Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Πήγε έρποντας στο γιατρό εξαιτίας των αφόρητων πόνων της ισχιαλγίας και ο γιατρός του έδωσε αυτή την φυσική θεραπεία !!!

He-Went-Crawling-To-The-Doctor-Because-He-Had-Unbearable-Pain-Of-Sciatica-And-The-Doctor-Gave-To-Him-This-Natural-Remedy-
Μία από τις πιο κοινές παθήσεις που οι γιατροί αντιμετωπίζουν στα ιατρεία τους είναι η ισχυαλγία. 

Στην πραγματικότητα, αυτός ο γιατρός είχε ασθενή ο οποίος λόγω της ισχυρών πόνων του πήγε έρποντας στο γραφείο του.
Η ισχιαλγία είναι όρος που χρησιμοποιείται για την περιγραφή του πόνου που ξεκινάει από το κάτω μέρος της πλάτης και των γλουτών και καταλήγει στην κνήμη και το πόδι. Αυτά τα συμπτώματα προκαλούνται από το ερεθισμένο νεύρο στο κάτω μέρος της πλάτης, το οποίο προκαλεί ένα αίσθημα πόνου, αδυναμίας και απώλειας της αίσθησης στα πόδια.
Πώς να θεραπεύσετε την ισχιαλγία;
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 200ml γάλα
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τοποθετούμε στο γάλα, ξεκινούμε να ζεσταίνουμε το γάλα, το αφήνουμε να βράζει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια το γλυκαίνουμε με μέλι. Καταναλώνουμε 200ml του ροφήματος αυτού κάθε μέρα μέχρι την εξαφάνιση του πόνου.

healthylifeheadlines

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα