Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Η «δεύτερη ευκαιρία» σε όσους έχουν προσληφθεί-από τους προηγούμενους- με πλαστά απολυτήρια, είναι μια ακόμα απόδειξη πως το ελληνικό κράτος έχει συνέχεια,ανεξαρτήτως του ποια στάνη είναι στα πράγματα. Μπλε,πράσινη,ροζ,κλπ.
Συμφωνώ απολύτως λοιπόν,με την απόφαση του κοιμίση Φίλη να εφαρμόσει τον νόμο Γιαννάκου-Κουτσίκου επί ΝουΔου και να δώκει την ευκαιρία στα «γαλανόλευκα» παιδιά να παραμείνουν στον δημόσιο τεμπελχανείο, δίνοντας «πανελλήνιες» εξετάσεις,έστω και στα 30 τους. Μετατρέποντάς έτσι έναν μεγάλο αριθμό δυνητικά επιτυχόντων,από «μπλε» και «πράσινα» σε «ροζ» ψηφαλάκια. Μάζευε και ας είν’ και ρώγες.
Αλλωστε «περιουσία» του συριζα είναι και αυτοί. Οπως και το 95% των αερομεταφερόμενων ψηφοφόρων του οι οποίοι βαφτίστικαν από Καθολικοί Πασοκοτεμπελχανέδες σε «αριστερούς» αγανακτισμένους Διαμαρτυρόμενους».
Αν υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία στις δεξαμενές των ψηφοφόρων,γιατί να μην είναι όμοιες και οι δεξαμενές-κόμματα και να μην έχουν κοινούς «κατασκευαστές»; Ενίοτε συγκυβερνάνε κιόλας,όταν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η «κουτάλα» της εξουσίας.
Τί είναι οι Νεοδημοκράτες;  Τί νοείται ως «Δεξιά» στην Ελλάδα;Δεν είναι πρώην Βασιλικοί; Πως «ξεφύτρωσε» αίφνης,με την κατάργηση της Βασιλείας,το θεόρατο ποσοστό της ΕΡΕ του Καραμανλή,της μετέπειτα δηλαδή Ν.Δ; Από παρθενογένεση; Ποια «δεξιά» λοιπόν»; Υπάρχει αστική τάξη στην Ελλάδα; Πως δημιουργήθηκε η Ν.Δ.,αν όχι από τα «ορφανά» των Γλύξμπουργκ, που τους έταξαν Ευρώπες,ΕΟΚ,πακέτα,και ξεκοκκαλίσματα;
Και το ΠΑΣΟΚ πως προήλθε; Αίφνης ο Αντρέας «έφτιαξε» το ποσοστό, ή έφερε μετανάστες; (αυτό το δευτερο,το επιχείρησε με Πακιστανούς ο γιός του, πρόσφατα, ο καραφλομαλάκας ΓΑΠ.) Από το λεγόμενο «κέντρο» δεν μεταπήδησε το 90% των ψηφοφόρων του «έξω οι βάσεις»; Μερικές μοίρες απλά χρειάστικαν να μεταφερθούν οι ψηφοφόροι, προκειμένου να κάνουν το μεγαλο ταξίδι της μάσας και της συνρεμούλας με τους «ζιβαγκοφόρους».
Και που βρέθηκαν οι «κεντρώοι» επί «γέρου» Παπανδρέου παλαιότερα; Υπήρχε κέντρο πολιτικό παραδοσιακά; Ποσώς. Ηταν απλά οι άρτι αφηχθέντες από Δεξιά και Αριστερά (κυρίως), οι μεν κουρασμένοι οι δε κυνηγημένοι, όλοι μάζι  αποστασιοποιήθηκαν από τα «άκρα». Κάτι που ορθά οσμίστηκε ο γεροΠαπανδρέου και έτσι έφτιαξε την στάνη της Ενωσης κέντρου.

Ετσι και τώρα, ο Τσίπρας, λαοπλάνος, καραψεύταρος και ασύδοτος, δηλαδή αυτό που λατρεύει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πολιτικό «εγγόνι» του Παπανδρεισμού,με προίκα τους αλλοπρόσαλους ψηφοφόρους του, οι οποίοι πηγαινοέρχονται μερικές μοίρες μέσα στο λεγόμενο «Συνταγματικό τόξο» συντονισμένοι με την «μουσική» που τους παίζουν.  «Πέτρα που δεν κυλάει,χορταριάζει», λέει άλλωστε ο σοφός  και αερομεταφερόμενος λαός
Να μην κοροιδευόμαστε λοιπόν. Οτι ίσχυε,ισχύει. Μια χώρα-αποικία, όπως δεν μπορεί να παράξει αυτόχθονη και αυτόνομη πολιτική, έτσι και δεν μπορεί ποτέ να έχει αυτόφωτους και ανεξάρτητους πολιτικούς. Και κατ επέκταση, δεν μπορεί ποτέ των ποτών οι ψηφοφόροι αυτών,να είναι  κάτι διαφορετικό,από αυτό που πολύ λογικά προκύπτει και ζούμε εδώ και δεκαετίες.
Τα ανά 20ετία «νεοβαφτήσια»  των κομματικών παραμάγαζων και των δέσμιων και άκριτων ψηφοφόρων που τα ακολουθούν ως  πονηρά πρόβατα,δεν ψήνουν όσους έχουν πέντε δράμια μυαλό.
Αν εσένα ως σήμερα σε λένε Δημήτρη,και από αύριο αποφασίσουμε να σε λέμε Γιώργο,είσαι άλλος άνθρωπος; Στον κομματικό Ιορδάνη πλένεται το 90% των συνυπευθύνων-συνδαιτυμόνων, κατά Πάγκαλο |(μαζί τα φάγαμε).
Ας μην αγανακτούν λοιπόν τάχα και ας μην απογοητεύονται εναλλάξ, οι αγόμενοι και φερόμενοι από τους Αννες και τους Καιάφες των μπαλκονιών. Συμμέτοχοι είναι στην «Θεία Κοινωνία» και συνγκατασκευαστές της ελεεινής κοινωνίας στην οποία ζουν,μαζί με τους Μαυρογιαλούρους που ψηφίζουν κάθε τόσο. Ελεος με την υποκρισία.
Και αν δικαιούνται όντως ένα επίδομα πάρα πολλοί νεοέλληνες, ψηφοφόροι και ψηφισμένοι, είναι εκείνο των οδοιπορικών. Από κόμμα σε κόμμα. Αντε και ένα ακόμα,εκείνο του «συμφώνου συμβίωσης».
Ομολογία Πίστεως. Η οποία θα έπρεπε να είναι:»Είμαστε όλοι εδώ, αλληλοφτύνοντας και αλληλοσυγχαίροντας  εναλλάξ ο ένας τον άλλον,ο καθένας από το μετερίζι του, συνεχώς μετακεινούμενοι και μονίμως  εθελούσια παγιδευμένοι, στο ενιαίο μέτωπο για την μεγάλη και διαρκείας μάσα των αειφόρων δανείων των ιδιοκτητών αυτού του χώρου,που λέγεται χαιδευτικά «ψωροκώσταινα. Για τις συνέπειες; Το αίμα ημών εις τα κεφάλια των τέκνων υμών».
Αμήν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα