Τρίτη 24 Μαΐου 2016

4.000 κούτες τσιγάρων αγόρασε από το αεροδρόμιο η Λιάνα Κανέλλη

assets_LARGE_t_1401_55144492



Μια απέλπιδα προσπάθεια να καταπολεμήσει την νέα αύξηση στα τσιγάρα, μέσω των φόρων που θα επιφέρει το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποίησε η Λιάνα Κανέλλη.
Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε., αφού πέρασε τη νύχτα μετά την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, καπνίζοντας όλα τα πακέτα τα οποία βρίσκονταν στο καφενείο της Βουλής, σε μια συμβολική κίνηση με πολλαπλούς αποδέκτες, ξεκίνησε εσπευσμένα για το αεροδρόμιο, προκειμένου να προμηθευτεί όσες περισσότερες κούτες της αγαπημένης της μάρκας μπορούσε.
Η πρώην δημοσιογράφος, νοίκιασε για το σκοπό αυτό ένα βαν και με την πολύτιμη βοήθεια συντρόφων της από το κόμμα, άδειασε στην κυριολεξία το κατάστημα με τα αφορολόγητα είδη, αγοράζοντας κοντά στις 4.000 κούτες, τις οποίες και αποθήκευσε στο εξοχικό της σπίτι, το οποίο εκτελεί πλέον χρέη καπνιστηρίου.
«Δεν θα μου κόψουν και την τελευταία μου απόλαυση. Όχι 100 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι. Τα τσιγάρα είναι το σύμβολο της αριστεράς. Να δω τι άλλο θα προδώσει ο δήθεν αριστερός Αλέξης Τσίπρας», σχολίασε σε έξαλλη κατάσταση η Λιάνα Κανέλλη, σε ένα σύντομο διάλειμμα απ' το κάπνισμα.
Τέλος, όπως μας πληροφόρησαν κοντινά πρόσωπα της βουλευτού, η κ. Κανέλλη βρίσκεται πια κλεισμένη στο σπίτι της, βλέποντας την ταινία «Φτηνά Τσιγάρα», ενώ έχει ήδη καπνίσει τις 1.000 πρώτες κούτες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα