Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ!!!!

Ορισμένοι σκεπτικιστές πιστεύουν ότι η ποιο παλαιά συντριβή Α.Τ.Ι.Α είναι αυτή στην περιοχή Ρόσγουελ οπού είναι και το ποιο διαδεδομένο περιστατικό!!!! Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια!!!!
Τα άγνωστα αντικείμενα πέφτουν από τον ουρανό από τα αρχαία χρόνια  αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τα ποιο σύγχρονα χρόνια πριν από αυτό!!!!! Εδώ είναι 6 από τις πιο ενδιαφέροντες περιπτώσεις:
6. Aούρα, Τέξας – 1897
Πριν 50 χρόνια πριν το Ρόσγουελ, ένα μεγάλο UFO φαίνεται να έχει συνετρίβη στη μικρή πόλη Αούρα του Τέξας στις ΗΠΑ!!!!! Το αντικείμενο ήταν ασημένιο στο χρώμα και το σχήμα του ήταν σαν ένα πούρο και όχι δισκοειδές!!!!
ufo1

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Dallas News ( Ντάλας Νιούς –  http://www.dallasnews.com/ ) το Α.Τ.Ι.Α σταθερά έχασε ύψος όταν χτύπησε στον ανεμόμυλο του δικαστή Πρόκτορ!!!!! Η έκρηξη κατέστρεψε τον πύργο του ανεμόμυλου και τα συντρίμμια του Α.Τ.Ι.Α ήταν διάσπαρτα σε ακτίνα αρκετών στρεμμάτων!!!!
Το άρθρο ανέφερε επίσης ότι είχε καταστραφεί για τα καλά  και βρήκαν και ένα αλλόκοτο ανθρωποειδές 1.10 ύψος όπου οι ντόπιοι το θάψανε!!!!
Το άρθρο έχει ως εξής: 
“Ο πιλότος του ΑΤΙΑ υποτίθεται ότι ήταν  μόνος επί του σκάφους και ενώ τα λείψανά του ήταν άσχημα παραμορφωμένα, αρκετό από το πρωτότυπο έχει μείνει για να δείξει ότι δεν ήταν κάτοικος αυτού του κόσμου!!!!”
Μια μικρή τελετή πραγματοποιήθηκε στο τοπικό νεκροταφείο, όπου ο μικρός εξωγήινος θάφτηκε!!!! Η επιτύμβια πλάκα έχει κλαπεί το 2012, αλλά από τις υπάρχουσες φωτογραφίες μπορεί κανείς να δει καθαρά αυτό απεικονίζεται ωμά, σκαλιστά, ως μορφή πούρου, αντικείμενο με φινιστρίνια στις πλευρές του!!!!
ufo 2
Δυστυχώς για όλους, κατά τη στιγμή της συντριβής, μια επιδημία μετά στιγμάτων και υψηλό πυρετό έφερε τον όλεθρο στην περιοχή, ώστε η εκδήλωση να ξεθωριάσει γρήγορα!!!!
Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή είναι ότι το 1945, το ακίνητο του Δικαστή Πρόκτορ όπου αγοράστηκε από τον Μπρέβλεϊ και Έττα Οάτες άρχισε να υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή είχε εκ νέου σκάψει το πηγάδι!!!! Πριν από το θάνατό της, η Έτα πείστηκε ότι το νερό ήταν ραδιενεργό!!!!
5. Ινδικός Ωκεανός – Σεπτέμβριος 1862
Αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό αναφέρθηκε στο 2 του Μάη του 1897 τεύχος του Χιούστον Ντέιλ Ποστ και επικεντρώνεται γύρω από μια ιστορία που διηγείται ένας από τους λίγους άνδρες που είχαν επιζήσει για να διηγηθεί την ιστορία. – Ένας Ολλανδός ναύτης :
Ήταν μέρος του πληρώματος πάνω στο πλοίο που ονομαζόταν Christine – Κριστίν!!!! Το φθινόπωρο του 1862, μετά από μια καταιγίδα στον Ινδικό Ωκεανό, το πλοίο βυθίστηκε!!!! Τα μέλη του πληρώματος που είχαν την τύχη να επιβιώσουν ξαφνικά βρέθηκαν σε ένα μικρό, έρημο νησί εντελώς άνευ ζωής!!!!!
ufo 3
Εκεί στο νησί, έγιναν μάρτυρες μιας εξαιρετικής περίπτωσης: ένα γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α έπεσε από τον ουρανό, και συνετρίβη σε ένα οδοντωτό βράχο!!!! Ήταν τόσο μεγάλο όσο ένα θωρηκτό και είχε τέσσερα τεράστια φτερά στις πλευρές του!!!!
Οι άντρες συγκέντρωσαν το θάρρος τους για να εξετάσουν το Α.Τ.Ι.Α και, μέσα από τα συντρίμμια, βρήκαν τα σώματα αρκετών ανδρών με ασημένιες φόρμες, μεταξένια μούσια και το ύψος τους δεν ξεπερνούσε το 1.30!!!! Αυτή η μακάβρια ανακάλυψη ήταν πάρα πολύ για να τρελάνει τους πεινασμένους, απελπισμένους άνδρες, όπου μερικοί απ ‘αυτούς τρελάθηκαν!!!!!
Ο μόνος που επέζησε μέχρι διάσωσης όταν ήρθε σωτηρία από μια ρωσική τράτα ήταν ο Ολλανδός!!!!
Ενώ αυτό μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από την ιστορία ενός ναύτη, είναι αξιοσημείωτο ότι στο νησί αυτό σήμερα μετά τα γεγονότα αυτά τα οποία γραφτήκανε και από το 1948 υπάρχει αμερικανική βάση….!!!! Ποιο είναι το νησί!;! Ψάξτε και λίγο μόνοι σας…!!!!
4. Σταυρούπολης, Ρωσία – τέλη του 1800
Στη δεκαετία του 1960, η Σοβιετική έρευνα αποκάλυψε ενδείξεις για ένα ατύχημα από Α.Τ.Ι.Α που έγινε προς το τέλος του 19 ου αιώνα!!!! Αρκετοί μάρτυρες ανέφεραν ότι << μια περίεργη οπτασία πέταγε σε ένα χωριό της επαρχίας Σταυρούπολης >> και ότι οι επιβάτες του είχαν επιζήσει της συντριβής!!!!
ufo 4
“Τρεις μελαμψοί άνδρες βγήκαν από αυτό!!!! Ανάπνεαν με δυσκολία, κάνοντας κάποια μέτρα από το κατεστραμμένο σκάφος αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσουν τον αέρα της γης!!!!! Οι κάτοικοι του χωριού γρήγορα τράβηξαν τα πτώματα  από το καταστραμμένο Α.Τ.Ι.Α που καιγότανε!!!! Πράβδα 1930 ”
Δεδομένου ότι η έρευνα προχωρούσε, οι υπάλληλοι της εποχής άρχισαν να λαμβάνουν επιστολές και να επιβεβαιώνουν την ιστορία!!!! Μια γυναίκα με το όνομα Irina Danilova ( Ηρίνα Ντανίλοβα ) υπενθύμισε μια ιστορία που αποκαλύφτηκε από τον παππού της, ο οποίος ήταν προσωπικός μάρτυρας του γεγονότος!!!!
Σύμφωνα με τον παππού της Ντανίλοβα, το σκάφος είχε σχήμα σαν ένα βέλος και γρήγορα διαλύθηκε από τους ντόπιους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το μέταλλο για την κατασκευή ειδών οικιακής χρήσης!!!!
Τα παράξενα κοντόσωμα πλάσματα “θάφτηκαν χωρίς σταυρό ή τελετουργικό!!!! ”
3. Καρολίνα – 1941
Η έκθεση αυτή προέρχεται από το βιβλίο του ερευνητή Leo Stringfield ( Λεό Στρίνγκφιλντ – http://www.ufoevidence.org/Researchers/Detail21.htm  : Αναζήτηση της αλήθειας σε μια αίθουσα των κατόπτρων!!!! Ο Λεό παρακολουθούσε και μίλησε με τη μητέρα του Guy Simeone ( Γκάι Σίμεον ), στρατιώτης στην 26η Μεραρχία Πεζικού πριν από τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!!!!
Τον Οκτώβριο του 1941, ο Σίμεον έπαιρνε μέρος σε ένα στρατιωτικό ελιγμό στις Καολίνες, όταν ένα ΑΤΙΑ συνετρίβη στην περιοχή!!!! Ταχύτατα έτρεξαν προς την ανάκτηση του όπου ανέκτησαν τα πτώματα ανθρώπων και όλα τα συντρίμμια του ΑΤΙΑ!!!!
ufo 5
Το σκάφος μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό στρατιωτικό φυλάκιο!!!! Μετρήθηκε και ήταν περίπου 15 πόδια σε πλάτος και 10 πόδια σε ύψος και το πιλοτήριο ελέγχου είχε τέσσερα καθίσματα!!!! Το ασημένιο Α.Τ.Ι.Α είχε απόκοσμες επιγραφές τόσο στο εξωτερικό κέλυφος του, καθώς και στο εσωτερικό!!!!
Οι τέσσερις σοροί που περισηλέχθηκαν είχαν χαρακτηριστικά εντομοειδών και τα μάτια τους ήταν όπως των εντόμων!!!! Ήταν η πρώτη φορά που ήλθαν σε επαφή με εντομοειδές οι σύγχρονοι άνθρωποι!!!!
Δυστυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτό το περιστατικό, εκτός από τις μαρτυρίες!!!! Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη στο σκάφος ή το σώμα των επιβατών της!!!!
2. Νταντι Καουντι, Νεμπράσκα, ΗΠΑ 1884
Στις 8 Ιουνίου, 1884 έκδοση του << Νεμπράσκα κράτος Εφημερίδα >> έγραψε ένα άρθρο σχετικά με τη συντριβή ενός μυστηριώδους αντικειμένου και την επακόλουθη ανάκτηση των πολύ ασυνήθιστων συντριμμιών του!!!!
Σύμφωνα με το περιοδικό, η τοπική κτηνοτρόφος Τάον Έλλης και άλλοι ντόπιοι μάρτυρες είδαν ένα μετεωρίτη να πέφτει από τον ουρανό φλεγόμενος!!!!
Οδήγησαν τα άλογα τους στον τόπο της συντριβής, προκειμένου να ερευνήσουν το περιστατικό!!!! Όταν έφτασαν, βρήκαν έναν μεγάλο αριθμό αντικειμένων πυρακτώσεως σκορπισμένα σε ολόκληρη την περιοχή της συντριβής!!!!
ufo 6
Τα αντικείμενα ήταν τόσο καυτά και τόσο φωτεινά όπου κανένας από τους άνδρες δεν τόλμησε να τους προσεγγίσει!!!! Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν  να επανέλθουν την επόμενη μέρα!!!!
Όταν επέστρεψαν, οι άνδρες παρατηρήσαν  ότι τα αντικείμενα ήταν, στην πραγματικότητα, μηχανικά μέρη που έμοιαζαν με γρανάζια, τροχοί και λεπίδες προπέλας!!!! Όλα αυτά φαίνεται να έχουν γίνει από ένα εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό μέταλλο!!!! Δεν πτώματα βρέθηκαν!!!!
Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν από τα συντρίμμια!!!!
1. Αγγλία – Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών και επιθεωρητής του προγράμματος ΑΤΙΑ Gordon Creighton ( Γκόρντον Κρέιγκχτον – http://www.fsr.org.uk/GCreighton.htm  ξεκίνησε μια έρευνα για τη συντριβή ενός ΑΤΙΑ επί βρετανικού εδάφους, στο σκέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!!!!
Τα συντρίμμια του ΑΤΙΑ φέρεται να ανακτήθηκαν και να μελετήθηκαν από τις Βρετανικές αρχές!!!!
Μαθεύτηκε για το περιστατικό από ένα άρθρο του 1955 που δημοσιεύθηκε στο Λος Άντζελες από τη δημοσιογράφο Dorothy Kilgallen ( Ντόροθι Κίλγκαλεν )
ufo 7
Εδώ είναι ένα το απόσπασμα:
“Μπορώ να αναφέρω σήμερα σε μια ιστορία που είναι θετικά τρομακτική, για να μην αναφέρουμε ότι ήταν αρκετά ψυχρή!!!! Βρετανοί επιστήμονες και αεροπόροι, αφού εξέτασαν τα συντρίμμια ενός μυστηριώδους Α.Τ.Ι.Α, ήταν πεπεισμένοι πλέον ότι αυτά τα παράξενα εναέρια αντικείμενα δεν ήταν οπτικές ψευδαισθήσεις ή Σοβιετικές εφευρέσεις, αλλά οι ιπτάμενοι δίσκοι που προέρχονται από άλλο πλανήτη!!!! ” Η πηγή των πληροφοριών μου είναι ένας Βρετανός υπάλληλος από υπουργικό συμβούλιο με μεγάλο βαθμό που προτιμά να παραμένει άγνωστο!!!! ” Πιστεύουμε ότι, βάσει της έρευνάς μας μέχρι στιγμής, ότι τα Α.Τ.Ι.Α ήταν στελεχωμένα από μικρά όντα μη γήινα πιθανότατα κάτω γύρω στους 80 πόντους ύψος!!!! Είναι τρομακτικό, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι έρχονται από άλλο πλανήτη!!!! >>  << Αυτή στην επίσημη δήλωση ανέφερε ότι οι επιστήμονες λένε ότι ένα ιπτάμενο πλοίο αυτού του τύπου δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει κατασκευαστεί στη Γη λόγο έλλειψη τεχνολογίας!!!! Η βρετανική κυβέρνηση, έμαθα, παρακράτα μια επίσημη έκθεση σχετικά με την εξέταση του Α.Τ.Ι.Α αυτή τη στιγμή, ίσως επειδή δεν επιθυμεί να τρομάξει το κοινό!!!! “
Μετά το άρθρο που δημοσιεύτηκε, ο Κρέιγκχτον προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την Ντόροθι και να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες.
Πέθανε λίγο μετά, οδήγησαν τον ερευνητή να πιστεύει ότι << της έκλεισαν το στόμα μια και καλή >>!!!! Αλλά, όπως αποδεικνύεται, αλλά όπως αποδείχθηκε ποιο μετά η Ντόροθι δεν ήταν η μόνη πηγή πληροφορίων σχετικά με αυτό το περιστατικό!!!!
Ο Βραζιλιάνος ερευνητής UFO Olavo Τ Fontes ( Oλάβο Τ Φόντες  http://www.davidhalperin.net/tag/olavo-fontes/ ) ισχυρίστηκε επίσης ότι ανακάλυψε σχετικά με αυτό από τις πηγές των μυστικών υπηρεσιών στην Βραζιλία, αλλά είχε μόνο αραιές λεπτομέρειες!!!!
Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αποκαλύφθηκε το 1988 από τον πρώην πιλότο της CIA John Lear ( Τζων Λίαρ ) Πηγές του αποκάλυψε ότι το ΑΤΙΑ ήταν << δεμένο σε ένα Boeing B-17 και μεταφέρονται προς τα συμμαχικά κράτη >>!!!!
Φαίνεται ότι η βρετανική κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό αυτή την αινιγματική συντριβή, επειδή τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για αυτό!!!!
Που να σας πω και από την αρχαιότητα με ποιο πολλές λεπτομέρειες…. Θα το κάνω κάποια στιγμή….!!!! Μέχρι εδώ!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Αναδημοσίευση από INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα