Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ Ή ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ - γιατί να μισείτε ή να εκδικείστε, ή έστω να θυμώνετε ή να διαμαρτύρεστε?


Αφήστε το κάρμα να κάνει τη δουλειά του, σιωπηλά και σίγουρα... Τα πάντα καταγράφονται σ' αυτό με «σιδερένιες εγγραφές»... Δεν είναι δική σας δουλειά.... Συγχωρήστε και ξεχάστε, και μη φορτώνετε τον δικό σας εαυτό με κακό κάρμα.... Άλλος κρατάει λογαριασμό... Και ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ!!

«Κάποτε ένας Ινδός άγιος και λίγοι μαθητές πλένονταν στον Γάγγη, όταν ένας άλλος άνθρωπος έφτασε κι άρχισε να πλένει το άλογό του κοντά στον άγιο. Καθώς ο ξένος φρόντιζε το άλογό του, έριχνε σκόπιμα απρόσεκτα νερό στον άγιο. Οι θυμωμένοι μαθητές ήθελαν να χτυπήσουν τον προσβλητικό αυτόν άνθρωπο. Αλλά ο γκουρού τους είπε: “Όχι, αφήστε τον ήσυχο”.


»Ξαφνικά το άλογο κλώτσησε το αφεντικό του και του έσπασε μερικά δόντια. Ο άγιος πήγε κοντά στον πληγωμένο άνθρωπο και τον βοήθησε τρυφερά.

»Οι αμείλικτοι νόμοι της φύσης, κι όχι ο άγιος, είχαν τιμωρήσει τον άνθρωπο που είχε διαπράξει αυτή την αδικία. Ο Θεός και οι συμπαντικοί νόμοι Του δουλεύουν πάντα προς όφελος εκείνων των οποίων οι πράξεις είναι διαρκώς συντονισμένες μαζί Του, καθώς και για την αφύπνιση, μέσω των βασάνων, εκείνων που δεν είναι συνεπείς με τον θεϊκό Εαυτό μέσα τους»
 – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα