Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Κάθε βράδυ βάζει μια βρεγμένη πετσέτα στο παράθυρο. Από τώρα και στο εξής, θα κάνετε το ίδιο! Διαβάστε αυτά τα 6 Απίστευτα Κόλπα

Αυτές οι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού δημιουργούν πραγματικά προβλήματα, όσον αφορά τον ύπνο. Το πιο έξυπνο πράγμα θα ήταν η χρήση κλιματιστικού. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η φθηνότερη λύση. Με την βοήθεια αυτών των 6 απλών κόλπων, θα κοιμηθείτε καλά και ακόμα θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Every Night he Puts a Wet Towel on the Window

  1. Ένα μαξιλάρι στο ψυγείο

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά λειτουργεί! Πάντα ψάχνουμε για εκείνη την μία, δροσερή πλευρά του μαξιλαριού οπότε γιατί να μην έχουμε και τις δύο;
  1. Μια βρεγμένη πετσέτα στο παράθυρο

Ανοίξτε το παράθυρο και τοποθετήστε μια υγρή πετσέτα η οποία θα λειτουργήσει ως φυσικό κλιματιστικό κατά τη διάρκεια μια ζεστής νύχτας.

  1. Παγάκια μπροστά στον ανεμιστήρα

Αν θέλετε να δροσίσετε το δωμάτιο πριν πάτε για ύπνο, απλά βάλτε ένα πιάτο με πάγο μπροστά από τον ανεμιστήρα.
  1. Απομακρύνετε όλες τις πηγές θερμότητας από το δωμάτιο

Αφαιρέστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές από το υπνοδωμάτιο. Ειδικά αν φορτίζουν, δεδομένου ότι ακτινοβολούν και μεταδίδουν περιττή θερμότητα σε σας.
  1. Κρύο μπάνιο για τα πόδια σας

Ένα κρύο μπάνιο δεν θα σας ηρεμήσει απλώς, αλλά θα σας βοηθήσει, επίσης, να κοιμηθείτε εύκολα. Η δροσιά στα πόδια σας οδηγεί σε μια αυτόματη αντίδραση του οργανισμού: θα ενισχύσει την κυκλοφορία προς αυτό το μέρος του σώματος, έτσι ώστε να ζεσταθεί. Παρέχει χαλάρωση και μια κατευναστική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.
  1. Βρεγμένες κάλτσες

Βρεγμένες κάλτσες, ειδικά τις ζεστές νύχτες θα σας αναζωογονήσουν. Απλά βάλτε τις κάλτσες στην κατάψυξη και στη συνέχεια φορέστε τες. Πλήρης απόλαυση σας περιμένει!

beextrahealthynow

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα