Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Νέα Σελήνη 6 Μαΐου 2016

6,5,2016

Αυτή την Νέα Σελήνη θα την ονόμαζα Σελήνη κρυφής, τζογαδόρικης, διεκδίκησης για την Ελλάδα, με πολλές δυνατότητες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πανσέληνο. Αν δεν γίνουν κάποιες αποτελεσματικές προσπάθειες τώρα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα μετέπειτα.
Βλέποντας τον χάρτη αυτής της ημέρας με συντεταγμένες Αθηνών, η Νέα Σελήνη γίνεται στον 5ο οίκο του χάρτη, και αντιστοιχεί στον 12ο οίκο του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας (χάρτης 3.2.1830 12.00 μμ). Ας δούμε όμως τι μας λέει ο χάρτης πιο αναλυτικά.
1. Βλέπουμε μια πολυαστρία στον Ταύρο όπου μαζί με τα φώτα, έχουμε την Αφροδίτη παντοδύναμη από την μία, και τον ανάδρομο Ερμή από την άλλη. Όλοι μαζί στον πέμπτο οίκο, τομέα της δημιουργίας, της διασκέδασης, και του τζόγου, σε ζώδιο της γης, που ενδιαφέρονται για την υλοποίηση και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν. Γενικά σε αυτόν τον χάρτη υπερισχύει το στοιχείο της γης (που απαιτεί ωφέλημα και απτά αποτελέσματα), ενώ απουσιάζει παντελώς το στοιχείο του αέρα, δηλαδή προδιαθέτειδυσκολίες στα θέματα της επικοινωνίας και της διπλωματίας.
2. Ο ωροσκόπος του χάρτη στις 13.43′ του Τοξότη έχει επάνω του τον ανάδρομο Κρόνο, ο οποίος σε αντιστοιχία με τον Γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος είναι σε σύνοδο ακριβείας επάνω στον γενέθλιο Αρη του χάρτη της Ελλάδας, και διελαύνων στον 7ο της, δηλαδή στον οίκο των φανερών εχθρών, συνεργατών, συμμάχων και συμβουλατόρων. Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι τα θέματα που καίνε αυτή την στιγμή, έχουν να κάνουν με ειλημμένες υποχρεώσεις, που αν δεν διεκπεραιωθούν, απειλούν ένα τέλος μιας κατάστασης, ως αναφορά τις διακρατικές μας σχέσεις, και δύσκολα μπορούν να αντιμετωπισθούν διπλωματικά.
Παράλληλα όμως, έχουμε και τον ωροσκόπο σε ένα τετράγωνο με τον αδύναμο Δία της Παρθένου, που σημαίνει ότι οι επιδιώξεις σκοντάφτουν σε γραφειοκρατικά γρανάζια ( Δίας σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό στην Παρθένο).
3. Το μεσουράνημα του χάρτη στις 1.15′ του Ζυγού σε 135αρα με την Νέα Σελήνη, επιβεβαιώνει ότι οι διπλωματικοί στόχοι σκοντάφτουν σε οικονομικά παιχνίδια – διεκδικήσεις. (Νέα Σελήνη στον Ταύρο στον 5ο οίκο)
4. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο ακριβώς στην ακμή του δευτέρου οίκου (οίκος των οικονομικών και των αξιών γενικότερα) έχει ένα δυνατό τρίγωνο πολύ υποστηρικτικό με την Νέα Σελήνη, και δεδομένου ότι και η Αφροδίτη και η Σελήνη στον 5ο, είναι παντοδύναμες στον Ταύρο, υπόσχονται δυνατότητα διεκδίκησης και δύναμη επιμονής και υπομονής.
5. Ο Ερμής παρόλο που είναι ανάδρομος, έχει ένα τρίγωνο με τον Β. Δεσμό, που του δίνει τηνδυνατότητα να ανατρέξει στο παρελθόν και να ανασύρει παλαιότερους υποστηρικτές ή τρυπάκια των Νόμων, για να διεκδικήσει μέσα από τον Ταύρο με πείσμα και εμμονή. Είναι όμως σε κρίσιμη μοίρα, που σημαίνει μια κρίση στα σχέδια και τις αποφάσεις.
6. Ο ανάδρομος Αρης μέσα στον 12ο, οίκου του παρασκηνίου, έχει μια 135αρα με τον Ουρανό από τον 4ο, που θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι ξαφνικές ανατροπές από τα σπλάχνα της κυβέρνησης, μπορεί να δράσουν παρορμητικά βιαστικά και υπόγεια, και να υπονομεύσουν μια μη ορατή διπλοματική προσπάθεια.
7. Η Νέα Σελήνη κάθεται επάνω στο μεσοδιάστημα Ερμή/Αφροδίτης, πού σημαίνει αιτήματααναγνώρισης, της καλής διάθεσης για μια αρμονική συνεργασία, μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο. Αλλά και στο μεσοδιάστημα του Δία/Πλούτωνα που σημαίνει ότι μπορεί να επηρεάσει τα πλήθη σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή η Νέα Σελήνη όμως κάθεται και στο πλάγιο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού που σημαίνει δύναμη αντίστασης, αλλά και ανταρσία, όπως και αστάθεια και χωρισμό λόγω μεγάλης καταπίεσης και ξαφνικού περιορισμού.
8. Έχουμε δύο δυνατές συνόδους από απόκλιση μεταξύ Κρόνου, Πλούτωνα,Αρη που είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, που θα το ονόμαζα καταστρεπτική και ολέθρια βία ή ομαδικός σοβαρός τραυματισμός – θάνατος (μεταφορικά τέλος μιας κατάστασης με βίαιο τρόπο). Και μία δεύτερη μεταξύ του Δία, Ποσειδώνα, Ουρανού, που θα έλεγα θρησκευτική ή ιδεολογική επανάσταση με έντονα τα στοιχεία της υπερβολής. Το μυαλό όλων μας πηγαίνει σε ένα ξαφνικό τρομοκρατικό κτύπημα με καταστρεπτικές συνέπειες που προετοιμάζεται, και τα αποτελέσματα είναι πιο πιθανό να τα δούμε στην διάρκεια της προσεχούς πανσελήνου που είναι φωτιά και λάβρα στις 21 Μαΐου 2016. Συγνώμη που το εκφράζω έτσι απροκάλυπτα, αλλά νομίζω πως έχουμε μάθει ολοι πια, να ζούμε την καθημερινότητα μας, σε ένα κλίμα τρέλας, ανασφάλειας, και διαρκών ανατροπών.
Ας κρατήσουμε τις θετικές δυνατότητες και ας αποδεχθούμε την τρέλα των καιρών για να μην τρελαθούμε!
Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα