Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ναζί και των εξωγήινων

Ας πούμε κάποια πράγματα με αποδείξεις στο τι έχει γίνει αλλά και το τι υπάρχει!!!! Σε πολλούς δεν θα αρέσουν αυτά που θα γράψω διότι ανήκουν σε όλους αυτούς που θα αναφέρω στο άρθρο αυτό!!!! Κάποιοι νομίζοντας ότι με το να βρουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο και να τις ανακοινώσουν πιστεύουν ότι κατάφεραν κάτι!!!! Καλά κάνουν ενημερώνουν τον κόσμο όπως και να έχει!!!!
Όπως έχω ξανά πει μπορεί κάποιες φορές να κάνουμε μεγάλες παύσεις στο να γράψουμε ένα άρθρο και ιδιαίτερα άρθρα τα οποία δεν έχουν ξανά ειπωθεί πουθενά!!!! Χρειάζεται χρόνος πολύ να μαζέψουμε πληροφορίες και πρέπει να τις ερευνήσουμε στο αν είναι αληθινές ή όχι!!!! Όταν είμαστε έτοιμοι όπως τώρα σας το παρουσιάζουμε!!!! Πολλοί θα περιμένατε σίγουρα άρθρα για τους Λυκάωνες αλλά λόγο των εξελίξεων πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για κάποια θέματα αλλά τα οποία μπορώ να σας πω ότι είναι ποιο απίστευτα από τους Λυκάωνες!!!! Θα υπάρξουν πολλά τέτοια άρθρα σαν και αυτό πρωτοποριακά τα οποία όχι μόνο θα σας ξαφνιάσουν αλλά και θα σας αφήσουν με πολλά ερωτηματικά με το ποιος οι ποιοι κυβερνούν την γη αλλά και για τα σημερινά χάλια του πλανήτη και τις χώρας μας!!!!
Ας ξεκινήσω λοιπόν: 
Οι << νικηφόρες >> συμμαχικές δυνάμεις (που αποκαλούν τους εαυτούς τους ως Ηνωμένα Έθνη, που έγινε επίσης το επίσημο όνομα του νέου διεθνούς οργανισμού για την αντικατάσταση της Κοινωνίας των Εθνών το 1945 ) σχηματίστηκαν από τα θεμέλια μιας εντολής μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως απάντηση σε γεγονότα που είχαν γίνει πριν και κατά τη διάρκεια του πολέμου!!!! Το πιο σημαντικό γεγονός εκτός από την επίσκεψη των εξωγήινων όπου ήταν κοινό μυστικό ήταν επίσης οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις όπου επιτεύχθηκαν από τους επιστήμονες της ναζιστικής Γερμανίας, ως αποτέλεσμα της χορηγίας απόκρυφης επικοινωνίας με εξωγήινες φυλές!!!!
Θα μου πείτε τι λέω τώρα ε!;! Χμμμμ έχετε δίκιο είναι απίστευτα!!!! Διαβάστε παρακάτω και στο τέλος του άρθρου έχω βάλει και πάλι πηγές…πολλές πηγές…!!!!
Τα πρωτογενείς διδάγματα από τη σύνδεση των Ναζί και των εξωγήινων ήταν η ακόλουθη:
  • Εξωγήινες φυλές αλλά και κάποιες εσωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη πρόθυμοι να καθιερώσουν συνεχή επικοινωνία με τις πολιτικές ηγεσίες των μεγάλων εθνικών κυβερνήσεων της γης!!!!
  • Ψυχικές τεχνικές επικοινωνίας με τους εξωγήινους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ταχεία τεχνολογική πρόοδο της ναζιστικής Γερμανίας!!!!
  • Εξωγήινα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα που χρονολογούνται από την αρχαιότητα θα μπορούσαν να βρεθούν σε απομακρυσμένες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη, όπου με την υπόδειξη των εσωγήινων πέτυχαν την τέλεια ταχεία τεχνολογική πρόοδο από τους εξερευνητές τους!!!!
  • Μια ή περισσότερες εξωγήινες τεχνολογικές επιτεύξεις αποχτήθηκαν σιωπηρά ως προγράμματα απόκτησης όπλων της ναζιστικής Γερμανίας!!!!
  • Κάποιοι όμως εξωγήινοι κατευθύναν  με παρεμβάσεις σε βίαιες εθνικές συγκρούσεις και φάνηκε να διαδραματίζουν σοβαρό ακόμη ρόλο στην παροχή βοήθειας σε εμπόλεμα μέλη ώστε να αναπτύξουν τεχνολογίες είτε για επιθετικό σκοπό ή για αμυντικό σκοπό!!!!
  • Η ελίτ της ναζιστικής Γερμανίας επέζησε του πολέμου σε απομακρυσμένες περιοχές στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική όπου ακόμα παίζουν συνέχει ρόλο στα περιφερειακά και παγκόσμια θέματα!!!!
Τα θεμέλια λοιπόν για την παγκόσμια διαχείριση εξωγήινων υποθέσεων, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν μια σειρά από πολιτικές με βάση τα διδάγματα που αντλήθηκαν από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!!!!

Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις που υποδηλώνουν αυτό το θέμα όπου οι μεγάλες Συμμαχικές Δυνάμεις των ΗΠΑ, ΕΣΣΔ, η Βρετανία και η Γαλλία έχουν << συνεργαστεί >> με την παρατήρηση και την εφαρμογή αυτών των παγκόσμιων πολιτικών διαχειρίσεων παρά τις ισχυρές αντιπαλότητες και τα αποκλίνοντα συμφέροντα!!!! Ένα μεγάλο μέρος της συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ, ήταν λόγω της κοινής αντίληψης για την ανάγκη να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της παρουσίας των εξωγήινων και τις συνεχείς βάσεις των Ναζί, και τα βαθιά διδάγματα από τη ναζιστική εμπειρία, όταν ένα μεγάλο κράτος ξεκίνησε με στρατιωτικό τυχοδιωκτισμό με βάση την πεποίθησή του ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εξωγήινη αλλά και την εσωγήινη για επιθετικούς σκοπούς!!!!
Ο πιο σημαντικός παράγοντας που προσέκρουσε σε αυτή την παγκόσμια συνεργασία ήταν σαφείς στις ιδεολογικές διαφορές μεταξύ της Δύσης και του πρώην Σοβιετικού έθνους που πραγματοποιούν μέχρι και σήμερα έναν ανταγωνισμό για το πώς να οργανώσουν καλύτερα την κοινωνία στον πλανήτη!!!! Αυτό σήμαινε ότι κάθε μπλοκ, αντίστοιχα, με επικεφαλής τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ, ταυτόχρονα συνεργαζόντουσαν αλλά και συνεργάζονται για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην παρουσία των εξωγήινων και την ύπαρξη των βάσεων των Ναζί στην Ανταρκτική, ενώ ανταγωνίζονται για να μεγιστοποιήσουν τις αντίστοιχες ζώνες επιρροής τους σε όλο τον πλανήτη!!!!
Οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ πήρε το προβάδισμα στη δημιουργία των πολιτικών, στρατιωτικών και οικονομικών δομών με κάθε ιδεολογικό συνασπισμό θα χρησιμοποιούσαν για την αντιμετώπιση των μελών της, καθώς και με το αντίπαλο μπλοκ των εθνών!!!! Κάθε ιδεολογικά μπλοκ θα ασχοληθούν με τα διάφορα θέματα πολιτικής που προκύπτουν από την ύπαρξη των φυλών και των εξωγήινων τεχνολογιών χρησιμοποιώντας τις δομές που έχουν συσταθεί ειδικά για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος!!!! Ωστόσο, κάθε μπλοκ θα συνεργαστεί για το συντονισμό της πολιτικής σχετικά με την παρουσία εξωγήινων μέσω των τακτικών συναντήσεων κορυφής μεταξύ των πολιτικών τους ηγεσιών και των διαύλων επικοινωνίας όπου θεσπίστηκε με τις αντίστοιχες στρατιωτικές και μυστικές κοινότητες του κάθε μπλοκ…..!!!!
Προσέξτε τώρα:
Η ενδεχόμενη αναγνώριση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, το 1972, σηματοδότησε την εμφάνιση της ως ένα σημαντικό κράτος που θα έπαιζε επίσης σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια διαχείριση των υποθέσεων εξωγήινων, εδραιώνοντας μια περιφερειακή ζώνη επιρροής στην επιδίωξη και απόκτηση στην τεχνολογία εξωγήινης προέλευσης και να ανταποκρίνεται στην παρουσία εξωγήινων!!!!! Για σκεφτείτε από κουμμουνιστική χώρα που ήταν πριν λίγα χρόνια πόσο απότομα ανέβηκε και τείνει να γίνει πλανητάρχης, επίσης η τεχνολογία της Κίνας έχει απίστευτη ροή εκσυγχρονισμού όπου πολλοί επιστήμονες λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό!!!! Υπάρχουν πολύ λίγες ενδείξεις ότι η αδέσμευτη Ομάδα των εθνών ( ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ) που εμφανίστηκε στη δεκαετία του 1960 έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια διαχείριση της τεχνολογίας αλλά και τις εμφανίσεις εξωγήινων στην γη!!!!
Με βάση τις θεσμικές δομές, σχέσεις και συμφωνίες αυτού του συνεταιρισμού που επιτεύχθηκε από τις Συμμαχικές δυνάμεις στην αντιμετώπιση της τεχνολογίας εξωγήινων αλλά και την παρουσία εξωγήινων γύρω από τον πλανήτη, σελήνη, Αφροδίτη, Άρη, και ήλιο, έφτιαξαν πέντε βασικές πολιτικές που υιοθετούνται από τις Συμμαχικές δυνάμεις και μπορεί να προσδιοριστεί ως μια παγκόσμια διαχείριση εξωγήινων υποθέσεων:
  1. Μη-Γνωστοποίηση Εξωγήινων Υποθέσεων
Η πρώτη μεγάλη πολιτική υιοθετήθηκε για την παγκόσμια διαχείριση εξωγήινων αλλά και εσωγήινων ήταν ότι αυτά δεν θα πρέπει να γνωστοποιούνται στο ευρύ κοινό και οι περισσότεροι αιρετοί των μεγάλων συμμαχικών κρατών θα ήταν οι μόνοι ενημερωμένοι μέχρι κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν οι συνέπειες της πολιτικής της παρουσίας των εξωγήινων θα μπορούσε να είναι σαφώς αποφασισμένη από κοινού για να αποκαλυφθούν στον κόσμο!!!! Στην περίπτωση των ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Ρούσβελτ εξέδωσε την απόφαση για τη μη αποκάλυψη και μετά τις ΗΠΑ επιβεβαίωσε την πραγματικότητα της παρουσίας των εξωγήινων και της τεχνολογίας αυτών!!!! Αυτό αργότερα θεσμοθετήθηκε από τις διοικήσεις Τρούμαν και του Αϊζενχάουερ με έναν τρόπο που θα μπορούσε να επιτρέψει την μη αποκάλυψη να συνεχιστεί επ ‘αόριστόν!!!!
Κάθε μία από τις χώρες των Δυτικών δημοκρατικών εθνών παίζει εξέχοντα ρόλο στο παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης που έχει συσταθεί για την αντιμετώπιση εξωγήινων υποθέσεων , έχουν σχηματίσει τους δικούς τους θεσμικούς φορείς που είναι αρμόδιοι για το συντονισμό των πολιτικών προς τους εξωγήινους αλλά και εσωγήινους όπου μιλάμε για τους Δρακόντειους και τη διασφάλιση της μη αποκάλυψης τους!!!! Κάθε μία από τις εθνικές κυβερνήσεις διαχειρίζεται όλες οι σχετικές εξωγήινες ενέργειες και πληροφορίες αρκούντως υψηλή διαβάθμιση ασφαλείας για να γίνει ένα ομοσπονδιακό εθνικό έγκλημα για στρατιωτικές και κατασκοπευτικές ενέργειες έτσι ώστε να έρθει προς τα εμπρός για να αποκαλύψουν τη συμμετοχή τους στα σχέδια που αφορούν την παρουσία και την τεχνολογία των εξωγήινων!!!! Αυτό θα ήταν ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο για τον περιορισμό της δημόσιας συζήτησης και έρευνας μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με εξωγήινα θέματα όπως αποδεικνύεται από την συνεχή παραπληροφόρηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της παρουσίας των εξωγήινων!!!!
Αυτή η επιτυχία της στρατηγικής της μη αποκάλυψης απαιτείται αυστηρή εφαρμογή των νόμων εθνικής ασφάλειας, και η πίεση σε άλλα κράτη όπου δεν είναι μυημένοι σε όλες τις πτυχές της εξωγήινων υποθέσεων, ώστε να παραδίνουν οποιαδήποτε πληροφορία, ή αντικείμενα ή ακόμα και αρχαία τεχνουργήματα ή και σκελετούς όπου δεν έχουν γήινη προέλευση και που έχουν στην κατοχή τους σε μία ή περισσότερες από τις σημαντικότερες αρμοδιότητες σε συμφωνία όπου αρχικά ορίστηκε τον  Φλεβάρη του 1945 συμφωνία της Γιάλτας μεταξύ Φράνκλιν Ν, Ρούσβελτ, Ουίνστον Τσόρτσιλ και Στάλιν!!!!

Η συμφωνία της Γιάλτας είναι σημαντική, δεδομένου ότι ιδρύθηκε όχι μόνο υπό την επιρροή για την αντιμετώπιση των εδαφών όπου απελευθερώθηκε από τους Συμμάχους, αλλά ήταν επίσης πιθανότερο να έχουν κυρώσεις μιας πολιτικής μη αποκάλυψη της παρουσίας των εξωγήινων και τη σύνδεση των Ναζί με αυτούς!!!!! Αυτό πρότεινε ότι τα κράτη όπου ήταν και είναι στα ηνωμένα έθνη θα συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν εξωγήινες υποθέσεις και θα παραμένει ένα εθνικό θέμα ασφαλείας που θα περιλαμβάνει αυστηρές ποινές για αποκάλυψη από δημόσιους υπαλλήλους, όπως κυνηγάνε να αφανίσουν τον Σνόουντεν που έφερε τόσα στην φόρα!!!! Στην περίπτωση του σοβιετικού καθεστώτος, και αργότερα η Κίνα, ακόμη έθεσαν πιο δρακόντειους νόμους εθνικής ασφαλείας και τέθηκαν σε εφαρμογή για να εξασφαλιστεί η μη γνωστοποίηση και  ακόμη και το πιο σκληρά μέτρα για  τους δημοσίους υπαλλήλους που γνώριζαν μυστικά της κυβέρνησης και  στρατιωτικά έργα που αφορούν την τεχνολογία και τη παρουσία εξωγήινων και για αυτό τον  λόγο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες από αυτά τα κράτη!!!!
Οι εθνικές πολιτικές ηγεσίες των κρατών δεν έπαιξαν εξέχοντα ρόλο στην παγκόσμια διαχείριση της εξωγήινων υποθέσεων λόγο ότι ήτο και είναι Αλοηγκόρ όπου αυτοί μέσο των Δρακόντιων έθεσαν το όλο θέμα για να μην υπάρξει μελλοντική βοήθεια από φίλιες εξωγήινες δυνάμεις προς τον άνθρωπο όπου θα ήθελε να βοηθήσει την ώρα που θα γίνει η συγκομιδή έτσι τα αντιμετωπίζουν μέσω των εθνικών οργάνων ασφαλείας του κράτους που θα συνεργαστούν με τις μεγάλες πολιτείες όπου θα έχουν επιρροή στη χώρα υποδοχής…δύσκολο να το καταλάβει κάποιος μα έτσι λειτουργούν!!!!

Ο Δρ Τζέμισον – https://docs.google.com/file/d/0B5RUtnz0S-o6S2xiMzVTaThib3dhTTlMUGd0cUl3SG9NQ2JV/edit?pref=2&pli=1  , ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ένας αποστάτης από μια παράνομη οργάνωση που εντάσσεται στο πλαίσιο της οργάνωσης Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας που ειδικεύεται στην επικοινωνία και την τεχνολογία των εξωγήινων αλλά και εσωγήινων φυλών , περιγράφει τις συνθήκες που περιβάλλουν την ανάκτηση των εξωγήινων ΑΤΙΑ όπου ανακαλύφθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος υπηρέτησε στο στρατό της Βολιβίας :
Το 1956 ο πατέρας μου ανακάλυψε ένα κατεστραμμένο διαστημόπλοιο στις ζούγκλες της Βολιβίας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε για κυνήγι. Ήταν ένα τριγωνικό σκάφος περίπου εβδομήντα μέτρα από άκρο σε άκρο, σχεδόν ισόπλευρο. Περιελάμβανε είκοσι έξι άτομα ως πλήρωμα. Όλοι νεκροί …. Ο πατέρας μου ανάκτησε μια συγκεκριμένη τεχνολογία από το ΑΤΙΑ αυτό, και στη συνέχεια ήλθε σε επαφή με ένα στρατιωτικό υπάλληλο από την κυβέρνηση της Βολιβίας, που ήταν ένας έμπιστος φίλος.
Αρχικά, ο πατέρας μου ενδιαφερότανε για την πώληση του σκάφους στο Βολιβιανό στρατό, αλλά γρήγορα έτεινε να γίνει μια ανησυχία του στρατού των ΗΠΑ – ειδικά SPL ( ειδικά τμήματα ειδικής τεχνολογίας του αμερικανικού στρατού )!!!! Ένας διευθυντής από την SPL συναντήθηκε με τον πατέρα μου, διαπιστώθηκε η θέση του πλοίου, και εκτέλεσε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση διάσωσης του σκάφους σε διάστημα τριών ημερών!!!!
Το μυστικό παγκόσμιο σύστημα ανάκτησης λειτουργεί για τις χώρες στις ΗΠΑ ΩΣ σφαίρα επιρροής ονομάζεται << Project Pounce / Πρότζεκτ Πόουνς –http://kevinrandle.blogspot.gr/2014/12/whileworking-on-my-new-book-i-stumbled.html  αλλά και αυτήν η ηλεκτρονική διεύθυνση – http://www.exopaedia.org/Pounce+Project   >>.
Ο συνταγματάρχης Steve Wilson ( Στιβ Γουίλσον – http://www.stealthskater.com/Documents/Boylan_6.pdf ) , πρώην διοικητής αυτής της παράνομης ομάδας ειδικών από διάφορους κλάδους του στρατού των ΗΠΑ αποκάλυψε τις δραστηριότητες του μυστικού αυτού έργου σε μια σειρά συνεντεύξεων:
Το Project Pounce είναι μια ελίτ ομάδα της πολεμικής Αεροπορίας – Μαυροσκούφηδων και περιέχει στρατιωτικούς επιστήμονες που σπεύδουν στον τόπο όπου έχει συντριβεί κάθε ΑΤΙΑ, δημιουργούν ένα κλοιό έξω από την περιοχή, ώστε να ανακτήσουν τα εξωγήινα συντρίμμια και τυχόν επιβάτες, οπότε επεμβαίνουν με τον σκοπό της  “απολύμανσης” στον τόπο της συντριβής πίσω στην προ-σύγκρουση εποχή και εκφοβίζουν όποιον έχει αναμιχθεί με την υπόθεση φτάνοντας σε σημείο δολοφονιών με τυχών ατυχές ατυχήματα…
Οι Σύμμαχοι που αποτέλεσαν την εφαρμογή των Ηνωμένων Εθνών , και της οποίας τα κύρια μέλη έγιναν τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, συνεργάζονται για την εξασφάλιση της μη αποκάλυψης της παρουσίας εξωγήινων αλλά και εσωγήινων στο αντίστοιχο γενικό κοινό τους, αλλά και σε άλλες κυβερνήσεις!!!! Αυτό πρότεινε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών παρείχε ένα σημαντικό φόρουμ για τα μόνιμα μέλη να συντονίσουν τις αντίστοιχες εθνικές τους πολιτικές για οποιαδήποτε εξωγήινη δραστηριότητα, διασφαλίζοντας τη μη δημοσιοποίηση της παρουσίας εξωγήινων  και την ανακάλυψη της τεχνολογίας αυτών!!!!


  1. Η μη Αποκάλυψη της εξωγήινης-ναζιστικής Σύνδεσης και η Καταπολέμηση της ναζιστικής επιρροής στη Νότια Αμερική
Η δεύτερη μεγάλη πολιτική υιοθετήθηκε για μια παγκόσμια διαχείριση εξωγήινων υποθέσεων, ήταν ότι η σύνδεση εξωγήινων ή εσωγήινων με τη ναζιστική Γερμανία, και η επιβίωση της ναζιστικής ελίτ σε απομακρυσμένες περιοχές στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική, δεν θα πρέπει να γνωστοποιούνται στο ευρύ κοινό και οι περισσότεροι εκλεγμένοι δημόσιοι υπάλληλοι από των  εν λόγω εθνικών κυβερνήσεων θα είχαν ως επίγνωση της ναζιστικής εξόδου!!!! Καλό!;! Για του λόγου του αληθές είχα γράψει ένα άρθρο με αποκλειστικότητα για την βίλα του Χίτλερ στην Νότιο Αμερική όπου και έζησε τα τελευταία του χρόνια!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!!
Αυτό έγινε για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει επανεμφάνιση της ναζιστικής ιδεολογίας ως βάση της νέας εθνικής κυβέρνησης οπουδήποτε στον κόσμο, και της ναζιστικής ελίτ ως κατάκτηση σημαντικής κατάστασης για την προώθηση της ναζιστικής συστηματικής πεποίθησής τους!!!! Αυτό θέτει σημαντικές δυσκολίες στη Νότια Αμερική, όπου πολλές κυβερνήσεις είχαν ισχυρά φίλο- ναζιστικά συναισθήματα και παρείχε υλική υποστήριξη και ασφαλή καταφύγια για τις δυνάμεις του Άξονα των Ναζί!!!!
Χώρες όπως η Αργεντινή, Παραγουάη, Χιλή και Βραζιλία παρακολουθούνται προσεκτικά λόγω της ισχυρής φίλο-ναζιστικής συμπάθειας μεταξύ των πολιτικών ελίτ, και το δυναμικό για αυτές τις καταστάσεις ως οχήματα για την εξάπλωση του ναζισμού / φασισμού στην ήπειρο της Νότιας Αμερικής και όχι επειδή και καλά ήταν φίλο κουμμουνιστικές!!!!

Πράγματι, ένα μεγάλο μέρος του αγώνα του Ψυχρού Πολέμου που συνέβη σε όλη τη Νότια Αμερική ήταν μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ναζισμού / φασισμού και την ανάγκη να βασιλεύει στην επιρροή της ναζιστικής ιδέας που επηρέασε τις κυβερνήσεις σε αυτή την ήπειρο!!!! Ο φόβος ήταν ότι η Νότια Αμερική θα μπορούσε μια μέρα να γίνει ένα όχημα για μια ανανεωμένη προσπάθεια από τους υπόλοιπους για την ναζιστική ελίτ για την περιφερειακή, αν όχι παγκόσμια, κυριαρχία!!!! Ίσως να μην ζούμε εμείς αλλά κάποια στιγμή από εκεί θα ξεκινήσει η διάλυση των ΗΠΑ!!!!
Ο αγώνας του Ψυχρού Πολέμου στη Νότια Αμερική ήταν ένα μέσο συγκάλυψης για την ΗΠΑ και ΕΣΣΔ για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων για την διακίνηση της ναζιστικής ελίτ , εξαντλώντας κράτη της Νοτίου Αμερικής σε μια σειρά από πολιτικές και οικονομικές κρίσεις!!!! Αυτές οι πολυετείς κρίσεις διασφαλίσαν ότι κανένα κράτος της Νότιας Αμερικής θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει το είδος των οικονομικών δυνατοτήτων που θα της επιτρέψει να αναπτύξει τη βιομηχανική ικανότητα και τεχνολογική βάση η οποία θα παρέχει στη ναζιστική ελίτ ένα όχημα για την επίτευξη ηγετικού ρόλου στις περιφερειακές ή και παγκόσμιες υποθέσεις!!!!
Για παράδειγμα, η απόφαση το 2002 από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μην παρέχουν επιπλέον κεφάλαια στην Αργεντινή , οδήγησε σε μια εύκολα προβλέψιμη οικονομική κατάρρευση που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των τραπεζών, περικοπές στις δημόσιες υπηρεσίες, και την ταχεία αύξηση της ανεργίας, εδώ στην χώρα μας να δείτε τι θα γίνει σε λίγο!!!! Αντίθετα από αυτό είναι αποτέλεσμα των διαφόρων μακροοικονομικών φιλοσοφιών από την κυβέρνηση Μπους, σε σύγκριση με την κυβέρνηση Κλίντον, μπορεί να υπάρχουν υποψίες ότι ο πραγματικός λόγος ήταν να αρνηθεί στην Αργεντινή τα μέσα με τα οποία θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό πολιτικό ρόλο στην περιοχή!!!! Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να αρνηθεί μια αύξηση στη δύναμη της ναζιστικής ελίτ που εξακολουθούν να ασκούν μια ισχυρή δύναμη πίσω από τις σκηνές επιρροής της Αργεντινής ως πολιτικό σύστημα, μα και σε άλλα κράτη της Νότιας Αμερικής!!!! Δείτε τι γίνεται σήμερα στην Βενεζουέλα αλλά και τι θα γίνει μετά τον Αύγουστο σε αυτήν την χώρα!!!!
Σημαντικά, το άτομο που διευθύνει τη στρατηγική του Ψυχρού Πολέμου στη Λατινική Αμερική κατά τη διάρκεια της διοίκησης Τρούμαν ήταν Νέλσον Ροκφέλερ ο οποίος αργότερα μυστικά ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ από τον Αϊζενχάουερ να αναλάβει την ευθύνη των εξωγήινων υποθέσεων, και ήταν ύποπτος για τις φίλο -ναζιστικές συμπάθειες και επιχειρηματικούς δεσμούς αυτών!!!!

  1. Επαναπατρισμός των Ναζί επιστημόνων / τεχνολογιών και η συνέχιση των Ναζί ως διαφημιζόμενων Ανθρώπινων Έργων
Η τρίτη σημαντική πολιτική που υιοθετήθηκε για παγκόσμια διαχείριση εξωγήινων υποθέσεων ήταν ότι η εξωγήινη εμπνευσμένη τεχνολογία από τη ναζιστική Γερμανία διαιρέθηκε μεταξύ των νικητριών δυνάμεων των ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, και τη Σοβιετική Ένωση σε όρους που είχαν την κατοχή της τεχνολογίας ή των επιστημόνων στις αντίστοιχες ζώνες τους ελέγχου στην κατεχόμενη Γερμανία και πρώην ναζιστικά κατεχόμενα εδάφη!!!!
Κάθε κράτος από αυτά έχει ενσωματωθεί σε αυτή την τεχνολογία στις αντίστοιχες μυστικές στρατιωτικές τους προσπάθειες που στοχεύουν στην ανάπτυξη όπλων και την απόκτηση πληροφοριών!!!! Κάθε ένα από τα μεγάλα κράτη είχε τη δική του εκδοχή της << https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip  >>, όπου οι ΗΠΑ υποστήριξε την άρση των Ναζί επιστημόνων στις ΗΠΑ, ακόμη και στις περιπτώσεις όπου είχαν ισχυρά φίλο –  ναζιστικά αρχεία παραβιάζοντας τους νόμους των ΗΠΑ για τη μετανάστευση!!!! Οι προσπάθειες αυτές για την πρόσληψη των Ναζί διακρίθηκαν από τη συνέχιση πολλών ναζιστικής χορηγίας έργα στις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ μέχρι και σήμερα!!!!
Η αποδημία των πρώην Ναζί επιστημόνων  ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε μια σειρά από τομείς όπου οι Ναζί χρησιμοποιούνται μέσο καταναγκαστικής εργασίας ή και απρόθυμη ως ανθρώπινα υποκείμενα στον έλεγχο και την ανάπτυξη των εξωγήινων εμπνευσμένα τεχνολογιών!!!! Οι περιορισμοί για τέτοια πειράματα στις ΗΠΑ και σε άλλα δημοκρατικά έθνη σήμαινε ότι αυτοί οι Ναζί επιστήμονες είχαν μια πλούσια εμπειρία που δεν θα μπορούσαν εύκολα να αναπαραχθούν στις ΗΠΑ και αλλού!!!! Κυρίως τομείς που είχαν ενδιαφέρον για δυτικές χώρες από την επίγνωση της παρουσίας των εξωγήινων και ήταν πειράματα γενετικής και το έλεγχο του νου με στόχο τη βελτιστοποίηση της ανθρώπινης απόδοσης σε ακραίες συνθήκες…..!!!!
Αυτά τα κρυφά πειράματα συνεχίστηκαν στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες πρώην μελών των Συμμάχων, με σκοπό την Εμβιομηχανική <<  σούπερ στρατιώτες  >> που θα μπορούσε να εμφανίσει το είδος της γενετικής και της ψυχικής ως ιδιότητες για εξαιρετικά υψηλές στρατιωτικές αποδόσεις σε εξωτερικό χώρο!!!! Οι μαρτυρίες των πρώην συμμετεχόντων αυτών των πειραμάτων δείχνουν ότι πολλοί από αυτούς τους πρώην ναζί  έκαναν  πειράματα γενετικής και προγράμματα ελέγχου του νου που πράγματι χρησιμοποιείται για την παραγωγή << σούπερ στρατιωτών >>!!!! Μην ξεχνάμε ότι η ανθρωπότητα χρωστάει τα οχήματα στο διάστημα στον Φον Μπράουν όπου ήταν αυτός που είχε εφεύρει τους πυραύλους U2 και μετά με το ζόρι στην επιχείρηση Πέηπερ κλιπ έφτιαξε ότι έφτιαξε!!!!
Ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι υπήρξε ένας συμμετέχων αυτών των πειραμάτων γενετικής και το μυαλό του ελέγχου, ο Andy Pero ( Άντι Περό –https://archive.org/stream/TheAndyPeroStoryProjectSupermanMindControlExperimentsMontauk.pdf/TheAndyPeroStory-ProjectSuperman-MindControlExperimentsMontauk_djvu.txt ), όπου έδωσε μια συνέντευξη αποκαλύπτοντας το υπόβαθρο αυτών των πειραμάτων ελέγχου του νου:
Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο πολλοί Ναζί επιστήμονες ήλθαν στις ΗΠΑ μέσα την αμερικανική μυστική κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών που παλαιότερα εργαζόταν στην έρευνα ελέγχου του νου στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και είχε την κωδική ονομασια Μ.C.I.A.!!!! Πιστεύω ότι ακόμα υπάρχει ένα απομεινάρι του ναζιστικού κόμματος που εργάζονται σε συνδυασμό με διάφορους κλάδους της αμερικανικής κυβέρνησης και του στρατού!!!!!.
Τομείς των πειραμάτων που εμπλέκονται στην ανάπτυξη ψυχομετρικών όπλων και τα πειράματα που εργάζονται με το ταξίδι του χρόνου / διαστάσεων είναι μεγάλα και γίνεται με την βοήθεια των εσωγήινων όπου έχουν εμφανιστεί ως φίλιοι στους ανθρώπους και η φάρα τους είναι οι γνωστοί ως Γκρίζοι της Δρακονιανής φάρας!!!!! Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτά τα άκρως μυστικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ευφυΐα και από  τους στρατιωτικούς κλάδους της κυβέρνησης έχουν έρθει προς τα εμπρός για να δώσουν μαρτυρία των έργων αυτών!!!! Ο Πρίστον Νίκολς – https://en.wikipedia.org/wiki/The_Montauk_Project:_Experiments_in_Time  πρώην διευθυντής ενός από αυτά τα έργα έχει καταθέσει για τη χρήση αυτών των ενεργειών ακόμα και στα παιδιά, τους άστεγους και άλλους απρόθυμους ανθρώπους ως υποκείμενα στη συνέχιση αυτών των άκρως μυστικών πειραμάτων!!!! Οπότε όταν βλέπετε μαζικές δολοφονίες σε σχολεία από παιδιά ή στου δρόμους ή σε γραφεία ή ακόμα σε πάρτι κτλ. κτλ. όπου και είναι πολλά τα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια είναι από αυτές τις καταστάσεις!!!!
Ο Νίκολς περιέγραψε την ιστορία της Montauk έργου ως εξής:
Με τα χρόνια, οι ερευνητές Montauk ( Mάουντακ – https://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project και δεν είναι μόνο αυτό…θυμηθείτε τα πλάσματα που όμοια τους δεν υπάρχουν από διάφορα πειράματα όπου είχαμε κάνει και άρθρα όπου μπορεί κάποιος να τα διαβάσει ΕΔΩ!!!! Αλλά και άλλα πολλά ιδιαίτερα πειράματα για ταξίδια στο χρόνο κτλ. κτλ. τα οποία έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν ),  τελειοποίησε τις τεχνικές ελέγχου του μυαλού τους και συνεχίσαμε να ερευνήσουμε περαιτέρω στα πέρατα του ανθρώπινου δυναμικού!!!! Με την ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων των διαφόρων προσωπικοτήτων, τελικά φτάσαμε στο σημείο όπου οι σκέψεις ενός μέντιουμ θα μπορούσαν να ενισχυθούν με το υλικό, και οι αυταπάτες θα μπορούσαν να εκδηλωθούν τόσο υποκειμενικά και αντικειμενικά!!!! ( Καλό ε!;! )
Αυτό περιελάμβανε την εικονική δημιουργία της ύλης!!!! Όλα αυτά ήταν απαράμιλλα στην ιστορία της αυτό που ονομάζουμε << συνηθισμένη ανθρώπινη εμπειρία >>, αλλά οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Πρόγραμμα Mάουντακ δεν επρόκειτο να σταματήσουν μόνο εδώ!!!! Μόλις ανακαλύφθηκε ότι ένας ψυχικός θα μπορούσε να εκδηλώσει στο θέμα μα η εξωγήινες εμφυτεύσεις σε ανθρώπους αποδείχθηκαν ποιο δυνατές!!!!
Η χορηγία των πειραμάτων ανθρώπινης ενισχυτικής απόδοσης και ελέγχου του νου εγκρίθηκε από όλες τις μεγάλες κυβερνήσεις όπου και συνέχισαν το έργο των Ναζί επιστημόνων, για τις μελλοντικές απαιτήσεις για τους ανθρώπους σε συνθήκες χώρου, και την πιθανή μελλοντική σύγκρουση με εξωγήινες φυλές και καλά!!!! Αυτά τα πειράματα συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και παραμένουν μεταξύ των πιο ταξινομημένων προγραμμάτων που αναπτύσσονται από μεγάλες πολιτείες σε διάφορες χώρες που διαχειρίζονται συνολικά την παρουσία των εξωγήινων και την κληρονομιά της ναζιστικής Γερμανίας!!!!
  1. Διαχείριση Εξωγήινων τεχνουργημάτων που Βρέθηκαν γύρω από τον πλανήτη
Η τέταρτη σημαντική πολιτική που υιοθέτησε η παγκόσμια διαχείριση εξωγήινων υποθέσεων ήταν ότι όλα τα αντικείμενα εξωγήινων που  βρίσκονται γύρω από τον πλανήτη αλλά και μέσα στην γη θα πρέπει να είναι υπό τον έλεγχο ενός ή περισσοτέρων από τις , << νικητήριες δυνάμεις >> των ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Σοβιετική Ένωση, και τη Γαλλία!!!! Αυτό σήμαινε ότι η μεταπολεμική διαίρεση του κόσμου θα ήταν σε διαφορετικές << σφαίρες επιρροής >>  όπου είχε συμφωνηθεί στη Γιάλτα, σήμαινε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι τεχνολογία των εξωγήινων θα βρει τελικά το δρόμο του στα μυστικά στρατιωτικά προγράμματα των ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Σοβιετική Ένωση και της Γαλλίας, ή τουλάχιστον να παρακολουθούνται από αυτές τις μεγάλες χώρες όπου και γίνεται!!!!
Με την ανάδυση της Κίνας ως μόνιμο μέλος του ΟΗΕ, αυτό σήμαινε ότι πάρα αναγνωρίστηκε ως έχουσα έννομη σφαίρα επιρροής, όπου θα μπορούσε να λειτουργήσει για την πρόσβαση, τον έλεγχο για να ανακαλύψει εξωγήινα αντικείμενα στο διάστημα αλλά και όχι μόνο!!!!! Διατηρώντας την αρχή που καθιερώθηκε στη Γιάλτα το 1945 να χαράξει τον πλανήτη σε διαφορετικές σφαίρες επιρροής θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει πολλαπλασιασμός της εξωγήινης τεχνολογίας από μια μεγάλη δύναμη και θα πρέπει να αναγνωριστεί ως έχουσα νομιμοποίηση κρυφής παρέμβασης για τον έλεγχο!!!! Πως νομίζετε ότι σε λιγοστά χρόνια η Κίνα απέκτησε διαστημική υπηρεσία!;! Έτσι από το πουθενά!;! Δόθηκε η τεχνολογία και τεχνοτροπία και το πρώτο τους ταξίδι ήταν στην σελήνη, καθόλου περίεργο για δείτε τώρα με τι ασχολείται η διαστημική υπηρεσία της Κίνας ……έστω αυτά τα λίγα που έχουν ανακοινώσει!!!!
Αυτό θα βοηθήσει να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες μιας επανάληψης της ναζιστικής εμπειρίας και καλά λένε, όπου μια δυσαρεστημένη περιφερειακή δύναμη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εξωγήινη τεχνολογία για την ανάπτυξη όπλων και να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα περιφερειακής στρατιωτικής κυριαρχίας που θα απειλήσει και πάλι την ειρήνη και τη σταθερότητα σε μια περιοχή στον κόσμο!!!! Βρε τι ωραία το λένε το παραμύθι!!!!
Έτσι αυτή η θεμελιώδης αρχή της παγκόσμιας διαχείρισης των εξωγήινων υποθέσεων ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εκείνα τα μέρη του πλανήτη όπου υπήρχαν αρχαίοι πολιτισμοί και όπου εξωγήινα αντικείμενα ήταν πιθανό να κρύβονται σε δυσπρόσιτες περιοχές ή να είναι θαμμένα από τα χρόνια!!!! Περιοχές όπως το Θιβέτ, την Αίγυπτο, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Ινδοκίνα, τη Νότια και Κεντρική Αμερική την χώρα μας και αλλού όπου ήταν όλοι πολύ αξιόλογοι σαν πολιτισμοί και είχαν επαφές με αρχαίους εξωγήινους οπότε ενδεχομένως βρίσκονται σε αυτές τις χώρες και περιοχές στα σίγουρα και για αυτό στην χώρα μας αλλά και στην Αίγυπτο τα τελευταία χρόνια γίνεται το έλα να δεις….για να μην μιλήσω τώρα για τον τάφο της Αμφίπολης….την υπόγεια Ακρόπολη…κτλ. κτλ. κτλ.!!!!
Η παγκόσμια συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της πρώην ΕΣΣΔ, και άλλα μόνιμα μέλη των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στην αντιμετώπιση της παρουσίας των εξωγήινων για να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξωγήινα αντικείμενα, απέδωσε σε έντονο στρατηγικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο των εδαφών αυτών και τους κρυμμένους θησαυρούς τους!!!! Δεν είναι τυχαίο καθόλου όπως έχω ξανά πει στο παρελθόν για το γαλλικό ινστιτούτο αρχαιολογίας αλλά και το αμερικάνικο στην Κρήτη όπου η πραγματική τους δουλειά μέσο τον έλεγχο των καταραμένων Μιθσόνιανς είναι τον έλεγχο του όρους Τσούτσουρος για να μπορέσουν όχι μόνο να αποκτήσουν την εξωγήινη τεχνολογία του μινωικού πολιτισμού αλλά και τα ΑΤΙΑ τα οποία υπάρχουν εκεί μέσα!!!! Βέβαια τόσα χρόνια τα ποιο πολλά έχουν παρθεί και η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζοντας για αυτά τα έδωσε απλόχερα!!!! Για δείτε λοιπόν παρότι υπάρχουν εκατοντάδες αρχαιολογικοί χώροι στην Ελλάδα γιατί τα ποιο πολλά ξένα αρχαιολογικά ινστιτούτα βρίσκονται στην Κρήτη αλλά και γιατί είναι σαν βάσεις πολέμου!;! Όσοι δεν γνωρίζεται τους Μιθσόνιανς έχω γράψει για αυτά τα καθάρματα όπου μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ!!!! Ίσως κάποια στιγμή αναφερθώ λεπτομερώς με κάποια άρθρα για τον Τσούτσουρο στην Κρήτη με φωτογραφίες και τις υπόγειες διαβάσεις που θα βγουν για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο….ίσως!!!!
Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πόλεμος στο Ιράκ δεν ήταν παρά το πιο πρόσφατο παράδειγμα μιας περιφερειακής στρατιωτικής σύγκρουσης των οποίων μεγάλο έπαθλο είναι τα αρχαία εξωγήινα αντικείμενα που θα επηρεάσουν τα τεχνολογικά προγράμματα των μεγάλων κρατών γύρω από τον πλανήτη!!!! Ο διαχωρισμός μεταξύ του ΝΑΤΟ μέλη της Γαλλίας και της Γερμανίας, με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία πάνω από τη νομιμότητα και το χρονοδιάγραμμα της στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράκ, πρότεινε ότι η θεμελιώδη επανευθυγράμμιση στη διαχείριση εξωγήινων υποθέσεων είχε συμβεί με τη Γαλλία και τη Γερμανία για να πλαισιώσει με τη Ρωσία και ακόμη και η Κίνα να θέλει να περιορίσει τις ΗΠΑ!!!!
Αυτό πρότεινε ότι η συνεργασία μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο για τη διαχείριση των εξωγήινων υποθέσεων ήταν υπό σοβαρή πίεση, και ότι πολύ πραγματικές εντάσεις ήταν  κάτω από την ευγενική γλώσσα της διεθνούς διπλωματίας!!!!

  1. Η συνεργασία για να τελειώσει η ναζιστική απειλή
Οι σημαντικές πολιτικές που υιοθετήθηκαν για την παγκόσμια διαχείριση της τεχνολογίας των εξωγήινων αλλά και για την παρουσία τους στην γη ήταν ότι οι μεγάλες δυνάμεις θα συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της πρόκλησης που θέτει τόσο από τα απομεινάρια της ναζιστικής Γερμανίας αλλά και τις κρυμμένες στρατιωτικές τους βάσεις στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική και στις μία ή περισσότερες φυλές εξωγήινων που είχαν και συνεχίζουν να βοηθούν την ναζιστική ελίτ!!!! Το θέμα όμως είναι ότι οι ναζί πλέον γύρω στις 3.000.000 άνθρωποι βρίσκονται στην μέση γη σε εδάφη των Δρακόντιων με υπέρ τεχνολογία την οποία ούτε καν έχει ονειρευτεί ο ΟΗΕ!!!! Και αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι που ανακατεύονται σε όλο αυτό είναι ότι είναι κόλπα των Δρακόντιων το όλο θέμα ώστε όταν έλθει η οποιαδήποτε εξωγήινη βοήθεια για τους ανθρώπους να φανούν ως εχθρικοί κτλ. κτλ. κτλ.!!!!
Έτσι λοιπόν η συνεργασία με τις μεγάλες δυνάμεις σημαδεύτηκε από συμφωνίες να μην αποκαλύπτουν τις πληροφορίες αυτές με τις αντίστοιχες γενικές στο κοινό τους και τους περισσότερους εκλεγμένους πολιτικούς αξιωματούχους, τα τσιράκια που λέω εγώ!!!! Οι αξιωματούχοι των Συμμάχων ήταν ταραγμένοι από την επιτυχία των ναζιστικών ελίτ να αναπτύξουν πλήρως λειτουργικό ΑΤΙΑ που προωθείται από γεννήτριες αντιβαρύτητας και τα συστήματα πλοήγησης, που ακόμα δεν είχε αναπτυχθεί με επιτυχία από τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ, όπως αναφέρεται από τον συνταγματάρχη Corso ( Κόρσο – https://en.wikipedia.org/wiki/Philip_J._Corso ) σε συνέντευξή του που αντανακλούσε την φορά στην υπηρεσία (αποσύρθηκε από τη στρατιωτική θητεία το 1963)!!!!
Αυτή η ναζιστική επιτυχία συνέβηκε πολύ πριν ο ΟΗΕ ήταν σε θέση να αναπτύξει τους δικούς τους στόλους από ΑΤΙΑ!!!!
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Steve Wilson (  Στιβ Γουίλσον – http://www.drboylan.com/colbirb2.html ) η πρώτη επιτυχημένη πτήση αντιβαρύτητας ΗΠΑ έλαβε χώρα στις 18 Ιουλίου, 1971 στο S-4 Dreamland ή περιοχή 51 – http://www.dreamlandresort.com/ !!!! Ένας αριθμός στρατιωτικών πληροφοριοδοτών δείχνουν ότι οι ΗΠΑ έχουν σήμερα ένα στόλο από εξωγήινα ΑΤΙΑ αντίστροφης μηχανικής με συστήματα αντιβαρύτητας πρόωσης και ότι οι επανδρωμένες πτήσεις στη Σελήνη και ακόμη και τον Άρη είναι τακτικές ως εμφανίσεις από τις μυστικές οργανώσεις για την ανάπτυξη και τη χρήση αυτής της τεχνολογίας!!!!
Εάν η ημερομηνία και η περιγραφή του Γουίλσον είναι ακριβής, αυτό δείχνει ότι οι ΗΠΑ κατέληξαν σε παρόμοια τεχνολογική σκηνή με τους Ναζί που επιτεύχθηκε προφανώς αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα κάποια στιγμή προς το τέλος του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου, όπως αποδεικνύεται από την εμφάνιση των θρυλικών ΑΤΙΑ τύπου ΦΟΥ και Βρίηλ όπου έχω αναδείξει με φωτογραφίες και σχέδια στα άρθρα μου << ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΗΛ >> !!!!
Μετά από μια εξαντλητική μελέτη αυτού του φαινομένου, Ο Βρετανός ερευνητής  Mark Birdsall ( Μαρκ Μπέρντσαλ – http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/meet-the-ufo-man-who-says-the-truth-is-out-there-1-6295292 ) κατέληξε:
«Χωρίς αμφιβολία, σχεδόν όλα τα ΑΤΙΑ και οι πύραυλοι φαντάσματα των ναζί ως αναφορές μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως προηγμένη τεχνολογία που διοχετεύεται από … διάφορες μυστικές γερμανικές επιστημονικές εγκαταστάσεις του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.”
Αυτό υποδηλώνει ότι ένα σημαντικό τεχνολογικό χάσμα διαιρείται τις ΗΠΑ / ΕΣΣΔ από τις ελίτ των Ναζί που διέφυγε στην Ανταρκτική με βραβευθέν τεχνολογικών περιουσιακών στοιχείων και των πληροφοριών που προέρχονται από την απόκρυφη επικοινωνία τους με τους εσωγήινους – εξωγήινους τύπου Γκρίζους!!!!
Η παρουσία τους ως πολύ καλά οπλισμένοι και αήττητη ναζιστική παρουσία στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική θα πρέπει να τηρούνται από το ευρύ κοινό και από εκλεγμένους αξιωματούχους!!!! Τα αποδεικτικά στοιχεία για την εν λόγω πολιτική μη-αποκάλυψης αποδεικνύεται από τη μυστικότητα που περιβάλλει τους αληθινούς στόχους της Ανταρκτικής από Ναύαρχος Μπέρντ στα 1946-194  και μετέπειτα συγκρούσεις στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική!!!! Το επίπεδο του απορρήτου ακόμη και για τα ανώτερα πολιτικά στελέχη μπορεί να εκτιμηθούν από τα σχόλια από τους πρώην γερουσιαστές, όπως ο γερουσιαστής Barry Goldwater ( Μπάρι Γκόλντγουοτερ – https://en.wikipedia.org/wiki/Barry_Goldwater )!!!!!
Σε απάντηση σε ερώτηση από έναν ερευνητή UFO δήλωσε:
“Αυτό το πράγμα [εξωγήινες υποθέσεις ] έχει πάρει τόσο πολύ αξία που ταξινομούνται … είναι απλά αδύνατο να μην μάθετε ποτέ τίποτα για αυτό. >>
Η ανώτερη εξωγήινη εμπνευσμένη τεχνολογία επιτυγχάνεται από τα ναζιστικά απομεινάρια που τους επέτρεψε να συνεχίσουν να διατηρούν απομακρυσμένες βάσεις που σίγουρα έχουν διαταράξει τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ!!!!
Αυτό βοηθά να κατανοήσουν τη βάση της συνεργασίας μεταξύ των μεγάλων δυτικών δυνάμεων και της Σοβιετικής τότε Ένωσης και των δορυφορικών μελών της, να διαχειρίζεται συνολικά την ύπαρξη των φυλών από τους εξωγήινους και της τεχνολογίας αυτών σε όλη την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, και να κρύψει την αλήθεια σχετικά με την απειλή που θέτει η ναζιστική Γερμανία!!!!
Η επιθυμία να μην αποκαλύπτουν την ύπαρξη σημαντικών ναζιστικών βάσεων στην Ανταρκτική και αλλού ήταν δικαιολογημένα με βάση τις αντιλήψεις από τις ηγεσίες των Συμμάχων οπότε αυτό δηλώνει ότι αυτό θα οδηγούσε σε αποκάλυψη της συνδρομής των εξωγήινων που έλαβε δράση στη ναζιστική Γερμανία!!!! Λόγω του δυναμικού αυτού για την αποκάλυψη της παρουσίας εξωγήινων και εσωγήινων γενικότερα, μια πολιτική η οποία έγινε το θεμέλιο για τη συνολική διαχείριση των εξωγήινων υποθέσεων, μετά τον πόλεμο, η αλήθεια για τις βάσεις των Ναζί να είστε σίγουρα ότι δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ!!!!
Επιπλέον, το γεγονός ότι η ναζιστικές βάσεις στην Ανταρκτική δεν θα μπορούσαν να ηττηθούν στρατιωτικά πρότεινε τόσο την τεχνολογική υπεροχή των ναζιστικών όπλων και την πιθανότητα ότι συνέχισε να λαμβάνει συνδρομή από έναν ή περισσότερους εξωγήινους εμποδίζοντας την εξάλειψη των βάσεων των Ναζί!!!! Δεδομένης της παγκόσμιας αντιλήψεις του κοινού για << ολοκληρωτική νίκη >> στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Συμμαχικές κυβερνήσεις δεν θέλουν αντίστοιχα ο λαός τους να μάθουν την ήττα που υπέστη από τους Συμμάχους με την επιτυχή δημιουργία μιας ναζιστικής παρουσίας στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική, και την σύνδεση που έχουν οι ναζί με τους εξωγήινους και τους εσωγήινους!!!!
Αυτό θα σήμαινε ότι αυτοί οι τεχνολογικά προηγμένοι ναζιστικοί θύλακες θα αποτελέσουν άμεση απειλή για τους στρατούς των μεγάλων παγκόσμιων κυβερνήσεων στο μέλλον!!!! Ίσως το πιο σημαντικό, ο πυρήνας των Ναζί έχει αρχές όπως ελιτίστικη λήψη αποφάσεων, ευγονική, και τον μιλιταρισμό, θα ήταν μια απειλή για την << δημοκρατία >> σε όλο τον κόσμο, αλλά θα φαινόταν ότι οι εξωγήινες υποθέσεις υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο διαχείρισης!!!!
Η ίδια η επιβίωση των ΗΠΑ ως προπύργιο της ελευθερίας και της δημοκρατίας – κλειδί αρχών που καθορίζονται από τους ιδρυτές των ΗΠΑ – είναι σε κίνδυνο αν τα μυστικά έργα που ασχολούνται με εξωγήινες υποθέσεις και τη συνέχιση της ναζιστικής επιρροής, δεν έχουν τεθεί υπό την εποπτεία της αρμοδιότητας του Κογκρέσου και τις εκτελεστικές επιτροπές που είναι διαφανή σε επιχειρήσεις και τις εκθέσεις τους!!!!
Μια πλήρης έρευνα του Κογκρέσου για τις πραγματικές συνθήκες που περιβάλλουν τη διαφυγή της ναζιστικής ελίτ και την εγκατάσταση βάσεων στην Ανταρκτική και αλλού, από το Κογκρέσο των ΗΠΑ και παρόμοια κοινοβουλευτικά σώματα των άλλων εθνών οφείλει να γίνει αμέσως αλλά σιγά μην το κάνουν!!!! Αυτές οι επίσημες έρευνες απαιτούνται για να κάνουν το κοινό να έχει μεγαλύτερη επίγνωση του πόσο οι ναζιστικές αρχές έχουν διεισδύσει στα βασικά εθνικά όργανα που είναι αρμόδια για τη διαχείριση των εξωγήινων υποθέσεων, και η απειλή αυτή συνεπάγεται για τις δημοκρατικές αξίες και τους θεσμούς!!!!
Αποδεικτικά στοιχεία για τη διείσδυση των αρχών των Ναζί στο βασικό όργανο λήψης αποφάσεων στις εξωγήινες υποθέσεις δίνεται από πληροφοριοδότες, όπως ο Δρ Michael Wolf( MΜάηκλ Γούλφ – http://www.phils.com.au/wolf.htm )  ο οποίος ισχυρίζεται ότι:
“Κατά την παραπληροφόρηση και κάλυψη των ΑΤΙΑ και εξωγήινων υπάρχει μια σκοτεινή, συγκαλυμμένη οργάνωση αποστάτης, γνωστή ως << Cabal ( Καμπάλ –http://www.wanttoknow.info/secretsocietiesnewsarticles αλλα https://www.youtube.com/playlist?list=PLglkIGXYKotcft-45hJuNNtCY_o9_lBCR )!!!! Ο ίδιος το περιγράφει ως μια << καλά ενορχηστρωμένη συνωμοτική συντροφιά των συνωμοτών …  με το στρατό, με επικεφαλής τον (έναν ναυτικό Υπό- Γραμματέας).”
Ισχυρίζεται ότι η << παρανοϊκή Cabal λειτουργεί εις βάρος, και σκόπιμα υπονομεύει, τους στόχους των ειρηνικών διαπραγματεύσεων με τους εξωγήινες επισκέπτες!!!! Και δεν έχει άδικα σε αυτό διότι οι Δρακόντειοι δεν θέλουν κανέναν στα πόδια τους όταν γίνει η συγκομιδή!!!!
Σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει μια παρόμοια απειλή ότι τα βασικά ιδρύματα που διαχειρίζονται τις υποθέσεις των εξωγήινων έχουν διεισδύσει από τη ναζιστική ελίτ!!!!! Είναι επιτακτική ανάγκη ότι το κοινό είναι πλήρως ενημερωμένο για την ποικιλία των φυλών εξωγήινων ως ύπαρξη, τις δραστηριότητες και τις ημερήσιες διατάξεις τους, καθώς και να εντοπίσουν τους αγώνες που έχουν πιο ενεργά στην υποστήριξη της ναζιστικής ελίτ και τις δραστηριότητές τους μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!!!!

Επιτυγχάνοντας παράλληλα τη διαφάνεια σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, ημερήσιες διατάξεις και τα κίνητρα των αγώνων των εξωγήινων είναι εξαιρετικά πολύπλοκη, είναι σίγουρο και αξίζει να διερευνηθεί γιατί μία ή περισσότερες φυλές εξωγήινων όπου είναι οι Γκρίζοι και θεωρούνται πλέον εσωγήινοι βοήθησε στην ανάπτυξη της προηγμένης τεχνολογίας των Ναζί, και μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στην επέκταση των ναζιστικών αρχών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο διαχείρισης των εξωγήινων υποθέσεων!!!! Παραμένει ο κίνδυνος μιας περιττής στρατιωτικής αντιπαράθεσης με εξωγήινες φυλές που, όπως υποστηρίζεται στην πλειοψηφία των μαρτυριών, επιδεικνύουν λίγες εχθρικές προθέσεις για την παγκόσμια ανθρωπότητα, και μάλιστα έχουν μέχρι στιγμής αποδειχθεί αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα σε μη αντίποινα ενάντια στις επιθέσεις από μυστικές κυβερνητικές οργανώσεις!!!! Είναι αυτό που λένε σκυλί που δεν γαβγίζει να φοβάσαι!!!!
Η καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της επιρροής της ναζιστικής ελίτ ή και των Ναζί στην παγκόσμια διαχείριση των εξωγήινων υποθέσεων μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από γεγονότα που έχουν τραγικές συνέπειες για την κυριαρχία και την ελευθερία της ανθρωπότητας για τις γενιές που έρχονται!!!!
Μέχρι εδώ!!!!! Επειδή κάποιοι καφρόμυαλοι και ψευτοσωτήρες του διαδικτύου και του φέησμπουκ θα τρέξουν να πουν ότι τα έβγαλα από την κοιλιά μου όλα αυτά σας παραθέτω τις πηγές….!!!!

ΠΗΓΕΣ
For discussion of historical UFO sightings, see Richard Dolan, UFO’s and the National Security State: Chronology of a Cover-up (Hampton Roads, 2002) 1-3; and Jim Marrs, Alien Agenda: Investigating the Extraterrestrial Presence Among Us (Harper Paperbacks, 1997) xxvi-xxx.
 For discussion of Nazi expeditions, see Christof Friedrich, Secret Nazi polar expeditions (Samisdat, 1976); Christopher Hale, Himmler’s Crusade : The Nazi Expedition to Find the Origins of the Aryan Race (John Wiley & Sons, 2003). For an online article on Nazi Expeditions to Antarctica, see “The Antarctic Enigma,” http://www.violations.dabsol.co.uk/ind1.htm
For online references to Nazi Germany’s recovery of an ET craft sometime in 1937-38, see Robert K. Leśniakiewicz, “The UFO Crashes in Poland,” http://www.notizieufo.com/pol5.htm ; and “The Omega File: Nazi History,” http://www.think-aboutit.com/Omega/files/omega3.htm
See Peter Levenda, Peter Lavenda, Norman Mailer, Unholy Alliance: History of the Nazi Involvement With the Occult Continuum Pub Group; 2nd edition, 2002; Trevor Ravenscroft,Spear of Destiny (Red Wheel 1987); and Nicholas Goodrick-Clark, The Occult Roots of Nazism: Secret Aryan Cults and Their Influence on Nazi Ideology: The Arisophists of Austria and Germany, 1890-1935. For an online article on Hitler and the Occult, see “Hitler, German Nazi Beliefs and Tibet,” http://www.geocities.com/okar_review/hitlertibet.html
See Helena Petrovna Blavatsky, The Secret Doctrine : The Synthesis of Science, Religion, and Philosophy, Vol 1 & 2 (Theosophical University Press, 1999).
For discussion of these technologies see Henry Stevens, Hitler’s Flying Saucers: A Guide to German Flying Discs of the Second World War (Adventures Unlimited Press, 2003); Gary Hyland & Anton Gill, Last Talons of the Eagle: Secret Nazi Technology Which Could Have Changed the Course of World War II (Headline Book Publishing Co., 2000). For online discussion of these technologies, see “Secrets of the Third Reich,” http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart1.htm
See Joscelyn Godwin, Arktos: The Polar Myth in Science, Symbolism, and Nazi Survival (Adventures Unlimited, 1996). For an online article on Hitler and the Thule Society, see “Hitler, German Nazi Beliefs and Tibet,” http://www.geocities.com/okar_review/hitlertibet.html
“Secrets of the Third Reich,” http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart2.htm . For discussion of anti-gravity technology see David Hatcher Childress, ed., Anti-Gravity and the Unified Field (Adventures Unlimited, 1990); & Nick Cook, The Hunt for Zero Point: Inside the Classified World of Antigravity Technology (Broadway Books, 2003).
Marrs, Alien Agenda, 27.
For online references to Nazi Germany’s recovery of an ET craft sometime in 1937-38, see Robert K. Leśniakiewicz, “The UFO Crashes in Poland,” http://www.notizieufo.com/pol5.htm ; and “The Omega File: Nazi History,” http://www.think-aboutit.com/Omega/files/omega3.htm
Quoted in  “Secrets of the Third Reich,” http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart3.htm
Robin Collyns, ‘Did Spacemen Colonise the Earth?’ (Pelham Books, 1974) 236. Also quoted in “Secrets of the Third Reich,” http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart3.htm
Dan Sherman, Above Black: Project Preserve Destiny, Insider Account of Alien Contact and Government Cover-up (One Team Publishing, 1997). Available online athttp://www.aboveblack.com
For discussion of ET races described to be hostile/malevolent to human society, see Michael Salla, “Responding to Extraterrestrial Infiltration of Clandestine Organizations Embedded in Military, Intelligence and Government Departments,” Study Paper #4 (May 30, 2003) www.exopolitics.org
For discussion of the role of US corporations in assisting in the industrialization of Nazi Germany, see Charles Higham, Trading with the Enemy: An Expose of the Nazi-American Money Plot, 1933-1949 (Doubleday Press, 1982); Antony C. Sutton, Wall Street & the Rise of Hitler (GSG & Associates, 1976). For an online article see “Documented Evidence of a Secret Business and Political Alliance Between the U.S  ‘Establishment’ and the Nazis, Before, During and After World War II, up to the present.” http://thewebfairy.com/nwo/  
For discussion of the inequities of the Versailles Peace Treaty, see Michael Salla, The Hero’s Journey Toward a Second American Century (Praeger Press, 2002).
Charles Higham, Trading with the Enemy: An Expose of the Nazi-American Money Plot, 1933-1949 (Doubleday Press, 1982) For online reference, seehttp://thewebfairy.com/nwo/standard.html
John Costello, Ten Days to Destiny: The Secret Story of the Hess Peace Initiative and British Efforts to Strike a Deal With Hitler (Quill, 1993).
Richard Boylan, “Quotations from Chairman Wolf,” http://drboylan.com/wolfqut2.html .
Personal interview of Colonel’s Brophy’s son by Dr Richard Boylan, “Air Force Colonel’s Son Reveals 1940s U.S.-UFO/Star Visitor Encounters,” UFOfacts, July 21, 2003http://groups.yahoo.com/group/UFOFacts/message/10345
See George Morgenstern, Pearl Harbor, The Story of The Secret War (Cossta Mesa, 1991); see also discussion of events surrounding the entry of the US into the Second World War by controversial British conspiracy theorist, David Icke, “and the truth shall set you free” 118-22.
For discussion of Hitler’s efforts to avoid US entry into the War, see Michael Salla, The Hero’s Journey towards the Second American Century.
For extensive discussion of such an exodus to Antarctica and South America, see Joscelyn Godwin, Arktos: The Polar Myth in Science, Symbolism, and Nazi Survival. See also Jim Marrs, Alien Agenda, 107-13.
For extensive discussion of the advanced technology left by Nazi Germany, see “Secrets of the Third Reich,” http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart1.htm
For discussion of how senior Nazi began transferring funds and resources through South America, see Marrs, Alien Agenda, 107-113.
See the “Antarctic Enigma,” http://www.violations.dabsol.co.uk/ind2.htm
For discussion of Nazi developed Saucers being witnessed during the post-World War period, see “Secrets of the Third Reich,”http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart3.htm .
“The Antarctic Enigma,” http://www.violations.dabsol.co.uk/ind2.htm For further references to Operation High Jump see, “The Omega File: Nazi History,” http://www.think-aboutit.com/Omega/files/omega3.htm
“The Antarctic Enigma,” http://www.violations.dabsol.co.uk/ind2.htm
For reference to Nazi expeditions to Antarctica in the pre-war period, see “The Antarctic Enigma,” http://www.violations.dabsol.co.uk/ind2.htm .The possibility that the Nazis had ‘discovered’ underground bases in Antarctica suggests that the Thule Society had indeed been successful in establishing communications with an ancient subterranean race of humans from long dead surface civilizations.
See “The Antarctic Enigma,” http://www.violations.dabsol.co.uk/ind2.htm . For further references to this battle, see also “The Omega File: Nazi History,” http://www.think-aboutit.com/Omega/files/omega3.htm
Quoted in an interview of Admiral Byrd by Lee van Atta, “On Board the Mount Olympus on the High Seas” El Mercurio, (Santiago, Chile, March 5, 1947). See “The Antarctic Enigma,”http://www.violations.dabsol.co.uk/ind2.htm
Richard Byrd, The Missing Diary of Admiral Richard Byrd (Inner Light Publications, 1992). Admiral Byrd’s Diary is available online at, http://www.v-j-enterprises.com/byrdiar.html .
See Raymond W. Bernard, The hollow Earth : the greatest geographical discovery in history made by Admiral Richard E. Byrd in the mysterious land beyond the Poles–the true origin of the flying saucers (Bell Publishing Co.). For online discussion of ET sightings in Antarctica region, see “Antarctic Enigma,” http://www.violations.dabsol.co.uk/ind2.htm
For analysis of US non-disclosure policy, see Michael Salla, “Political Management of the Extraterrestrial Presence: The Challenge to Democracy and Liberty in America,” Research Study #5. Available online at http://www.exopolitics.org/study-paper-5.htm
For discussion of the institutional structure of the US, see Salla, “Political Management of the Extraterrestrial Presence,” Research Study #5. Available online athttp://www.exopolitics.org/study-paper-5.htm
For a detailed discussion of a global cover-up of the ET presence and technology, see Timothy Good, Above Top Secret : The Worldwide UFO Coverup (Acacia Press, 1989); and Dolan, UFO’s and the National Security State.
For discussion of the media black out see Terry Hanson, The Missing Times (Xlibris Corporation, 2001)
“Neruda Interviews,” HERE
Richard Boylan, “The Man Who “Outed” the U.S. Saucer Program: Colonel Steve Wilson,” available online at: http://www.drboylan.com/colbirb2.html
Sources on Nazism in South American countries include: Ronald C. Newton, The Nazi Menace in Argentina, 1931-1947 (Stanford University Press, 1992; Uki Goni, Yuki Goni, The Real Odessa: Smuggling the Nazis to Peron’s Argentina (Granta Books, 2002); and Graeme Stewart Mount, Chile and the Nazis: From Hitler to Pinochet (Black Rose Books, 2001)
For an online description of the Argentine Financial Crisis, see “A Rich Country Goes Bust Again: Those Who Ruined Argentina,” World Press Review (March 2002)http://www.worldpress.org/americas/0302observateur.htm
For a critical account of Nelson Rockefeller’s links with Nazism and how this effected his leadership of the Cold War struggle in Latin America, see “Rockefeller: A Traitor For President,”http://home.att.net/~m.standridge/rocky.htm   For a more neutral online description of the Cold War struggle in Latin America go to,http://www.csupomona.edu/~jmvadi/454/The%20Cold%20War.html
For detailed discussion of Project Paperclip, see Linda Hunt, Secret Agenda: The United States Government, Nazi Scientists, and Project Paperclip, 1945 to 1990 (St Martins Press, 1991); and Clarence G. Lasby, Project Paperclip: German Scientists and the Cold War (Scribner 1975). For online discussion of Operation Paperclip, see “Secrets of the Third Reich,”http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart2.htm
A number of interviews of these Super solider experiments are available online at: http://www.hostileinvader.com/CampHero.html
Interview with Andy Pero, “Project Superman,” http://www.hostileinvader.com/ProjectSuperman.html
For discussion of these various technologies and how they were conducted at the famed Montauk Airforce/Naval facility, see Preston Nichols, Montauk Project: Experiments in Time(Sky Books, 1999); Al Bielak and Brad Steiger, The Philadelphia Experiment and Other UFO Conspiracies (Innerlight Publications, 1991); Stewart Swerdlow, Montauk: The Alien Connection (Expansions Publishing Co. 2002); Wade Gordon, The Brookhaven Connection (Sky Books, 2001). For online interview with Al Bielak, go tohttp://psychicspy.com/montauk1.html For online reference to time travel, see Richard Boylan, “Colonel Steve Wilson, USAF (ret.) Reveals UFO-oriented Project Pounce”:http://www.drboylan.com/swilson2.html
Preston Nichols & Peter Moon, Montauk: Explorations in Consciousness (Sky Books, 1995). Available online at http://psychicspy.com/montauk1.html
For history of mind control experiments see Jim Keith, Mind Control, World Control (Adventures Unlimited Press, 1999); see also John Marks, The Search for the Manchurian Candidate: The CIA and Mind Control (Norton and Co., 1991).
For discussion of how Iraq possesses ET artifacts that lie behind the recent US led military intervention in Iraq, see Michael Salla, “America’s Triumph & Europe’s Angst – The Secret Race to Control Iraq’s Extraterrestrial Heritage,” Research Study #3, March 27, 2003, www.exopolitics.org
For discussion of the shifting alliances in managing the ET presence, see Michael Salla, “America’s Triumph & Europe’s Angst – The Secret Race to Control Iraq’s Extraterrestrial Heritage,” Research Study #3, March 27, 2003,  HERE
 Quoted in  “Secrets of the Third Reich,” http://www.violations.dabsol.co.uk/secrets/secretspart3.htm
Quoted in Richard Boylan, “Colonel Steve Wilson, USAF (ret.) Reveals UFO-oriented Project Pounce” http://www.drboylan.com/swilson2.html
See Richard Boylan, “Quotations from Chairman Wolf”, http://www.drboylan.com/wolfqut2.html ; and Richard Boylan, “Secret Air Force Mach-50 Plane, Other Exotic Classified Aerospacecraft, And the U.S. Antigravity Fighter Discs Deployed With Star Wars Weapons To Fight In the Gulf War,” http://www.drboylan.com/xplanes2.html
 Jim Marrs, Alien Agenda, 95-97. and Dolan, UFOs and the National Security State, 5-11.
Quoted in Marrs, Alien Agenda, 114.
Marrs, Alien Agenda, 201.
For an extensive discussion on how US foreign policy has evolved in terms of the key principles of democracy, liberty and rule of law, see Michael Salla, The Hero’s Journey Toward the Second American Century.
Interview with Dr Richard Boylan, “Official Within MJ-12 UFO-Secrecy Management Group Reveals Insider Secrets,” http://drboylan.com/wolfdoc2.html
For discussion of the benevolent intentions of ET’s, see Steven Greer, Extraterrestrial Contact: The Evidence and Implications (Crossing Point Publications, 1999); and Richard Boylan and Lee K. Boylan, Close Extraterrestrial Encounters: Positive Experiences With Mysterious Visitors (Wildflower, 1994).
Δεν θα σας δώσω άλλες πηγές και μαρτυρίες νομίζω ότι αυτές φτάνουν είστε έξυπνοι άνθρωποι και ξέρετε να πιστοποιήσετε!!!! Ελπίζω κάποιος άλλος ερευνητής να συνεχίσει την δικιά μου έρευνα και ελπίζω να είναι Έλληνας!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα