΙΟΤΙ ΚΑΡΑΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΝΟΔΑΛΑ -, ας φύγουν με τον Φίλη τουλάχιστον κοιμισμένο κι όχι πεινασμένο. Ξέρεις τι να είναι να σε φάει Φίλης, μη καταγεγραμμένος σε κάποια συνωμοταξία ζώου;
Φυσικά αυτήν την στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι και η αντιπολίτευση. Εξ άλλου τα μνημόνια, ξεκίνησαν επί εποχής διακυβέρνησης της. Και μνημόνια είχαμε, επειδή κυβερνούσε η αντιπολίτεση, και μνημόνια έχουμε επειδή το Πασόκ εξακολουθεί να κυβερνάει, άσχετα αν ο λαός δεν βλέπει οτι ο Κουρουπλής είναι άλλης κατηγορίας ΑΜΕΑ σε σχέση με τον Γερμανό. Φαγώθηκαν πολλά κι ειπώθηκαν πολλά ψέμματα, και πλέον οι δανειστές θέλουν εκδίκηση. Είναι τόσο απλά τα πράματα. Άρα, καλώς να έρθει η απόλαυση και η δημιουργία της αεργίας, όπως πρέσβευε κι ο Βενιζέλος.
Αλλά πού είναι η δόση; Η δόση για την ανάπτυξη μιλάω. Πουθενά λέω εγώ και σωστά. Ποιός να την διαχειριστεί; Ο Σταθάκης ή ο Τσακαλώτος; Ή μήπως ο Κουμουτσάκος που τρώει δημόσιο ξύλο; Άστε ρε τα κλειδιά σε άλλους για να τελειώνουμε. Όσοι είναι πραγματικοί Έλληνες, τι δουλειά έχουν με τους νεοέλληνες; Τι δουλειά έχουν να ασχολούνται με το τι ψηφίζει αυτή η αμόρφωτη μπλέμπα, που πλέον έχουν και βουλευτή και τον Κυρίτση; Αφείστε τους να πνιγούν στην άθλια προπαγάνδα τους και στο μηδενικό τους έργο και στην αηδία της θεωρίας. Κι αφείστε να πνιγούν κι όλοι αυτοί οι νεοέλληνες στα ίδια σκατά. Να ψηφίζουν και να πιστεύουν οτι θα είναι καλύτερα αν κανείς δεν κουνιέται. Αν δεν υπάρχει αριστεία στην παιδεία ή αν δεν υπάρχει ικανότης του δημιουργείν. Δεν θα τους πάρει και πολύ να αυτοκαταστραφούν. Απλά τώρα κάποιοι ικανοί, δεν πρέπει να κάνουν τίποτα. Ας παίξουν λίγο άμυνα ή ας ξεκουραστούν. Η κόντρα πάντα γιγάντωνε τους ηλίθιους. Ας τους αφήσουμε ήσυχους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα