Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Γίνανε εκλογές στην Αυστρία, και έχασε το φαβορί. Για λίγες, πολύ λίγες ψήφους δεν βγήκε ο υποψήφιος ακροδεξιός. Αυτός που τον λένε ακροδεξιό. Αυτός που ο ίδιος λέει ότι είμαι ακροδεξιός, εθνικιστής. Όποια ταμπέλα του φοράνε. Όποια ταμπέλα φοράει ο ίδιος. Λες και έχει κάποια σημασία πως χαρακτηρίζεται, πως αυτοχαρακτηρίζεται κάποιος υποψήφιος κυβερνήτης, πριν εκλεγεί.
Δηλαδή, τι; Αν ο κόσμος στην Ελλάδα δεν ψήφιζε τον...αριστερό Τσίπρα, αλλά τον δεξιό τάδε, τον ακροδεξιό δείνα, ο εν λόγω δεν θα έπαιρνε τα μέτρα που πήρε ο «αριστερός» πρωθυπουργός μας. Τέλος πάντων.
Επί της ουσίας. Πανηγυρίζει ο... Τσίπρας με την αποτυχία του ακροδεξιού στην Αυστρία. Για όνομα, ρε, πούστη μου! Τόσο, μα τόσο μαλάκα τον έχει τον Έλληνα ο πρωθυπουργός. Να αγνοεί ο ίδιος ο πρόεδρος του Σύριζα το «μήνυμα» που ο ίδιος στέλνει στην Ευρώπη, με τα μέτρα που ψηφίζει. Και να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι με τις εκλογές μιας...ξένης χώρας.

Είσαι «αριστερός» και παίρνεις την εξουσία όχι με στρατιωτικό πραξικόπημα, οπότε «δικαιολογείσαι» να υπηρετείς τα σχέδια των δανειστών στη χώρα σου. Είσαι «αριστερός» με εκλογές κι όμως χωρίς λαϊκή εντολή, χωρίς λαϊκή έγκριση, παραδίδεις το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Αυτό είναι το «μήνυμα» που στέλνει εκτός Ελλάδος ο Τσίπρας. Στην πράξη. Κι αυτός, με το στόμα δείχνει την ικανοποίησή του επειδή στην Αυστρία εξελέγη ο «προοδευτικός», όχι ο «αντιδραστικός» υποψήφιος. Το δικό μου «μήνυμα» είναι άλλο. Διαφορετικό. Στα παπάρια μου όποιος κι αν βγήκε στην Αυστρία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα