Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Σεισμοί και καταποντισμοί όσο μιλάνε στη Βουλή

Europe_3_03.2016142.aqua_.1km.jpg


ύνθετη πρόταση του τίτλου είναι καθαρώς ιστορική και οποιαδήποτε σχέση μεταξύ σεισμών και συζήτησης στη Βουλή είναι καθαρά συμπτωματική… … … 
Από χτες η Ελλαδίτσα κουνιέται στα γύρω 4 ρίχτερ, Αμαλιάδα, Βόλος, Σκύρος και πριν λίγο στην Πάτρα 3,9 (ή κατά άλλους 4,2) βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 19:05 Έγινε ιδιαίτερα αισθητός, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε απόσταση 19 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Πάτρας και το εστιακό βάθος… τι να σας πω τώρα; Λένε 2 χμλ, η πρώτη λύση δίνει 5 χλμ και η δεύτερη ανάλυση 10 χλμ και κάτι ψηλά – ξανά χαίρε Ρίχτερ και βάθος αμέτρητο, μόνο η ώρα είναι σίγουρη.
seismos
Εδώ από το πρωί (Πήλιο) είμαστε κάτι σαν τον Νώε, κλεισμένοι μέσα στα σπίτι μας, έξω ρίχνει όσο νερό δεν έριξε όλο το χειμώνα, η θερμοκρασία στα Τάρταρα (παρότι νοτιάς και φέρνει σκόνη) και περιμένουμε να τελειώσει το πατιρντί για να δούμε τι δέντρο, κήπος και καλλιέργειες έμειναν όρθιες.
Όχι δεν υπαινίσσομαι τίποτα, η συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή με την κακοκαιρία είναι εντελώς συμπτωματική, όπως και το τρελό κατσάρωμα των νεφών πάνω από την Ελλάδα – βλέπε εικόνες.
Europe_3_03.2016142.terra_.1km.jpg
Τώρα, επίσης το ότι κάποιος καλός άνθρωπος ΚΑΙ επιστήμονας έχει γράψει άρθρο για την Οπλοποίηση Καιρού είναι επίσης συμπτωματικό, αν το θέλετε. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, με τίποτα – θεωρίες συνωμοσίας και φαντασίες για να τρομάζει ο κόσμος!

Η Χειραγώγηση Καιρού είναι ένα κατ’ εξοχήν προειδοποιητικό όπλο. Μπορεί να στραφεί κατά των εχθρικών χωρών ή ακόμα «φιλικών εθνών», εν αγνοία τους, να χρησιμοποιηθεί για την αποσταθεροποίηση των οικονομιών, των οικοσυστήματων και της γεωργίας. Μπορεί επίσης να προκαλέσει τον όλεθρο στις οικονομικές και εμπορικές αγορές. Η διαταραχή στη γεωργία δημιουργεί μια μεγαλύτερη εξάρτηση από την επισιτιστική βοήθεια και τα εισαγόμενα προϊόντα, των σιτηρών από τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες

Κατά τα άλλα όλα καλά, η πατρίδα αύριο θα πουληθεί και επίσημα και ο καιρός θα φτιάξει. Τέλος καλό όλα καλά και… όλοι εσείς που δεν κάνατε κάτι για να σταματήσει η “κακοκαιρία”, όλοι εσείς που κάνατε πολλά για να μην σταματήσει η “κακοκαιρία”, θα έχετε πολλές εξηγήσεις να δώσετε στα παιδιά σας, στα εγγόνια σας και στα δισέγγονα σας.
Τα δάνεια και το χρέος θα διαρκέσουν για 3 ακόμα δεκαετίες, ωστόσο η υποθήκευση του δημόσιου πλούτου και της δημόσιας περιουσίας για… 99 χρόνια, όπως λέει το νέο νομοσχέδιο!
Είναι πολλά τα λεφτά Αλέκο… πολλοί και υδρογονάθρακες… αξίζουν λίγα ρίχτερ και μποφοράκια παραπάνω!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα