Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΤΡΑΒΗΧΤΕΙΣ!


Μπαίνεις μέσα. Κι αρχίζεις να μπαινοβγαίνεις με το τραινάκι, μέχρι που θα ακούσεις το «σφύριγμα», ότι πλησίασες στο τέρμα της διαδρομής. Εδώ είναι η στάση σου, εδώ θα κατέβεις όποτε βγαίνεις από το βαγόνι.
Αποτραβούν το πέος από τον κόλπο της γυναίκας πριν τους πάρουν τα ζουμιά. Πολλοί το συνηθίζουν. Για να μην ποτιστεί το κορίτσι. Να την οργώσουν κανονικά, όμως όχι και να την σπείρουν με... σπέρμα.
Σεξ με απόσυρση! Την κατάλληλη στιγμή. Σεξ ολοκληρωτικό χωρίς το φινάλε του. Την πιο καυτή φάση, είτε η άλλη έχει ήδη «τελειώσει», είτε όχι, ο αρσενικός τραβιέται. Επειδή δεν θέλει να τον ντύσει με προφυλακτικό. Επειδή έτσι θα αποφύγει τη σύλληψη, παρά τη θέλησή του.
Η ζημιά γίνεται, όμως. Τίποτα δεν είναι σίγουρο χωρίς προφυλακτικό. Πιθανόν η γυναίκα να γονιμοποιηθεί. Να γκαστρωθεί. Και λέγε μετά εσύ ότι πριν εκσπερματίσεις είχες κιόλας «βγει».
Λεπτομέρεια. Τέλειος είναι ο μηχανισμός του σώματος.
Κανένα εργοστάσιο δεν τον έφτιαξε, μόνον εκείνο του Δημιουργού. Πριν, λοιπόν, ο άνδρας αρχίσει να... χύνει, έχει ήδη απελευθερωθεί το απαιτούμενο... λιπαντικό. Αυτό, ένα άλλου είδους υγρό, που προηγείται του οργασμού, είναι ντελικάτο, παράγεται στο πέος και χρησιμεύει να βοηθήσει την εκροή προς το κόλπο του παχύρευστου σπέρματος.
Ο πλάστης το φορμάρισε έτσι, ώστε το μεν κάτουρο να «τρέχει», το δε σπέρμα να εκσφεδονίζεται, κατά ριπάς. Για να εισχωρήσει, όμως, στο αιδοίο μέσα το «σκληρό» υγρό, το σπέρμα, χρειάζεται την αβάντα του μαλακού υγρού, το οποίο κι αυτό(!) περιέχει κάποιες χιλιάδες σπερματοζωάρια. Όχι εκατομμύρια, όπως το σπέρμα, αλλά κι αυτά τα λίγα, τα χιλιάδες σπερματοζωάρια σε κάνουν... μπαμπά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα