Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Τρίψτε φρεσκοκομμένη ντομάτα στο πρόσωπό σας για 3 δευτερόλεπτα και θα απολαύσετε τα απίστευτα οφέλη της!

αν-you-τρίψτε-α-φρεσκοκομμένου-ντομάτα-σε-σας-πρόσωπο-για-3-δευτερόλεπτα-Heres-η-απίστευτο-αποτελέσματος

Αναμφίβολα, η εμφάνιση της ακμής μπορεί να είναι ενοχλητική, δυσάρεστη, ακόμα και επώδυνη κατά καιρούς. Το κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας την έχει χαρακτηρίσει ως ασθένεια και προκαλείται από φραγμένους αδένες και θυλάκια.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, ακόμη και αν η ακμή μπορεί να είναι δυσάρεστη και απογοητευτική, δεν είναι επικίνδυνη. Η θεραπεία της μπορεί να απαιτεί περισσότερη αφοσίωση, να είναι γρήγορη και ανέξοδη.

Προφανώς, η λύση στο πρόβλημά σας μπορεί να είναι πολύ κοντά και να καλλιεργείται στον κήπο σας!

Η ιστοσελίδα Home Remedies for Life υποστηρίζει ότι η εμφάνιση της ακμής μπορεί να μειωθεί ή να αντιμετωπιστεί εντελώς από την χρήση της ντομάτας.

Δηλαδή, οι ντομάτες είναι πλούσιες σε βιταμίνες, όπως Β6, Ε, C, Α και Κ, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να συρρικνώνουν τους πόρους και να θρέφουν το δέρμα.

Επιπλέον, η οξύτητα αυτών των φρούτων ρυθμίζει τα επίπεδα pH του δέρματος και έτσι μειώνει τον κίνδυνο νέων ''ξεσπασμάτων''. Οι ντομάτες περιέχουν επίσης σαλικυλικό οξύ, το οποίο συνήθως περιλαμβάνεται σε πολυάριθμα εμπορικά προϊόντα ακμής.

Ως εκ τούτου, η χρήση της ντομάτας μπορεί να προσφέρει καταπληκτικά οφέλη για το δέρμα σας, και υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να την ενσωματώσετε στις συνήθειες σας:

Πρώτα απ 'όλα, μπορείτε απλά να κόψετε την ντομάτα σε φέτες και να τις τρίψετε στο πρόσωπο, κάνοντας μασάζ με το χυμό στο δέρμα. Στη συνέχεια, ξεπλένετε. Αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί πολύ χρόνο, και θα αφαιρέσει ήσσονος σημασίας ''ξεσπάσματα'' σχεδόν αμέσως.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χυμό ντομάτας για τη θεραπεία της ακμής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια κουταλιά της σούπας χυμό σε ένα μικρότερο πιάτο και να προσθέσετε δύο σταγόνες χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια, εφαρμόζετετε αυτόν τον συνδυασμό στο πρόσωπο και τον αφήνετε να δράσει για 5 λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό.

Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε την ακόλουθη μάσκα ντομάτας, που θα σας βοηθήσει να λύσετε ακόμα και τα πιο περίπλοκα θέματα, καθώς σας βοηθά να απαλλαγείτε από ακόμη και την πιο επώδυνη ακμή.

Απλά αφήστε την ντομάτα κάτω από ζεστό νερό για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, τραβήξτε την φλούδα προς τα κάτω για να την αφαιρέσετε. Θα πρέπει να αφαιρέσετε τους σπόρους και να πολτοποιήστε το υπόλοιπο του καρπού.

Ετοιμάστε μια πάστα και εφαρμόστε την στο πρόσωπο. Αφήστε την για μια ώρα να ενεργήσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε γιαούρτι ή πουρέ αγγουριού σε αυτή τη μάσκα για την θεραπεία της επώδυνης ακμής.

healthandhealthyliving

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα