Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πανσέληνος στον Τοξότη: Νιώθεις και είσαι μοναδικός

Πανσέληνος στον Τοξότη: Νιώθεις και είσαι μοναδικός
Η Πανσέληνος του Μαΐου λαμβάνει χώρα στις 22 του μήνα και στην 1η μοίρα και 14 λεπτά του άξονα Διδύμου-Τοξότη (Σελήνη στον Τοξότη, Ήλιος στους Διδύμους). Ολοκληρώνεται στις 00:14 και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω. 

Σε επηρεάζει; 

Από την Πανσέληνο του Μάη επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος-Παρθένος-Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 19-23/2, από 21-25/5, από 23-27/8 και από 23-27/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες τέσσερις μοίρες των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 19/1 και στις 21/7 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 28η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.   


Στα μισά του κύκλου 
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 6 του μήνα. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη. 

Φράσεις ~ κλειδιά για την Πανσέληνο 
  • Η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή
  • Η βαθύτερη σοφία του εαυτού
  • Αποβολή αρνητικών επιρροών
  • Εξαγνισμός από την εξουσία
Η γεύση των επόμενων ημερών 
Ο άξονας Διδύμου-Τοξότη τον οποίο ενεργοποιεί η Πανσέληνος είναι ένα δίπολο όπου τα αντίθετα μοιράζονται περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές. Ο άξονας αναφέρεται στην επέκταση και στην ανάπτυξη των νοητικών, ηθικών και φιλοσοφικών ικανοτήτων του ατόμου και στην αναγνώριση της διαφορετικότητας. Θεματικές αυτού του άξονα θα μας απασχολήσουν με αφορμή αυτή την Πανσέληνο είναι η γνώση και η ηθική, ο σκεπτικισμός και η πίστη, η παρατήρηση και η σκέψη, η αποστασιοποίηση και η ένθερμη ενασχόληση, η γνώση μέσα από την εμπειρία και η ακαδημαϊκή γνώση, τα ταξίδια αναψυχής και τα ταξίδια που βοηθούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη. 

Εκνευρισμοί και εκρήξεις 
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον 10ο οίκο του χάρτη και η ασύμβατη αντίθεσή του με την Αφροδίτη δημιουργούν κλίμα έντασης και επιθετικότητας στην εργασία αλλά και στις σταθερές αισθηματικές σχέσεις ή στις σχέσεις των μελών μιας οικογένειας. Οι εκνευρισμοί και η έλλειψη σταθερότητας χρειάζονται υπομονετική διαχείριση και προσπάθεια κατανόησης ώστε να έχουμε αποτέλεσμα. Η σύνοδος είναι ιδιομοιρίας, σχεδόν ακριβείας και χρειάζεται προσοχή, Από μόνη της δεν είναι απαραίτητα αρνητική, καθώς μπορεί να δηλώνει το πάθος, την συναισθηματική διεκδίκηση και τον ερωτικό μαγνητισμό, αλλά σε αντίθεση με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, αυτή η σύνοδος μάλλον δημιουργεί συνθήκες προστριβών και τσακωμών πάρα παθιασμένου έρωτα. 

Δικό σου είναι αυτό το πόδι ή δικό μου; 
Η αρσενική και η θηλυκή πολικότητα συγκρούονται και μπερδεύονται σε αυτόν τον χάρτη. Η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι θηλυκοί πλανήτες, παθητικοί και μαγνητικοί. Ο Ήλιος και ο Άρης είναι αρσενικοί πλανήτες, ενεργητικοί και δραστήριοι. Στον χάρτη ο Ήλιος μπερδεύεται με την Αφροδίτη και ταυτόχρονα η Σελήνη με τον Άρη με αποτέλεσμα να μπερδεύονται και οι ρόλοι ή ο τρόπος που καλούμαστε να δράσουμε αυτή την χρονική περίοδο. Χρειάζεται να μιλήσουμε και να διεκδικήσουμε ενεργητικά και με το σπαθί μας ή μήπως να κινηθούμε λίγο πιο πλάγια, διπλωματικά και να περιμένουμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας; Θα είναι πιο αποτελεσματικό αν προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε το αποτέλεσμα με χαμόγελο και προβάλλοντας σε μια κατάσταση τα ευχάριστα στοιχεία που μαγνητίζουν τον άλλον ή μήπως το να δράσουμε απότομα και να μιλήσουμε έξω από τα δόντια θα φέρει καλύτερο ή πιο άμεσο αποτέλεσμα; 

Βρήκα το πόδι, τώρα πού πατάω; 
Το να αισθανόμαστε αυτή την περίοδο ανυπομονησία, εκνευρισμό και γενικότερη ανισορροπία είναι δεδομένο. Υπάρχει διάχυτη και επιτακτική στην ατμόσφαιρα η ανάγκη να γίνουν πράγματα, να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις και να λήξει αυτή η περίοδος της αβεβαιότητας ώστε να δούμε επιτέλους πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Επιθυμούμε να συμβεί κάτι ώστε να δοθεί ένα τέλος που κλείνει αυτόν τον κύκλο κορυφούμενης έντασης και αβεβαιότητας. Η περίοδος μας τρέπει στο να δράσουμε εμείς οι ίδιοι ατομικά στα θέματά μας και να μην περιμένουμε την απάντηση από τον ουρανό. Στον άξονα τον οίκων του ατομικού μας ωροσκοπίου όπου πέφτει αυτή η Πανσέληνος (στον άξονα δηλαδή που πέφτει η πρώτη μοίρα του Διδύμου και του Τοξότη) θα εντοπίσουμε σε προσωπικό επίπεδο τους τομείς που υπάρχει ένταση και εκεί που χρειάζεται να αναλάβουμε συνειδητή δράση για να λύσουμε το πρόβλημα. Φυσικά, είναι καλό να μην κινηθούμε απόλυτα και να περιορίσουμε τον συναισθηματικό παρορμητισμό και την παρορμητική δράση, εφόσον θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς ο Άρης είναι ακόμη ανάδρομος. 


Ενεργά Μεσοδιαστήματα 
Σελήνη= Ήλιος/Άρης από τετράγωνο 
Ο άξονας της συμπεριφοράς του σώματος και της κίνησης κατά Έμπερτιν. Θέληση για ζωή, ζωτικότητα, δραστηριότητα και δύναμη. Ενεργοποιούμενο το μεσοδιάστημα από το τετράγωνο της Σελήνης δηλώνει συναισθηματικές αποφάσεις και συναισθηματική διέγερση, έναν άνδρα σε σχέση και την επιθυμία για γάμο ή συντροφιά. 

Ήλιος= Σελήνη/Άρης από αντίθεση 
Ο άξονας της πνευματικής δραστηριότητας και της συναισθηματικής έντασης κατά Έμπερτιν. Έξαψη, ζωηρή συγκίνηση, αυθορμητισμός, αναστάτωση. Ο Ήλιος σε αντίθεση με το μεσοδιάστημα μιλά για ένα ισχυρό αίσθημα απομόνωσης και μοναξιάς μεταξύ των συζύγων. Αγώνας για ανεξαρτησία και συνειδητοποίηση των στόχων. 

Άρης= Σελήνη/Ήλιος
 
Ο άξονας της ισορροπίας της υγείας και των δύο φύλων κατά Έμπερτιν. Η συνείδηση και το ασυνείδητο, ζωτικότητα και συναισθήματα. Η ενεργοποίηση από Άρη δηλώνει την επιθυμία και την παρόρμηση του ατόμου να πραγματοποιήσει ιδανικά, την επιθυμία για παιδιά, την σεξουαλική έλξη και την παρόρμηση για γάμο. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα