Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΓΧΟΣ – Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ



[χεων αγορησατο]
Οι δυο όροι αποτελούνται από 13 γράμματα, το άλφα και το όμικρον, παρουσιάζονται δυο φορές. Άρα έχουμε 11 γράμματα, σχεδόν το μισό ελληνικό αλφάβητο.
Έξι συμφώνα [ χ – ν –γ-ρ-σ-τ] και πέντε φωνήεντα [ε-ω-α-ο-η].
Θα μπορούσα να πω, πως οι αναγραμματισμοί που μπορούμε να ανακαλύψουμε είναι εκατοντάδες.
Στο στιχο β24 έχουμε ακόμη ένα παράδειγμα της μαγείας που αναβλύζει από την Ομηρική γλώσσα.
Ο Όμηρος, επιδεικνύοντας την άριστη τεχνική του ικανότητα στην κωδικοποίηση κειμένων, αποσυνδέει αριστουργηματικά τον όρο [χεων], από την αρχή του στίχου [του ο γε δάκρυ], όπου είναι και η φυσική θέση του, για να κατανοήσουμε την πράξη του κλάματος –θρήνου .
Το κάνει προσδίδοντας του την ταυτότητα [6], που τον συνδέει άμεσα και καταλυτικά με τον όρο [αγορησατο] που ακολουθει και φέρει την ίδια ταυτότητα [6].
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τους ταυτοσήμους ,διαδοχικούς, ΜΗ ισους λεξαριθμους [χεων αγορησατο], να κυριαρχούν, στον φαινομενικά αδιάφορο στιχο β24 και να του προσδίδουν τεράστια αξία.
Μεταφέρει, δηλαδή ,όλη την ερμηνευτική βαρύτητα του όρου [χεων] στην ερμηνεία των 44 αναγραμματισμών του όρου [αγορησατο] καθώς και των πρόσθετων εννοιών που θα προκύψουν από τον συνδυασμό των γραμμάτων τους.
Τελικά έχουμε πάνω από 100 αναγραμματισμούς που προκύπτουν από τους δυο Όρους, καθιστώντας τους πρώτους σε απόδοση δεδομένων μέχρι στιγμής.
Η ανάλυση τους θα μας δώσει πληροφορίες, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα χανόταν για πάντα .
Εδώ, θα εξετάσουμε τις πληροφορίες που μας δίνει η πρόταση σχετικά με το ανθρώπινο άγχος .

Ο αναγραμματισμός του [χεων ]
1455[6] = χεων*.-[χέω = χύνω – ρίπτω – σκορπίζω – ανεγείρω – υψώνω – σωρεύω /προσλαμβάνοντας θεια γνώση / αυτος που κατέχει την τεχνολογία να προσλαμβάνει πληροφόρηση από τα γονίδια της Ε.Ε. / αυτος που έχει την δυνατότητα να προσλαμβάνει ιερή γνώση με την διαδικασία του διαλογισμού / για β24 = χύνοντας δάκρυα – σωρεύοντας πληροφορίες – σκορπίζοντας γνώσεις ].-α256-α310-β24
1455[6]=Έχων* .-[έχω = κρατώ -βαστώ -φορώ- διατηρώ- συγκρατώ- κινώ- διευθύνω- προστατεύω- έχω- διασώζω- δύναμαι- κατοικώ-κ.α / έχω την δυνατότητα να χύνω να σωρεύω –να σκορπίζω –να ανεγείρω τα πάντα όλα ].-α256-α310-β24
1455[6]=νέω χ’ * .-[νέω = νέος [1] = νέος στην ηλικία / χ’ = και / έχω την δυνατότητα να δημιουργώ – να προστατεύω – να διασώζω νέους ανθρώπους ].- β24
1455[6]=νέω χ’ * .-[νέω = νέος [2] = νέους γενετικούς κώδικες / χ’ = και / έχω την δυνατότητα να δημιουργώ – να προστατεύω – να διασώζω νέους γενετικούς κώδικες ].- β24
1455[6]=νέω χ’ * .-[νέω = νέος [3] = πλοίο = αστρικό σκάφος / έχω την δυνατότητα να δημιουργώ – να προστατεύω – να σωρεύω νέα διαστημικά σκάφη ].- β24
1455[6]=νέω χ’ * .-[νέω = νέος [4] = νέο –είδηση / σκορπίζω ειδήσεις – δημιουργώ ειδήσεις ].- β24
Τι σχεση έχει το άγχος , το αγος , το χάος, τας χοας και το αχός , με τον όρο «συνέλευση» ;;;
Ο Όρος [αγορη = συνέλευση] θα πρέπει να κατανοήσουμε πως έχει πολλές ερμηνείες.
«αγορης = ο τόπος και τα λεγόμενα σε μια συνέλευση- συνάθροιση = Α.Ε. = συνέλευση στα Ομηρικά κείμενα νοείται κάθε συνάθροιση –σοφών ανθρώπων – επιστημονικών ομάδων – ειδικών επι διαφόρων θεμάτων - μηχανών – υπολογιστών – ουράνιων σωμάτων - ουρανίων φαινομένων όπως η σύζευξη αστρικής πύλης με την είσοδο ενός ουράνιου ποταμού – η συνάθροιση των τριών εγκεφάλων μας στην περίπτωση του Ομηρικού διαλογισμού η του ΥΠΝΟΥ – η ερωτική πράξη που λαμβάνει χώρα μεταξύ δυο ατόμων για την διαιώνιση του είδους – η για ευχαρίστηση Αγορη επίσης σημαίνει και η συζήτηση ανταλλαγή ιδεών – πληροφοριών μεταξύ των μελών μιας συνεύρεσης για τον καθορισμό των όρων – πράξεων – Νόμων που θα ακολουθησουν όπως ο θεσμός της βουλής στις δημοκρατίες - ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών κ.α. / για β24 = στην περίπτωση του άγχους και των ασθενειών που προκύπτουν από την συσσώρευση του στον ανθρώπινο οργανισμό υπεύθυνη είναι η συνέλευση – συνεύρεση των τριών νέων εγκεφάλων μας κατά την διάρκεια του Ύπνου [ νοητικός μηχανισμός του υφαντού της Πηνελόπης η αν θέλετε του ύπνου ]
Π.χ.
Η συνέλευση των Αργειων γερόντων στο μέλλον, όπου ο άρχοντας του Σείριου θα απολογηθεί για τα όσα διέπραξε σε βάρος του πλανήτη μας μαζί με τους γιους του. Ο ίδιος έχει άγχος για το αν τα καταφέρουμε να παρευρεθούμε, η όχι, στην εν λόγο συνέλευση.
Η συνέλευση των εγκεφάλων μας την στιγμή του ύπνου μας [ νοητικός μηχανισμός του υφαντού της Πηνελόπης], όπου το Μεσολόβιο μοιράζει το πληροφοριακό υλικό- εντολές που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια της ημέρας, από τις [7] επτά αισθήσεις μας, στα δυο μυαλά για να ενεργήσουν τα δέοντα την επομένη.
Αυτά μπορεί να είναι για άλλους από εμάς χαρά –ευτυχία ,δημιουργικότητα και για άλλους πόνος, θλίψη ,άγχος ,αρρώστια, η θάνατος .
Συνέλευση ,μπορεί να ονομαστεί και η συνεύρεση δυο στρατών σε μάχη .Το αποτέλεσμα δημιουργεί πόνο, θλίψη ,άγχος και πολλούς νεκρούς.
Συνέλευση μπορεί να ονομαστεί , στα ομηρικά κείμενα και η συνεύρεση της αστρικής πύλης του ΑΡΗ ,με την είσοδο του Ουράνιου ποταμού της Στυγός ,μια φορά το Αρειανο έτος .Οι ουράνιοι πόταμοι και οι αστρικές πύλες «καταργούν» τις αποστάσεις του διαστημικού χάους διευκολύνοντας την επικοινωνία των λαών του γαλαξία.
Συνέλευση μπορεί να σημαίνει και η επαφή της συνείδησης μας με το ασυνείδητο, κατά την διάρκεια του Ομηρικού διαλογισμού.
Τέλος συνέλευση σημαίνει και την ερωτική συνεύρεση δυο ανθρώπων .
Παρατηρούμε δηλαδή πως ο Όρος [χεων] και ειδικά το γράμμα [Χ] εκτοξεύει τους αναγραμματισμούς των δυο λέξεων προς κάθε κατεύθυνση, από τους ουράνιους ποταμούς ,έως το καθημερινό άγχος των ανθρώπων για επιβίωση, στις συνθήκες που ο ίδιος δημιούργησε.
Άγχος = 874[10] = χ’ αγος = χάος γ’ = αχός γ’ = γοας χ’ = χοας γ’
Χ’ = και
Γ’ = βέβαια
Άγχος = αγωνία = παθολογική ψυχική κατάσταση που κλιμακώνεται από την έντονη δυσφορία έως τον πανικό και της οποίας προηγούνται συνθήκες πραγματικής ,η συμβολικής απειλής – απλά πνευματική δυσλειτουργία κάτω από καθεστώς φόβου.
Αγος [1] = ανίερη πράξη .
Χάος = Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όταν αδυνατούμε να πάρουμε κάποια απόφαση για σημαντικά θέματα στη ζωή μας. Αποτελεί και την κύρια αιτία δημιουργίας άγχους. Η άγνοια του νοήματος της ζωής μας. Η αταξία στο μυαλό μας.
Αχός = πόνος –θλίψη είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης άγχους.
Γόος = θρήνος.
Χοας = χοη = η σπονδή στους νεκρούς .
Άρα, το άγχος είναι αποτέλεσμα κάποιας ανίερης πράξης, που εκδηλώνεται στους ανθρώπους , που πελαγοδρομούν να κατανοήσουν τα ακατανόητα, που κυριαρχούν στη ζωή τους από την πρώτη στιγμή που γεννιούνται .
Αποτέλεσμα αυτής της σύγχυσης των φρένων, στις διαφορές φάσεις της ζωής τους, είναι η συσσώρευση άγχους που προκαλεί πόνο, θλίψη , θρήνο και τελικά θάνατο.
Τι προκαλεί αγωνία ,έντονη δυσφορία, πανικό ,στην ζωή ενός ανθρώπου ;;;
Κάποια πραγματική, η συμβολική απειλή, μας εξηγεί ο ορισμός του λεξικού.
Πρώτη και καλύτερη, η εκαστοτε κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια και οι αποφάσεις της, που έχουν περιορίσει τις ελευθερίες μας μέσω της οικονομικής και πνευματικής πενίας, που μας έχει επιβάλλει.
Σήμερα η καθημερινότητα των Ελλήνων, καθώς και όλων των κάτοικων του πλανήτη , είναι με μια λέξη σχιζοφρενική. Ότι βιώνουμε είναι εναντίον της πραγματικής φυσιολογίας μας .
Το άγχος κάνει πάρτι, πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες , οι γιατροί και γεμίζουν τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία .
Το αποτέλεσμα είναι συσσωρευμένο άγχος για όλους εκτός από όσους έχουν κατανοήσει και έχουν κάνει σκοπό στη ζωή τους να περιγελούν τα βασανα και να μην στενοχωριούνται για μικροπράγματα, αφού και κατά τον Όμηρο, τα πάντα όλα είναι μικροπράγματα !!!
Δυο λόγια για την παρεξηγημένη ελεύθερη βούληση του ανθρώπου .
Θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή πως η ελεύθερη βούληση του Γήινου ανθρώπου είναι γεγονός.
Παρα τις ανακαλύψεις , περι του αντιθέτου, πριν χρόνια των ειδικών νεύρο-επιστημόνων του πανεπιστημίου Χάρβαρντ , η ελεύθερη βούληση υπάρχει ,απλά οι επιστήμονες , του εν λόγο πανεπιστημίου, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να κατανοήσουν [ στην πραγματικότητα αγνοούν παντελώς] τον νοητικό μηχανισμό του υφαντού της Πηνελόπης, * η αν θέλετε του ύπνου .
*νοητικός μηχανισμός του ύπνου = Ότι ζούμε σήμερα έχει προ-αποφασιστεί σε μοριακό επίπεδο από εμάς τους ιδίους την προηγούμενη ημέρα, η στο άμεσο ,η βαθύ παρελθόν μας, κατά την διάρκεια του ύπνου μας . Αυτή είναι η χρονική στιγμή που το Μεσολόβιο ενημερώνει το συνειδητό και το ασυνείδητο για τα πεπραγμένα της επομένης ημέρας.
Ο τόπος και ο χρόνος, λοιπόν, που παίρνονται οι αποφάσεις για το άμεσο, η βαθύτερο μέλλον μας , είναι οι τρεις νέοι εγκέφαλοι μας κατά την διάρκεια του βραδινού ύπνου μας.
Είναι ανιχνεύσιμη αυτή η διαδικασία ;;;
Το αγνοώ . Δεν βρίσκομαι μέσα στα πειραματικά εργαστήρια νεύρο-επιστημόνων για να γνωρίζω την εργασία τους.
Θεωρώ όμως, την αποτελεσματική ανίχνευση των λειτουργιών των εγκεφάλων μας, κατά την διάρκεια του ύπνου και την αποτελεσματική αποκωδικοποίηση τους, εξαιρετικά δύσκολη, έως ακατόρθωτη .
Γιατί ;;;
Ο λόγος είναι απλός . Αν το γνώριζαν θα το είχαμε μάθει έως σήμερα .
Από όσα γνωρίζω και διαβάζω, ο ρόλος του Μεσολόβιου με τις 250 εκατομμύρια* νευρικές απολήξεις – συνάψεις κλπ είναι άγνωστος στους νεύρο-επιστήμονες.
*μπορεί να είναι και περισσότερες .
Τι σημαίνει αυτό ;;;
Απλά σημαίνει α] .- δεν έχουμε ακόμη την τεχνολογία να ανιχνεύσουμε τα δρώμενα του Μεσολόβιου και να τα αποκωδικοποιήσουμε αποτελεσματικά και β].- η ίδια η φυσιολογία του συγκεκριμένου οργάνου μας απαγορεύει , η δεν μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε τις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτό.
Άλλη εξήγηση μπορεί να είναι το γεγονός, πως οι νεύρο-επιστήμονες αποκλείουν ,η δεν έχουν σκεφτεί καθόλου, την πιθανότητα το μέλλον μας να είναι προδιαγεγραμμένο από εμάς τους ιδίους στο σήμερα, σε μοριακό επίπεδο, οπότε δεν ερευνούν ποτέ προς αυτή την κατεύθυνση, η αποκωδικοποιούν λανθασμένα τα όποια ευρήματα τους [ όλοι θεωρούν το μέλλον άγνωστο, παρα το γεγονός πως όλα δείχνουν ότι κάποιος παράγοντας μέσα μας δείχνει να γνωρίζει τα πάντα όλα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες .Εχω τουλάχιστον [5] πέντε σοβαρές προσωπικές εμπειρίες γνώσης του άμεσου μέλλοντος [ από μια έως 90 ημέρες ] και φαντάζομαι πως ο καθένας από εμάς έχει γνωρίσει με τον ένα, η άλλο τρόπο την σχετική εμπειρία].
Η ελεύθερη βούληση είναι ανεξάρτητη από το ανθρώπινο γονιδιωμα, τον θεό μέσα μας. Υπάρχουν δηλαδή θέματα στη ζωή μας που πρέπει να αποφασίσουμε μόνοι μας τι θέλουμε να κάνουμε. Το ασυνείδητο μας δεν μας παρακινεί για την οδό που θα ακολουθησουμε.
Αλλιώς όλα θα ήταν εύκολα και προδιαγεγραμμένα στη ζωή μας.
Εξ ορισμού όλοι είμαστε καλοί, δεν είναι τυχαίο, είναι γονιδιακό.
Π.χ. κανείς δεν έχει από μέσα του κάποιο μηχανισμό που να τον σπρώχνει να διαλογιστεί. Πρέπει να αποφασίσεις μόνο σου, συνειδητά, αν θα το κάνεις ,η όχι.
Άλλο παράδειγμα.
Δεν υπάρχει νοητικός μηχανισμός ,η γονίδιο ,που να σου λέει από μέσα από το μυαλό σου σκότωσε – κλέψε – πες ψέματα . Η ελεύθερη βούληση σου ορίζει και αυτές σου τις πράξεις και κάθε άλλη ανίερη πράξη. Εμβαθύνετε για το κατανοήσετε με παραδείγματα από τον εαυτό σας [Ουδείς αναμάρτητος] .
Το αποτέλεσμα των ανίερων πράξεων της ελεύθερης βούλησης σου όμως, υπόκειται στον νοητικό μηχανισμό των Παλιντιτων [ ανταποδοτικών ] έργων του ΔΙΑ .
Πίσω στο άγχος λοιπόν και τις επιπτώσεις του στην υγεία μας .
Ο Όμηρος μας εξηγεί πως κάθε [αγος = ο τονισμός στο άλφα = ανίερη πράξη] εκ μέρους μας δίνει εντολή στο θεό μέσα μας να συσσωρεύσει άγχος στον οργανισμό μας.
Τι σημαίνει αυτό ;;;
Αυτό σημαίνει απλά, πως υπάρχει νοητικός μηχανισμός συσσώρευσης άγχους , εγκατεστημένος μέσα στους εγκεφάλους μας.
Δια – πράττεις ανίερη πράξη ;;; άγχος συσσωρεύεται στις μνήμες του γονιδιωματος σου.
Ο θεός μέσα σου γνωρίζει πολύ καλά την έννοια της «ανίερης πράξης», τίποτα δεν του ξεφεύγει.
Ανίερη πράξη = πράξη που αντίκειται στην ιερότητα της ζωής έτσι όπως μας την έχει κάνει γνώστη ο Όμηρος Είναι ταυτόσημη με την ύβρη* η αν θέλετε με ότι καταλαβαίνει ο καθένας μας όταν ακούει την λέξη αμαρτία.
*σας δινω τον ορισμό της ύβρεως όπως αυτή νοείται από τον θεό μέσα σας .
Ύβρις = κάθε ενέργεια που βάζει σε κίνδυνο η καταστρέφει το φυσικό ανθρωπινό σώμα αποτελεί ύβρη.
Κάθε τροφή η πιοτό που έχει το ίδιο αποτέλεσμα αποτελεί ύβρη προς τον εαυτό μας.
Εγωπάθεια – αλαζονεία –φιλαργυρία-ψέμα-φόνος-εγκληματική ενέργεια-πράξη βίας-πράξη που προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια κάποιου- είναι ύβρις.
Κάθε υπέρβαση του μέτρου αποτελεί ύβρη.
Το να επιτρέπεται τον εαυτό σας να στενοχωριέται για μικροπράματα, είναι ύβρις. Ο Όμηρος μας εξηγεί ,πως τα πάντα όλα είναι μικροπράματα στη ζωή όλων μας .Μην ξεχνάτε πως πρέπει να περιγελάτε τα βασανα [ αλγεα = α γέλα].
Ύβρη = 510[6]= βουλή = νεμεσις = η αύρα .
Βουλή = η ελεύθερη βούληση.
νεμεσις =αρχική σημασία = δίκαιη απονομή –δίκαιη αγανάκτηση – οργή για το άδικο –δικαιολογημένη εχθρότητα –ζηλοτυπία –εκδίκηση –φθόνος- αντικείμενο αγανάκτησης –λόγος μνησικακίας –αίσθημα μεταμελείας – τύψεις συνείδησης = η θεά Νεμεσις της θειας οργής-τιμωρεί τους αλαζονες και την ύβρη- ταπεινώνει τους υπερόπτες και τιμωρεί τα εγκλήματα.
αύρα = η ανθρώπινη αύρα.
ερμηνεία = η ύβρη είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης βούλησης , μπορείς να το δεις στην αύρα σου και τιμωρείται από την θεά Νέμεση.
Το άγχος δεν είναι τίποτα άλλο από μια Μίκρο-εντολή του εγκεφάλου σου, που περιορίζει [ μπλοκάρει ] την ελεύθερη ροη του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού, που διαρρέει το σώμα σου και όλα τα όργανα σου και σε κράτα υγιή καθόλα.
Η να το θέσω με ένα άλλο τρόπο ,αλλάζει την ταυτότητα των βίο-ηλεκτρομαγνητικών , πεδίων λάμδα των οργάνων του σώματος σου, που σε διατηρούν υγιή και λειτουργούντα 100%.
Υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να το δουν στην αύρα σας . Η αλλαγή των χρωμάτων της ανθρώπινης αύρας σημαίνει αλλαγή των βίο-ηλεκτρομαγνητικών, πεδίων λάμδα, των κυττάρων μας λογω κάποιας ασθένειας .Η συσσώρευση του άγχους είναι ασθένεια εν υπνώσει ,μόλις περάσει την κρίσιμη μάζα της εκδηλώνεται σε κάποιο από τα όργανα μας.
Η σοβαρότητα της εκδήλωσης της ασθένειας,η το όργανο που θα επιλέγει και αυτό είναι αποτέλεσμα της ταυτότητας του ατόμου υπό εξέταση .
Θεραπεύεται ;;;
Φυσικά.Θεραπεύεται 100% ,όταν σταματήσετε να διαπράττετε ανίερες πράξεις - ύβρεις – αμαρτίες !!!
Κανένα φάρμακο δεν μπορεί να σας βοηθήσει !!!
Τα αντικαταθλιπτικά δεν αλλάζουν την γονιδιακή εντολή, απλά σε κάνουν «φυτό», ώστε να μην μπορείς να διαπράττεις ύβρεις . Τόσο καλά !!!
Δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα του βελονισμού ,διαβάζω πως ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα , τα chakras, δεν έχω προσωπική εμπειρία να καταθέσω.
Η εξομολόγηση θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας που βοηθά . Εκείνο που βρίσκω απλοϊκό στην εξομολόγηση είναι το γεγονός ,πως σου δίνει το δικαίωμα να επαναλαμβάνεις ανίερες πράξεις με την σιγουριά ,πως θα εξομολογηθείς και φτου και από την αρχή. Από όσα παρατηρώ στον περίγυρο μου δεν βλέπω εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Το [ ρείκι = πνευματική ενέργεια], πηγαίνετε να μάθετε να ξεμπλοκάρετε την ροη του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού μέσα στο σώμα σας και τα όργανα σας , λέει η διαφήμιση. Δυστυχώς και εδώ δεν έχω προσωπική εμπειρία να καταθέσω .Από ότι παρατηρώ όμως δεν πείθομαι για την αποτελεσματικότητα και αυτής της πράξης.
Στην ουσία τα κάνετε όλα αυτά για να ξεμπλοκάρετε το συσσωρευμένο άγχος που δεν επιτρέπει τα όργανα σας να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.
Ο ρόλος της αγάπης.
Η πρόταση όμως, αναδεικνύει και μια άλλη παράμετρο , αυτή την φορά προς την κατεύθυνση της απαλλαγής από το άγχος και τα συμπτώματα του. Πρόκειται για την εκδήλωση αγάπης προς το αντικείμενο του πόνου μου.
Αγαπήστε τον πόνο σας, την θλίψη σας, την τιμωρία σας, ακόμη και τον θάνατο σας , εξηγεί ο Όμηρος . Είναι ο μόνος τρόπος να μετριάσετε τις επιπτώσεις τους.
Εδώ ενεργεί ο Νοητικός μηχανισμός των αντιθέτων ,για τον οποίο μιλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση.
Αγαπώντας κάτι που σε προκαλεί πόνο, αρρώστια, θάνατο .Πηγαίνοντας, δηλαδή, αντίθετα στη φυσική ροη των πραγμάτων ,ενεργοποιείς τον Ν.Μ. των αντιθέτων ,που απαλύνει, έως εξαφανίζει, εγγυημένα τα συμπτώματα .
Διαδίκτυο .
Διαβάζω σε μια σελίδα του διαδικτύου 10 τρόπους για να αντιμετωπίσετε το άγχος .
« Ο επιστημονικός κλάδος συμβουλεύει !!!
1].-Μάσησε την αγαπημένη σου τσίχλα ………….μάλλον ανεπαρκές μέτρο.
2].-Μύρισε λεβάντα……………………….. το ίδιο.
3].-Άκουσε μουσική ………………..ανακουφίζει δεν διώχνει το πρόβλημα.
4].-Βόλτα στη φύση ………………το ίδιο.
5].-Χαμογέλασε ………………………. βοηθά αν μπορείτε.
6].-Ασκήσεις αναπνοής …………………. χαλαρώνουν δεν διώχνουν το πρόβλημα.
7].-Συμπόνεσε τον εαυτό σου – καλή σχεση με τον εαυτό μας ……βοηθά η αγάπη.
8].-Αναζήτησε λύσεις μιλώντας σε ένα φίλο σου …………….ανεπαρκές.
9].-Γυμναστική ……………ανεπαρκές .
10].-Κατέγραψε τις σκέψεις σου ……………….ανεπαρκές.
Συμπέρασμα
Η μόνη εγγυημένη λυση !!!
Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων του δεξιού λοβού [έδρα του θεού μέσα μας ]. Αυτος πείθεται μόνο όταν ακλουθούμε την ορθή οδό του Οδυσσέα!!!
Πειθάρχησε την ελεύθερη βούληση σου !!! Σκέψου βαθύτερα !!!
Αγάπησε την τιμωρία που σου επιβλήθηκε, όποια και αν είναι αυτή, για να περιορίσεις τις επιπτώσεις της, η και να την εξαφανίσεις τελείως !!!
Να περιγελάς τα βασανα. Να μην κάνεις υπερβολές στη ζωή σου και, για να αποφύγεις τις ανίερες πράξεις , μάθε ποιος είσαι και ζήσε παραδειγματικά έως τα βαθειά γεράματα , χωρίς αρρώστιες και προβλήματα.
Δίδαξε τα παιδιά σου να κάνουν το ίδιο.
Είναι το σίγουρο εισιτήριο για μια θέση στην αιώνια ζωή στον φωτεινό πλανήτη Τάφος = Φαος τ’ [παράδεισος], για εμάς τους απλούς ανθρώπους, στα Ηλύσια πεδία του Αργου [βασιλεία των Ουρανών.]
Για τους υπόλοιπους, θα κανω χρήση της φράσης του θεανθρώπου Απόλλωνα – Ιησού Χρηστού στο σταυρό [αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι ]*
*Και για τους δύσπιστους, άθεους σκεπτικιστές, αναγραμματίζω την πρόταση του Απόλλωνα στο σταυρό.
[Σαφές αυτοί ΑΡΓΟΥ οιδασι τι ποιουσι * = είναι σαφές, αυτοί από τον γαλαξία ΑΡΓΟ γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν] !!!
Και στην περίπτωση του Απόλλωνα – Ιησού Χρηστού έχει δίκαιο, ο Όμηρος!!!
ΑΓΧΟΣ
2208[3]= ο Χεων τα αγορης *.-[ ο = ο Γήινος άνθρωπος / χέω = σωρεύω / τα = τα πάντα όλα που μπορούν να «συζητηθούν» σε μια συνέλευση = τις ανίερες πράξεις άνθρωπου /ων / «αγορης = ο τόπος και τα λεγόμενα σε μια συνέλευση- συνάθροιση = Α.Ε. = συνέλευση στα Ομηρικά κείμενα νοείται κάθε συνάθροιση –σοφών ανθρώπων – επιστημονικών ομάδων – ειδικών επι διαφόρων θεμάτων - μηχανών – υπολογιστών – ουράνιων σωμάτων - ουρανίων φαινομένων όπως η σύζευξη αστρικής πύλης με την είσοδο ενός ουράνιου ποταμού – η συνάθροιση των τριών εγκεφάλων μας στην περίπτωση του Ομηρικού διαλογισμού η του ΥΠΝΟΥ – η ερωτική πράξη που λαμβάνει χώρα μεταξύ δυο ατόμων για την διαιώνιση του είδους – η για ευχαρίστηση Αγορη επίσης σημαίνει και η συζήτηση ανταλλαγή ιδεών – πληροφοριών μεταξύ των μελών μιας συνεύρεσης για τον καθορισμό των όρων – πράξεων – Νόμων που θα ακολουθησουν όπως ο θεσμός της βουλής στις δημοκρατίες - ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών κ.α. / για β24 = στην περίπτωση του άγχους και των ασθενειών που προκύπτουν από την συσσώρευση του στον ανθρώπινο οργανισμό υπεύθυνη είναι η συνέλευση – συνεύρεση των τριών νέων εγκεφάλων μας κατά την διάρκεια του Ύπνου [ νοητικός μηχανισμός του υφαντού της Πηνελόπης η αν θέλετε του ύπνου ].-β24
2208[3]= α εων άγχος ρητό *.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού –λύπης / εων = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / άγχος = αγωνία = παθολογική ψυχική κατάσταση που κλιμακώνεται από την έντονη δυσφορία έως τον πανικό και της όποιας προηγούνται συνθήκες πραγματικής η συμβολικής απειλής / ρητό = ρητός = συμφωνημένος –ορισμένος/ Ω το άγχος ήταν συμφωνημένο να υπάρχει – εδώ πρέπει να καταλάβουμε πως η δημιουργία του άγχους είναι γονιδιακή Έχει να κάνει με την διπλή υπόσταση μας και τον νοητικό μηχανισμό της ελεύθερης βούλησης ].- β24
2208[3]= α εων χ’ αγος ρητό *.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού –λύπης / εων = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / αγος [1] = ανίερη πράξη / ρητό = ρητός = συμφωνημένος –ορισμένος/ Ω και η ανίερη πράξη είναι συμφωνημένη Από την στιγμή που έχουμε διττή υπόσταση [θεός –άνθρωπος ] και ελεύθερη βούληση είναι επόμενο πως θα κάνουμε ανίερες πράξεις Έχει αποδειχτεί από την έως σήμερα πορεία της Γήινης ανθρωπότητας ].-β24
2208[3]= εω αν’ άγχος ρητό *.-[ εω [1] = ειμι = είμαι –υπάρχω – βρίσκομαι / ανα = ο άναξ = ο βασιλέας = μεταφορικά η εε = το ανθρώπινο γονιδιωμα στον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού / το άγχος είναι ορισμένο να υπάρχει στο ανθρώπινο γονιδιωμα – επιτρέπω την εε να ελέγχει την συσσώρευση του άγχους ].- β24
2208[3]= εω αν’ άγχος ρητό *.-[ εω [2] = αφήνω – επιτρέπω / ανα = ο άναξ = ο βασιλέας = μεταφορικά η εε = το ανθρώπινο γονιδιωμα στον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού / επιτρέπω το άγχος να υπάρχει στο ανθρώπινο γονιδιωμα - να ελέγχεται από αυτό ].- β24
2208[3]= χέω αν’ αγος ρητό *.-[ χέω = χύνω –σωρεύω / αγος [1] = ανίερη πράξη / ανα = βασιλέας = η εε / ρητό = ορισμένο / το ανθρώπινο γονιδιωμα ο θεός μέσα μας είναι προγραμματισμένος να σωρεύει στις μνήμες του κάθε ανίερη πράξη που δια-πράττουμε ].- β24
2208[3]= Ω ερον άγχος ατη *.-[ ερον = έρως = αγάπη / ατη = η τιμωρία –το κακό –η βλαβη – η σύγχυση του νου / Ω την τιμωρία αποτέλεσμα του άγχους σου να αγαπάς Ο θεός μέσα σου σε τιμωρεί για τη ύβρη σου περιμένοντας από εσένα να καταλάβεις και να μην επαναλάβεις την ανίερη πράξη / ξεις για την οποία τιμωρήθηκες Όταν λοιπόν κατανοώντας όλα αυτά δώσεις αγάπη αντι μισός στην τιμωρία σου λειτουργεί ο Νομός των αντιθέτων και μειώνεις η απαλείφεις οριστικά τις επιπτώσεις της στην υγεία σου Ακούγεται απλό αλλα δεν είναι εκτός αν πιστέψεις και το κάνεις τρόπο ζωής ].- β24
2208[3]= Ω ρεον άγχος ατη *.-[ την τιμωρία σου που ρέει από τον θεό μέσα σου εξ αιτίας του άγχους σου να αγαπάς ].- β24
2208[3]= Ω νερό άγχος ατη *.-[ Ω η τιμωρία σου για το άγχος είναι σοφή μαθέ να την αγαπάς Με την έννοια πως είναι για το καλό σου Τα παθήματα – μαθήματα ;;;].- β24
2208[3]= Ω ερον αχός γ’ ατη *.-[ Αχός = το αχός = πόνος –θλίψη-λυπη / Ω αγάπα τον πόνο και την θλίψη που προκαλεί η τιμωρία σου / Ο Όμηρος μας εξηγεί την αιτία του προβλήματος και ταυτοχρονα μας δίνει την λυση του !!!].-β24
2208[3]= Ω ρεον αχός γ’ ατη *.-[ Αχός = το αχός = πόνος –θλίψη-λυπη / Ω αγάπα τον πόνο και την θλίψη που προκαλεί η τιμωρία σου Ρέει από τον θεό μέσα σου και αγαπώντας τον θα τον εξαφανίσεις / Ο Όμηρος μας εξηγεί την αιτία του προβλήματος και ταυτοχρονα μας δίνει την λυση του !!!].-β24
2208[3]= Ω νερό αχός γ’ ατη *.-[ νερό = Α.Ε. = η ιερή παιδεία της εε/ Ω αντιμετώπισε τον πόνο και την θλίψη της τιμωρίας σου με την σοφία που απορρέει από την εε μέσα σου Αγάπησε την και με την βοήθεια του νοητικού μηχανισμού των αντιθέτων εξάλειψε την Μπορείτε να αγαπήσετε την αρρώστια σας ;;; αυτό που σας κάνει κακό ;;; ].-β24
2208[3]= ο χάρος τα εων ΓΗ *.-[ τα = για όλα αυτά που υπάρχουν στην φυσιολογία σας / χάρος = ο γνωστός Χάρος / εων = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / για όλα αυτά από τα οποία συνιστάται η φυσιολογία σας υπάρχει ο Χάρος στον πλανήτη σας – είστε, δηλαδή, θνητοί ].-β24
2208[3]= ο Αχερων τη γοας*.-[ Αχερων = ο Αχέροντας ποταμός = στην αρχαιότητα πίστευαν πως ο ψυχοπομπός Ερμής αυτόν διέσχιζε για να παραδώσει τις ψυχές στον Χάροντα και αυτος στον Αδη = παραπόταμος του Αδη = Α.Ε. = ουράνιος ποταμός αυτος που συνδέει τον Σείριο με την Πύλο του Νέστωρα και τις σπείρες του κεντρικού γαλαξία / τη = να εκεί -πάρε – όπου –όπως /γοας = γόος = θρήνος / να εκεί στον Αχέροντα ποταμό πάρε θρήνους από τις ψυχές που οδηγούνται στον Αδη ].-β24
2208[3]= σε ατη χρόνο άγω *.-[ Χρόνος = ο χρόνος –η διάρκεια / την τιμωρία σου μεταφέρω μέσα στο χρόνο Το άγχος είναι τιμωρία που σωρεύεται μέσα στο χρόνο ].- β24


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα