Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΞΥΠΝΑ !!

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΡΙΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ – ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ, ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΟΓΚΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, συγγραφέα της πασίγνωστης Αυτοβιογραφίας Ενός Γιόγκι
Την ανόθευτη ευτυχία που βρίσκω κοινωνώντας με τον Κύριο, οι λέξεις δεν μπορούν να την περιγράψουν. Νύχτα και μέρα βρίσκομαι σε κατάσταση χαράς. Η χαρά αυτή είναι ο Θεός. Το να Τον γνωρίσετε σημαίνει να ενταφιάσετε κάθε θλίψη σας. Δεν απαιτεί από σας να είστε στωικοί και σκυθρωποί. Αυτή δεν είναι η σωστή ιδέα για τον Θεό, ούτε ο τρόπος να Τον ευχαριστήσετε. Χωρίς να είστε ευτυχισμένοι δεν θα μπορέσετε καν να Τον βρείτε. Όσο πιο γαλήνιοι είστε, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να αισθάνεστε την παρουσία Του. Όσο πιο ευτυχισμένοι είστε, τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο συντονισμός σας μ’ Αυτόν. Εκείνοι που Τον γνωρίζουν είναι πάντοτε ευτυχισμένοι γιατί ο Θεός είναι η ίδια η χαρά.
Ο κόσμος προσπαθεί να βρει ευτυχία στις απολαύσεις των αισθήσεων και στο χρήμα, αλλά οι σελίδες της ιστορίας είναι γεμάτες με αφηγήσεις της απογοήτευσής του. Ο χρόνος που έχω περάσει σε διαλογισμό έχει κάνει τη ζωή μου αφάνταστα αποδοτική. Τίποτα δεν μπορεί να παράγει τη χαρά που ο διαλογισμός μού έχει δώσει. Υπερβαίνει κάθε φαντασία. Στη χαρά αυτή βρίσκεται η συνειδητή καθοδήγηση της σοφίας του Θεού. Όταν είστε συντονισμένοι μαζί Του με τον τρόπο αυτό, ακόμα κι αν από άγνοια πράξετε λανθασμένα, το λάθος αυτό θα διορθωθεί από την πάνσοφη καθοδήγηση του Κυρίου. Aν κάνετε μια λανθασμένη εκτίμηση, αυτή θα διορθωθεί απ’ Αυτόν.
Μην περιμένετε άλλο! Όσοι ακούτε το μήνυμα αυτό να ξέρετε πως λέω την αλήθεια. Είναι η φωνή Του, η δύναμή Του, η εξουσία Του. Αν φανέρωνα όλες τις δυνάμεις που ο Θεός μου έχει δώσει, πλήθη ανθρώπων θα συνωστίζονταν. Αλλά δεν αποζητώ αυτού του είδους τους οπαδούς. Όχι οι δυνάμεις, αλλά η αγάπη του Θεού είναι αυτό που πρέπει να σας προσελκύσει. Γιατί μόνον τότε θα αλλάξετε και θα προσπαθήστε να Τον γνωρίσετε. Αυτός είναι ο σκοπός μου.

Δεν θα μπορούσα να κηρύξω για τον Θεό κατά τον τρόπο αυτό αν δεν Τον γνώριζα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να Τον γνωρίσετε και εσείς. Γι’ αυτό το λόγο δίνω έμφαση στη συνειδητοποίηση του Εαυτού, που σημαίνει πως μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από την ίδια σας τη συνειδητότητα πως ό,τι λέω είναι αληθινό. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε. Μπορείτε να ΞΕΡΕΤΕ. Αν είχα χίλιους μήνες περιθώριο, θα μιλούσα όλο αυτό το διάστημα για να καταφέρω να σας πείσω.
Η ικανοποίηση από δέκα εκατομμύρια ύπνους δεν μπορεί να περιγράψει ούτε στο ελάχιστο τη μακαριότητα που νιώθετε στη συνειδητή κοινωνία με τον Θεό. Παραμείνετε σ’ αυτή τη μακάρια ηρεμία μέσα στην ψυχή σας. Όταν όλα τα εγκόσμια πράγματα και οι εγκόσμιες έγνοιες εξαφανιστούν εντελώς και διαλυθούν στο φως του Πνεύματος, τότε θα Τον δείτε.
Μην περιμένετε να αλλάξετε τις συνήθειές σας αργότερα. Η αναβλητικότητα δημιουργεί περισσότερες κακές συνήθειες, μέχρι που η θέλησή σας φυλακίζεται και πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να φτάσει σ’ αυτήν την κατάσταση. Όσο είστε πρόθυμοι, ο Θεός θα σας βοηθήσει.
Κοιμισμένη εικόνα του Θεού, ξύπνα! Πάρε την ακλόνητη απόφαση και κάνε την υπέρτατη προσπάθεια να γνωρίσεις τον σωστό νόμο που θα σε καταστήσει ικανό να τηρήσεις την πιο σημαντική δέσμευσή σου με τον εαυτό σου – να γνωρίσεις τον εαυτό σου, την ίδια σου την Ψυχή.
– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα