ανελκυστήρα-στήθος-φυσικά-600x355-750x440
Κάθε γυναίκα αγαπά να έχει σταθερά και ζωηρά στήθη - όμορφα στήθη που της δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και την κάνουν πιο ελκυστική στα μάτια των ανδρών. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι το ''χαλαρό'' στήθος είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει πολλές γυναίκες. Προκαλείται από τη γήρανση, τον θηλασμό, τις ασθένειες, την κακή διατροφή, το λάθος σουτιέν, κ.λπ.
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορούν να ανυψώσουν το χαλαρό στήθος σας. Η πιο κοινή μέθοδος είναι η χειρουργική επέμβαση, αλλά είναι ακριβή και μπορεί επίσης να έχει δυσμενείς παρενέργειες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες φυσικές μεθόδοι που μπορούν να γίνουν στο σπίτι και είναι πολύ αποτελεσματικές στην ανύψωση του χαλαρού στήθους.

Μασάζ με αμυγδαλέλαιο ή τζελ Aloe Vera 
Το τζελ Aloe Vera είναι ιδανικό για τη σύσφιξη του δέρματος. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την αφαίρεση των ρυτίδων και την ανακούφιση παθήσεων του δέρματος και κάνοντας μασάζ στο στήθος σας μπορείτε εύκολα να το ανυψώσετε. Κάνοντας μασάζ στο στήθος σας με τζελ Aloe Vera ασκείτε τους μύες και τονώνετε το στήθος σας, και εκτός από τη χρήση Aloe Vera, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο το οποίο θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σας. Η καλή κυκλοφορία διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και βοηθάει στην ανύψωση του στήθους.
Διατροφή
Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στο να αποκτήσετε ζωηρά στήθη - οι μύες που τα συγκρατούν πρέπει να είναι σφιχτοί και αυτό μπορεί να γίνει με την κατάλληλη πρωτεϊνική διατροφή. Θα πρέπει επίσης να λαμβάνετε τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά πουβρίσκονται σε διάφορα φρούτα και λαχανικά. Αν θέλετε σταθερά και ζωηρά στήθη, θα πρέπει επίσης να μειώσετε ή να αποφύγετε εντελώς την καφεΐνη και την νικοτίνη.
Ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο έχει πολλά οφέλη για την υγεία και βοηθάει, επίσης, στην σύσφιξη του δέρματός σας. Κάνοντας μασάζ στο στήθος σας με ελαιόλαδο κάθε ημέρα θα παρατηρήσετε αποτελέσματα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες!
Κρόκος αυγού και Αγγούρι
Το αγγούρι έχει ιδιότητες που τονώνουν το δέρμα και γι 'αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε πολλές θεραπείες ομορφιάς, ενώ ο κρόκος αυγού παρέχει στο δέρμα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για τη διατήρηση της ελαστικότητας του. Ένα μείγμα από έναν κρόκο αυγού αναμεμειγμένο με αγγούρι μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στο στήθος σας - κρατήστε το για μισή ώρα πριν ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε μέρα για καλύτερα αποτελέσματα.
Κολύμπι
Η κολύμβηση είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο χρησιμοποιεί σχεδόν όλους τους μύες στο ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του στήθους σας. Η τακτική κολύμβηση ενδυναμώνει τους μύεςν γύρω από το στήθος σας και βοηθάει στην εύκολη ανύψωσή τους.