Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!



Κάθε φορά που ένας άνθρωπος γεννιέται, ο Δημιουργός του τον κοιτάζει κ του λέει ''Προσοχή στην πλεκτάνη της λήθης, στον εγωισμό κ την αλαζονεία της υλικής υπόστασης... μάθε απ αυτά πώς να τ αποφεύγεις, για να ανυψώνεσαι πάνω από τον εικονικό ουρανό του ψεύδους, πάνω στον υπερβατικό Ουρανό της συνείδησης όπου Εγώ κατοικώ... κ μην ξεχνάς Εισαι Αθάνατος !!! Ναι... είσαι Αθάνατος, γιατί μπορείς να ακούς τα μηνύματά Μου, να συνομιλείς κ να συνδέεσαι μαζί Μου όποτε το θελήσεις, γιατί κατοικώ εντός σου, μην το ξεχνάς!''.

΄Οσοι κατανόησαν, χάραξαν βαθιά μέσα τους κ έκαναν πράξη αυτά τα λόγια στην ζωή τους, ονομάστηκαν Μύστες, Διδάκαλοι του Πνεύματος, Φιλόσοφοι της Αλήθειας, Μεσσίες, Θεάνθρωποι, Ημίθεοι. Πέρασαν στο πεδίο των Αθανάτων, των εκλεκτών του Πνεύματος κ σε συνεργασία με τον Δημιουργό τους, συνεχίζουν να μας στέλνουν πάντα μηνύματα υπενθύμισης για την ουράνια θεική καταγωγή κ προέλευσή μας. Ποιος ο λόγος που δεν τους ακούμε ???




Γιατί απλά αποσυνδεθήκαμε, βγήκαμε έξω από την εμβέλειά τους, για να κάνουμε ''τα δικά μας'', κόβοντας το νήμα που μας συνέδεε με την Πηγή κ, το κέντρο του θεικού Λόγου εντός μας. Κ αυτό με την σειρά του μας καταδίκασε στην θνητότητά μας, στην ύπνωση αιώνων κ στην λήθη της ύπαρξης της ψυχής κ του πνεύματος. Βέβαια όλα διορθώνονται αρκεί να το επιθυμήσουμε διακαώς κ να ξαναβρούμε εγκαίρως την άκρη του νήματος που θα μας ξανασυνδέσει με την μνήμη της γνώσης κ της Αλήθειας που φέραμε μαζί μας απαρχής κόσμου!!!


Theano Cosmica 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα