Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Το σκοτεινό πρόσωπο της Ατλαντίδος

Η Φωτεινή  Πλευρά της Δύναμης
Η Ατλαντίδα είναι ένας ΜΥΘΟΣ.
Αναφέρεται από τον Πλάτωνα στο Κριτία  και περιγράφεται η ιστορία της  και τα θαυμαστά της τεχνολογικά επιτεύγματα ,αλλά και η καταστροφή της.
Ας δούμε γιατί και πως.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται  και τα ίδια  λάθη του παρελθόντος, οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα.
Ο Ποσειδών, δεύτερη δέσμη  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ανοργάνων όντων, χωρίς αναπαραγωγή και μεταβολισμό, κυριαρχούσε στη γη, κυρίαρχος των υδάτων,  πριν την εμφάνιση  των  έμβιων  όντων με αναπαραγωγή αμφιγονίας και μονογονίας και μεταβολισμό.
Τα παιδιά του Ποσειδώνα, επειδή είναι συνήθως γεννήσεις ενός ταραγμένου  συναισθήματος θυμικού είναι τέρατα, Κύκλωπες Μέδουσες ,Άτλαντες και φθάνουν  μέχρι την κουκουλοφόρα, Καλυψώ.
Σε αντίθεση με τα τέκνα του Διός, καθαρού ΝΟΥ και διαυγούς συναισθήματος της Εποχής του Homo Sapiens Sapiens.
Ο Μύθος της διεκδίκησης του ΟΝΟΜΑΤΟΣ της πόλης τωνΑθηνών από την Αθηνά είναι χαρακτηριστικός για τη,  μεταξύ τους, διαφορά αλλά και τη σημασία που έχει το ΟΝΟΜΑ, που ο καθένας προτιμά και το καθοριστικό   ρόλο  του ΝΟΝΟΥ  σε όλα τα Έπη τα Μυθικά.
Η σύγχρονη Ατλαντίδα ακολουθεί πιστά ,τα βήματα της προηγούμενης και,  του τέλους της φυσικά.
Άρχισε να δημιουργείται μετά το  σύγχρονο πέρασμα του Ηρακλή  στο Ατλαντικό , την έξοδο του από τις Πύλες Στήλες του Ήλιου της Μεσογείου και την ανακάλυψη της Αμερικής .
Της Αμερικής, για την οποία ο Αλέξανδρος γνώριζε πολύ καλά, καθώς φαίνεται στο διάλογο του με  τον Διογένη και ήθελε να  την επισκεφθεί. Η ιστορία της, θα ήταν πολύ διαφορετική, αν είχε εκπολιτιστεί, με το δικό του  » φωτόσπαθο» και φωτεινό σπαθί.

Ο  μεσημβρινός του Γκρίνουτς , ορισμένος ως πρώτος, δίνει την πρωτοκαθεδρία στην  μετα Ατλαντική ήπειρο , στην Δύση και έχουμε την  Αμερικανική Επανάσταση και Ανεξαρτησία.
Θα ακολουθήσει η Ατλαντική συμμαχία με την Ευρώπη και θα καταλήξει σε μια συμμορία, σαν αυτές, που δημιούργησαν την Ν. Υόρκη.
Η ανάπτυξη ήταν ταχυτάτη σε όλους τους τομείς με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά μέσα σε περίπου 200 χρόνια.
Εξόντωσε όλους τους Ινδιάνους  και τους  αυτόχθονους πληθυσμούς  σε ένα ολοκαύτωμα που δεν αναφέρει ποτέ, για να τους κάνει φολκλόρ κορνίζα στον ΟΗΕ. Ούτε συγκινείται . Αλλού  και σε άλλα   ολοκαυτώματα παριστάνει την  «ευαίσθητη» και πουλάει ψεύτικο ανθρωπισμό, όπου βρεθεί και σταθεί.
Εκμεταλλεύτηκε άγρια όλο τον φυσικό πλούτο της  ηπείρου , τους πόρους της  με την εισαγωγή δούλων από την Αφρική.
Όταν δεν τους χρειαζόταν να τους συντηρεί, τους έδωσε  «την ελευθερία» να πεθαίνουν μόνοι τους  χωρίς στέγη, εργασία και ένα κομμάτι  ψωμί.
Πρώτο μέλημα της ήταν η στρατιωτική υπεροχή, αφού αφόπλισε όλους τους άλλους λαούς, που αποικίες της, πλέον,  θεωρεί.
Δεύτερον , επενδύει  στη πανεπιστημιακή δυναμική . Κλέβει τα καλύτερα μυαλά όλων των λαών, τους αμερικανοποιεί και σαν «γενίτσαρους», μισθοφόρους, εναντίον της πατρίδος τους, τους στρέφει και τους χρησιμοποιεί.
Είναι  η μεγαλύτερη εθνικιστική,  αυτοκρατορία στον πλανήτη και όλους τους άλλους ,  «ρατσιστές»
τους, περιθωροποιεί.
Χρηματοδότησε  καιι στηρίζει, όλες τις δικτατορίες ενεργά και τις ξήλωνε, όταν δεν τις χρειαζόταν πια.
Διαβρώνει τις κυβερνήσεις των λαών ,εξαγοράζοντας τους  «πολτικούς» ανδρείκελα που ανεβάζει στην  εκάστοτε ,εξουσία.
Επιχορηγεί τους διανοούμενους για να γράφουν ποιήματα  για  την ειρήνη, την αγάπη, την πίστη  που την βολεύει  και να κρατούν την κοινή γνώμη σε κατάσταση ύπνωσης, πραγματική.Ειρήνη των πολυεθνικών αγορών και υποταγή στο μεγάλο.  των προβάτων, παχνί.
Χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί τον Θεό με τρόπο αναίσχυντα εμπορικό.
«Ο Θεός σώζει» είναι το σύνθημα της   και τον θυμάται όποτε  νομίζει πως θα της βγει σε καλό.
Δημιουργεί πάντα το αντίπαλο δέος, τον κομμουνισμό, τον ισλαμισμό και τον βασανισμό στο δόγμα του σοκ για να  πολώνει τα πράγματα και να κρατά απασχολημένο  το ανθρώπινο μυαλό, στο κρεβάτι του Προκρούστη.Την δημοκρατία δε, τη στραγγαλιζει στα χειροκροτήματα.
Καταστρέφει την Ευρώπη, τις αξίες της, τα ιδανικά της, που με κόπο απόκτησε  σε μία λεηλασία άνευ προηγουμένου για να την αλλοιώσει πολιτισμικά, φτιάχνοντας μια νέα του Κύκλωπα, σπηλιά.
Χρησιμοποίησε όλη την Ελληνική γνώση και παιδεία για να αναπτύξει την τεχνολογία, χωρίς ποτέ να πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα στη χώρα που την γέννησε, δίνοντας της μόνο, που και που ένα ξεροκόμματο,  σαν να ήταν ζητιάνα και φτωχή.
Προώθησε  «τον Αιώνα του Εαυτού» για να φτιάξει τις γενεές της Αφθονίας των  καλομαθημένων Ιφίτων,  των παιδιών των λουλουδιών, που νομίζουν πως  με τα αναμασήματα του new age,» όλα ένα είναι» κλπ και τις ψυχαναλύσεις του καναπέ, θα  φτιάξουν ΕΑΥΤΟ.
Παραμένουν ΞΕΝΟΙ με αυτόν.
Επεμβαίνει στρατιωτικά σε κράτη   που τα διαμελίζει και ανθρώπινα δικαιώματα με το αζημίωτο πουλά.
Καπελώνει οργανισμούς διεθνείς και  για τα δικά της συμφέροντα ξαγρυπνά.
Όλους  «ίσους» τους θέλει μεταξύ τους, για να τους ελέγχει και να τους απομυζά, αλλά όχι ίσους με την Αυτοκρατορία του Σηθ.  Όλο για ισότητα παραμιλά και την οικονομική ισότητα,  δολίως ξεχνά.
Φτιάχνει τις φυλές των Ορκ σε πειράματα γενετικά και τους εξαπολύει στους λαούς  με τον φόβο, να τους, κυβερνά.
Τυπώνει δικό της νόμισμα χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό,ένα ΝΟΥΜΕΡΟ απλώς λογιστικό και γράφει τους νόμους για Δικαιοσύνη Ελευθερία και Ανθρωπιά στα παπούτσια της, τα παλιά. Ανυπόδητη δεν κυκλοφορεί γιατί «ξυπόλητη», η γη την ξερνά.
Με αυτό εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα, ακολουθώντας την τακτική των παλαιών ΜΗΔΩΝ.
Σε πόλεις ΤΕΡΑΤΑ, σαν την Ν. Υόρκη τους στοιβάζει να ζουν σαν κοτόπουλα σε σύγχρονο ορνιθοτροφείο και τους καλλιεργεί σαν μπαταρίες σε γραφειάκια 1χ1 των πολυεθνικών αρπακτικών,
τους πουλά και τους αγοράζει με το κιλό.
Για βιτρίνα έχει τα ΕΙΔΩΛΑ, σταρ του Ιερού Ξύλου , φτιαγμένους από  πορνεία,  βία, ναρκωτικά , εργαλεία του συστήματος  «ιερά» σε όλα τα παρακλάδια της θρησκειολογίας και σαϊεντολογίας.
Μοιάζει ανίκητη πραγματικά, αλλά, δεν είναι.
Είναι ένας χάρτινος γίγας με πήλινα πόδια γιατί έχει ένα ΛΑΘΟΣ στην εξίσωση του, την αρνητική.
Η  κατάχρηση εξουσίας, τεχνολογίας, εγωισμού, η αμετροέπεια  και η έλλειψη αυτογνωσίας, το πέρασμα στη σκοτεινή της δύναμης, πλευρά,  ήταν τα ΛΑΘΗ που οδήγησαν στην καταστροφή της Ατλαντίδος και του μαύρου Αυτοκρατόρος, του κουκουλοφόρου.
Κανείς ποτέ δεν τα έβαλε  με την ΓΑΙΑ, τη  Γη, χωρίς να νικηθεί.
Όταν η Γη αντιδρά, οροσειρές γεννά ,ηφαίστεια  ξυπνά και το Γκραντ Κάνυον  αρχίζει να δρα
σε καινούργιες Τιτανομαχίες Γιγαντομαχίες που ξεκινά.
Η ιστορία του  ανθρώπου από  την αρχή ξεκινά, στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ του, μέχρι να γίνει ΣΟΦΟΣ  πραγματικά.
Μέχρι τότε οι Ηρακλειδείς, ηρωικοί, γιοι του Διός στο πλευρό του πολεμούν  και τον βοηθούν να παραμένει στην Φωτεινή του πλευρά.
Και φυσικά δεν μπορούν να νικηθούν από ένα  δειλό ΕΥΡΥΣΘΕΑ, χαμαιλέοντα και να ξεγελαστούν από ένα Άτλαντα, ιμπεριαλιστικό καταστροφέα,  γιατί ποτέ δεν μπορούν να εξαγοραστούν και να φοβηθούν, παλεύοντας για μια Φωτεινή  Ιδέα.
Έχουν Ηρωική Ψυχή και νέους, Γαλαξίες γεννούν σε παράλληλα Σύμπαντα που  πολεμούν.
Αστραία
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα