Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ PART 2!!!!

A short skirted women stands assertively behind a sitting man in front of a large machine

Είπα στο προηγούμενο άρθρο μου ότι θα σήκωνε το πρώτο άρθρο θύελλα αντιδράσεων, αψιμαχιών και χλευασμού, το πρώτο άρθρο όπου μπορεί κάποιος να το διαβάσει ΕΔΩ!!!! Επειδή λέχθηκαν πολλά χωρίς να έχω πει κάτι εγώ και με κατηγορούν ως παραμύθι ή δεν διάβασαν καλά το πρώτο άρθρο μου ή είναι τόσο ηλιθιοιδεολόγοι ή κάποιος δάχτυλος δεν εξηγείται αλλιώς!!!!
Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω το Στίμπουνκ ή Στίμπανκ όπως το αποκαλούν όπου πρόκειται για μια πολύ παράξενη μόδα όπου κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε με ακρίβεια και από πού!!!! Θα διαπιστώσετε και πάλι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά έχουν να κάνουν με κάτι το πολύ περίεργο αλλά και με πολλά λεφτά χωρίς κανέναν σημαντικό λόγο!!!! Οι ίδιοι λένε απλός μας αρέσει και έτσι το κάνουμε!!!! Αλλά η αλήθεια είναι ποιο παράξενη, μυστήρια αλλά και τρομακτική!!!!
Για να το δούμε όμως πιο βαθιά για να κλείσουν κάποια στόματα!!!!
Το Steampunk λένε λοιπόν οι υποστηρικτές είναι ένα υποείδος της επιστημονικής φαντασίας ή επιστήμη φαντασίας που ενσωματώνει την τεχνολογία και την αισθητική   με σχέδια  εμπνευσμένα του 19ου αιώνα από την  βιομηχανική επιστήμη τωνατμοκίνητων μηχανών λένε αυτή που ακολουθούν την μόδα αυτή!!!! 
Αν και οι λογοτεχνικές ρίζες της είναι μερικές φορές που σχετίζονται με το cyberpunk ( Σάημπερπανκ ) είδους των steampunk έργων ενώ συχνά έχει οριστεί ως μια εναλλακτική ιστορία της βρετανικής κουλτούρας του 19ου αιώνα από την βικτοριανή εποχή ή την αμερικανική “Άγρια Δύση” , σε ένα μετά-αποκαλυπτικό μέλλον, κατά την οποία η δύναμη του ατμού έχει διατηρήσει γενικά τη χρήση, ή σε έναν φανταστικό κόσμο που χρησιμοποιεί παρόμοια δύναμη του ατμού!!!! 
Το  Steampunk μπορεί, ως εκ τούτου, να περιγραφεί ως νέο-βικτοριανό στιλ!!!! Το Steampunk ίσως διαθέτει πλέον αναγνωρίσιμες αναχρονιστικές τεχνολογίες ή ρετρό-φουτουριστικές  εφευρέσεις όπως έκαναν οι άνθρωποι του 19ου αιώνα!!!! Όμως δεν είναι έτσι!!!! 
Μια τέτοια τεχνολογία όπως η σημερινή περιλαμβάνει φανταστικά μηχανήματα όπως εκείνα που βρίσκονται στα έργα του HG Wells και Jules Verne , ή τις σύγχρονες συγγραφείς Philip Pullman , Scott Westerfeld , Stephen Hunt και την China  Miéville !!!! Άλλα παραδείγματα steampunk περιέχουν εναλλακτικές παρουσιάσεις της ιστορίας με στυλ της τεχνολογίας αυτής ως ελαφρύτερο από τον αέρα αερόπλοιων , αναλογικούς υπολογιστές , ή όπως ψηφιακή μηχανική υπολογιστών , όπως κάνουν Τσαρλς Μπάμπεητζ,  ο Charles Babbage ως αναλυτική μηχανή!!!!!

Οι πιστοί Steampunk μπορούν επίσης να ενσωματώσουν πρόσθετα στοιχεία από τα είδη της φαντασίας , τρόμου ή και από κάποιο ιστορικό μυθιστόρημα , εναλλακτική ιστορία, ή άλλους κλάδους της κερδοσκοπικής φαντασίας , καθιστώντας συχνά ένα υβριδικό είδος !!!! Ο όρος steampunk ‘ s έγινε πρώτη φορά γνωστό το 1987, αν και τώρα αναδρομικά αναφέρεται σε πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκαν από το 1950 ή το 1960!!!!
Το Steampunk αναφέρεται επίσης σε κάποιο από τα καλλιτεχνικά στυλ, μόδες με ρούχα, ή υποκουλτούρες , που έχουν αναπτυχθεί από την αισθητική του steampunk φαντασίας, βικτωριανής εποχής με δόσεις φαντασίας, αρ νουβό σχεδιασμό, και ταινίες από τα μέσα του 20ου αιώνα!!!! Διάφορα σύγχρονα χρηστικά  αντικείμενα έχουν modded ( μόντεντετ  τροποποιηθεί )από μεμονωμένους τεχνίτες σε ένα ψευδό-βικτοριανό μηχανικό στυλ “steampunk”, αλλά μαζί με αυτό υπάρχει και μια σειρά από οπτικούς και μουσικούς καλλιτέχνες που έχουν περιγραφεί ως steampunk!!!!
Το Steampunk επηρεάζεται, συχνά και υιοθετεί το στυλ του 19ου αιώνα από επιστημονικά μυθιστορήματα του Ιουλίου Βερν , HG Wells , και Mary Shelley!!!! Πολλά έργα τέχνης και φαντασίας είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του είδους και έχουν παραχθεί πριν από το Στίμπανκ!!!!! Τίτος Μόνος (1959), από τον Mervyn Peake , αναμένονται πολλά από το steampunk, όπως και η ταινία της Βραζιλίας (1985) ήταν μια σημαντική πρώιμη κινηματογραφική επιρροή προς τη δημιουργία του είδους,  οι περιπέτειες του Λούθερ Arkwright ήταν μια πρόωρη ( 1970) κόμικ εκδοχή του πρωτοπόρου Moorcock στιλ μεταξύ timestreams ( Τάημεστριμερς – Αποκαταστάτες ) ΠΡΟΣΕΞΤΕ – όπου ο ίδιος είχε πει ότι την ιδέα των κόμικς παραλλαγμένη την πήρε όταν συναντήθηκε με έναν Αποκαταστάτη!!!! Τυχαίο!;! Δεν νομίζω!!!!
Στην λεπτή τέχνη, Remedios Varo ζωγραφικής συνδυάζουν στοιχεία της βικτωριανής εποχής φορέματα , φαντασίας, και τεχνοφανταστηκές εικόνες!!!! Στην τηλεόραση, μια από τις πρώτες κύριες εκδηλώσεις του steampunk ως ήθος ήταν από το κανάλι CBS τηλεοπτική σειρά Το Wild Wild West (1965- 69), η οποία ενέπνευσε την ταινία Wild Wild West (1999)!!!! Στην εκτύπωση, η Χρονιά από νομαδικά ρεύματα τριλογίας από τον Michael Moorcock , η οποία ξεκίνησε το 1971 με τον πολέμαρχο του αέρα , ήταν επίσης ένας ισχυρός πρόδρομος λένε οι υποστηριχτές!!!!
Προσέξτε τώρα:
Παρά το γεγονός ότι πολλά έργα σήμερα θεωρούνται σπερματικού στο είδος δημοσιεύθηκαν στη δεκαετία του 1960 και του 1970, ο όρος steampunk προέρχεται από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και σημαίνει ως μια  γλώσσα να ακουμπά σε μάγουλο και θεωρείται παραλλαγή του κυβερνοπάνκ !!!!! Λένε λοιπόν οι υποστηρικτές ότι επινοήθηκε από την επιστημονικής φαντασίας συγγραφέα KW Jeter , ο οποία προσπαθούσε να βρει ένα γενικό όρος για τα έργα από τον Tim Powers ( The Anubis Gates , 1983)! James Blaylock ( Homunculus , 1986)! και ο ίδιος ( Morlock Νύχτα , το 1979, και Infernal Devices , 1987) -όλα εκ των οποίων έλαβε χώρα στον 19ου αιώνα (συνήθως βικτοριανό) τον καθορισμό και μιμήθηκε συμβάσεις των εν λόγω πραγματικών βικτοριανών κερδοσκοπιών φαντασίας όπως ο HG Wells ” The Time Machine !!!!! Σε επιστολή του προς το περιοδικό επιστημονικής φαντασίας Locus , τυπωμένο στο τεύχος Απριλίου 1987, η Jeter ( Τζέτερ ) έγραψε:
Αγαπητέ Locus,
<< Αυτό είναι ένα αντίγραφο του 1979 από το μυθιστόρημά μου ο Μόρλοκ της Νύχτας!  Θα εκτιμούσα να τοποθετηθεί με αυτά του Faren Miller, δεδομένου ότι είναι ένα χαρακτηριστικό κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων στη μεγάλη συζήτηση σχετικά με το ποιες ήταν οι δυνάμεις, “οι Δυνάμεις / Blaylock / Jeter φαντασία τριανδρία» που έγραφε στο << Γκόντζο-ιστορικό ως τρόπο” πρώτος! Αυτό σημαίνει ότι όλο αυτό έρχεται από κάτι πολύ αρχαίο, από την αρχαία Ελλάδα και την Ανδρομέδα τόσο που έχει ξεχαστεί από τον κόσμο αλλά επίσης φαίνεται ότι ακόμα υπάρχει, όχι στην φαντασία αλλά στην πραγματικότητα πίσω από το παρασκήνιο της πραγματικής ζωής του ανθρώπου! Προσωπικά, πιστεύω ότι οι βικτοριανές φαντασιώσεις πρόκειται να είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα, εφόσον μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ταιριαστό συλλογικό όρο για Δυνάμεις. Κάτι που βασίζεται στην κατάλληλη τεχνολογία της εποχής! Όπως το Στίμπανκ, ίσως…
– KW Jeter  >>
Καλό ε!;! Οπότε με λίγα λόγια είπε ότι δεν είναι εμπνευσμένο από βιβλία και ταινίες αλλά από κάτι πολύ αρχαίο…..χμμμμ λέτε ο Φρανκ να είχε δίκιο σε αυτά που μου έδειξε και σε αυτά που μου είπε!;! Ίσως!!!!
Πολλές από τις απεικονίσεις του steampunk έχουν τις ρίζες τους, μεταξύ άλλων από το  Walt Disney ‘s ταινία 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα (1954),  συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού του υποβρυχίου της ιστορίας ο Ναυτίλος , τους εσωτερικούς χώρους, και υποβρύχια εργαλεία του πληρώματος όπως και ο George Pal της ταινίας Η Μηχανή του Χρόνου (1960), με το σχεδιασμό του ίδιου η χρόνο μηχανή!!!! Αυτό το θέμα επίσης μεταφέρθηκαν σε θεματικά πάρκα της Disney στα σχέδια του το μυστηριώδες Νησί τμήμα του Τόκιο Disney Sea ως θεματικό πάρκο και την Disneyland του Παρισιού » Discoveryland περιοχή!!!!
france train station
Για δείτε και τον σταθμό του μετρό του Παρισιού “Arts et métiers του “
Πτυχές του steampunk ως σχεδιασμό έμφασης σε μια ισορροπία μεταξύ της μορφής και λειτουργίας είναι το ίδιο όπως οι Arts and Crafts Κίνημα !!!! Αλλά ο John Ruskin, William Morris, και οι άλλοι μεταρρυθμιστές στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, απέρριψαν τις μηχανές και τη βιομηχανική παραγωγή!!!! Από την άλλη πλευρά, οι steampunk λάτρεις παρουσιάζουν μια << μη κριτική της τεχνολογίας >>!!!!
Διάφορα σύγχρονα χρηστικά αντικείμενα έχουν τροποποιηθεί από τους λάτρεις σε μια ψευδό-βικτοριανή μηχανική “steampunk” στυλ!!!! Παράδειγμα , αντικείμενα όπου περιλαμβάνουν τα πληκτρολόγια των υπολογιστών και ηλεκτρικές κιθάρες!!!! Ο στόχος αυτών των ανασχηματισμών είναι να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα υλικά (όπως όπως γυαλισμένο ορείχαλκο, σίδερο, ξύλο και δέρμα) με στοιχεία σχεδίασης και κατασκευαστικής τεχνικής συνεπής με τη βικτοριανή εποχή,  με την οποία απορρίφθηκε η αισθητική του βιομηχανικού σχεδιασμού !!!!
Το 1994, ο σταθμός του μετρό στο Παρίσι στις Arts et métiers του ξανασχεδιάστηκε από τον βελγό καλλιτέχνη Francois Schuiten στο steampunk στιλ για να τιμήσει τα έργα του Ιουλίου Βερν!!!!! Ο σταθμός θυμίζει ένα υποβρύχιο, επενδυμένα σε ορείχαλκο με το γιγαντιαίο γρανάζι στο ταβάνι και φινιστρίνια που βλέπουν στην ευφάνταστες  σκηνές!!!!
1
Ο Παύλος – Αγίου ΓεωργίουTelectroscope εγκατάσταση στο London City Hall (24η Μαΐου 2008)!!!! Μια καλλιτεχνική ομάδα με ενδιαφέρον στην Κίνηση Έργων ατμού έφερε μια ατμομηχανή που εργάζονται στο Burning Man φεστιβάλ το 2006 και το 2007!!!! Ένα ιδρυτικό μέλος της ομάδας, στο Σιν Ορλάντο, δημιούργησε ένα Steampunk Tree House ( τρί χάους ) που έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από φεστιβάλ!!!! Το Steampunk Tree House είναι τώρα μόνιμα εγκατεστημένο στο σκυλόψαρο επικεφαλής Ζυθοποιία στο Μίλτον Ντέλαγουερ!!!!
Η ανάσυρση Neverwas είναι ένα τριώροφο, αυτοκινούμενο όχημα που χτίστηκε για να μοιάσει με ένα βικτοριανό σπίτι με ρόδες σχεδιασμένο από τον Shannon O’Hare και χτίστηκε από εθελοντές το 2006 για παρουσίαση στο Burning Man φεστιβάλ από το 2006 έως το 2015!!!! Όταν χτίστηκε πλήρως, η Haul ίδια προωθείται σε μια κορυφαία ταχύτητα 5 μίλια ανά ώρα και απαιτείται η χρήση του από ένα πλήρωμα δέκα ανθρώπων να λειτουργεί με ασφάλεια!!!!  Τον Μάιο-Ιούνιο του 2008, οι multimedia artist και γλύπτες Παύλος – Αγίου Γεωργίου εκθέτουν  υπαίθριες εγκαταστάσεις δια δραστικά βίντεο που συνδέει το Λονδίνο και το Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, σε μια βικτοριανή εποχή στιλ telectroscope !!!! Χρησιμοποιώντας αυτή τη συσκευή, από την Νέα Υόρκη υποστηρικτής στο θέμα είναι η Evelyn Kriete οργανωμένη μια ένα διατλαντικό κύμα μεταξύ τους λάτρεις steampunk από τις δύο πόλεις, για λίγο πριν από την Λευκή αναστάτωσης της ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες steampunk-themed περίπτωση αν το ψάξετε θα πάθετε πλάκα!!!
2
Tim Wetherell το Κουρδιστό Σύμπαν γλυπτική στην Questacon , Καμπέρα, Αυστραλία (24η, Σεπτεμβρίου του 2009)!!!!
Το 2009, ο καλλιτέχνης Tim Wetherell δημιούργησε ένα μεγάλο κομμάτι τοίχου για την  Questacon όπου αντιπροσωπεύει την έννοια του ως συμπαντικό ρολόι !!!!Αυτό το έργο τέχνης από χάλυβα περιέχει κινούμενα εργαλεία, ένα ρολόι εργασίας, και μια ταινία του τερματισμού του φεγγαριού ως δράση.!!!!Η ταινία 3D Σελήνη δημιουργήθηκε από Antony Williams καθόλου τυχαίοι όλοι αυτοί μέχρι εδώ!!!!
Από τον Οκτώβριο του 2009 έως Φεβρουάριο του 2010, το Μουσείο Ιστορίας της Επιστήμης, της Οξφόρδης φιλοξένησε την πρώτη μεγάλη έκθεση αντικειμένων steampunk τέχνης, σε επιμέλεια και αναπτύχθηκε από τη Νέα Υόρκη καλλιτέχνης και σχεδιαστής, Art 0 Donovan ο οποίος παρουσίασε επίσης το δικό του “ήλεκτρο-φουτουριστικό << γλυπτά φωτισμού και παρουσιάστηκε από τον Δρ Jim Bennett, ως διευθυντής του μουσείου!!! από το επανασχεδιασμένο πρακτικά στοιχεία για φανταστικά κατασκευάσματα, η έκθεση παρουσίασε το έργο των δεκαοκτώ steampunk καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο!!!! Η έκθεση αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη και άκρως παρακολούθησαν στην ιστορία του μουσείου και προσέλκυσε περισσότερους από ογδόντα χιλιάδες επισκέπτες!!! Η εκδήλωση λεπτομερώς αναδείχθηκε στο περιοδικό του υπαλλήλου καλλιτέχνη, “Η Τέχνη της Steampunk” από τον επιμελητή Donovan!!!! Ο Ντόνοβαν είναι γνωστός και ως << Άλεβ >> όπου είναι τίτλος του Γραμματέα των Ιλλουμινάτοι…..!!!!
Τον Νοέμβριο του 2010, η Libratory Steampunk Πινακοθήκη  άνοιξε ο Damien McNamara ( δώστε βάση στο όνομα και ψάχτε το να δείτε που ανήκει…εγώ δεν σας το λέω ) στη Oamaru, Νέα Ζηλανδία !!!! Δημιούργησε μια υπόγεια μεγάλη σπηλιά από πεπιεσμένο χαρτί για να μοιάζει με πραγματική ( τυχαίο!;! Δεν νομίζω !!!!) και συμπληρώθηκε με βιομηχανικό εξοπλισμό από ακτινοβόλα όπλα και γενικά steampunk ιδιορρυθμίες!!!! Σκοπός της είναι να παρέχει μια θέση για steampunkers στην περιοχή για να εμφανιστεί το έργο τέχνης για μίμηση προς το χρόνο ( !!!;;;!!! ) Ένα χρόνο αργότερα, μια πιο μόνιμη γκαλερί, Steampunk HQ , άνοιξε στο πρώην κτίριο Meeks Grain απέναντι από το δρόμο από το The Woolstore, και έκτοτε έχει γίνει ένα αξιοσημείωτo τουριστικό αξιοθέατο για το Oamaru!!!!
Το 2012, η Mobilis ή Mobili: έκανε μια έκθεση της Steampunk Τέχνης και Συσκευών έκθεση τέχνης όπου έκανε το ντεμπούτο της!!!! Αρχικά βρισκόταν στην πόλη της Νέας Υόρκης Wooster οδό Social Club (το ίδιο το θέμα της τηλεοπτικής σειράς NY Ink ), το έκθεμα χαρακτήρισε συστήματα τα steampunk τατουάζ, αντίστοιχα, από τον Bruce Rosenbaum της ModVic και ιδιοκτήτης του Steampunk Σπίτι,  ο Joey ” Ο Δρ Grymm “Marsocci., και ο Christopher Conte όπου δείχνει πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις στο όλο θέμα ” ποδήλατα, κινητά τηλέφωνα, κιθάρες, ρολόγια και συστήματα ψυχαγωγίας >> οριστικοποίησε την οθόνη και το άνοιγμα ως έκθεση πάντα βράδυ και χαρακτήρισε μια ζωντανή απόδοση από steampunk μπάντα το λεγόμενοΦρέντσι και το πανκ!!!!
Τον Νοέμβριο του 2014 το Αεροδρόμιο Sky Harbor στο Phoenix, AZ άνοιξε ένα έκθεμα μουσείου με τίτλο “Steampunk: Η εξαίσια περιπέτεια αυτών που φέρνουν την τάξη ( τυχαίο!;! Δεν νομίζω ) >>, που το χαρακτηρίζει τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο ότι είναι γνωστό σε Steampunk!!!! Οι οθόνες ήταν αρχικά μέρος ενός εκθέματος στο Scottsdale της Δημόσιας Βιβλιοθήκης !!!!
Λόγω της δημοτικότητας του steampunk, υπάρχει μια αυξανόμενη κίνηση των ενηλίκων που επιθυμούν να ιδρύσουν το steampunk ως πολιτισμό και ως τρόπο ζωής!!!! Ορισμένοι οπαδοί του είδους έχουν υιοθετήσει μια steampunk αισθητική μέσα από τη μόδα, διακόσμηση του σπιτιού, τη μουσική και τον κινηματογράφο!!!! Αυτό μπορεί να περιγραφεί ως νέο -Victorianism , η οποία είναι η συγχώνευση των βικτοριανών αισθητικών αρχών με τις σύγχρονες ευαισθησίες και τις τεχνολογίες!!!!
Τον Σεπτέμβριο του 2012, ένα πάνελ πραγματοποιήθηκε στο Stan Lee ‘s Comikaze Expo , υπό την προεδρία του steampunk διασκεδαστή Veronique Chevalier και με ομιλητές συμπεριλαμβανομένων το μάγο Pop Hadyn ( Τυχαίο!;! Δεν νομίζω!!!! Αυτός ο μάγος έχει πάρει το μετάλλιο των ιπποτών από την Γαλλική ακαδημία και δεν χρειάζεται να σας πω ποιων ιπποτών είστε έξυπνοι άνθρωποι!!!! ) και τα μέλη του steampunk ομάδας ως απόδοση Η Λίγκα του ατμού , η οποία πρότεινε ότι επειδή το steampunk ήταν χωρίς αποκλεισμούς και ενσωματώνονται σε ιδέες από διάφορες άλλες υποκουλτούρες όπως Γκοθ, νέο -Victorian, και κυβερνοπάνκ, καθώς και έναν αυξανόμενο αριθμό των Φάντομς, γρήγορα θα γίνει μια σούπερ-κουλτούρα και όχι μια απλή υποκουλτούρα η οποία μαζί με την Νέα Τάξη Πραγμάτων θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον άνθρωπο όπου θα γίνουν από άλλες steampunk προύχοντες, όπως ο καθηγητής Στοιχειώδης όπου έχουν εκφράσει παρόμοιες απόψεις σχετικά με αποκλεισμούς στην ποικιλομορφία steampunk του!!!! Όχι παίζουμε!!!!!
3
Spider γλυπτική από τον Daniel Proulx!!!!
Μερικοί έχουν προτείνει μια steampunk φιλοσοφία, μερικές φορές με punk-εμπνευσμένη αισθήματα αντί-εγκατάστασης, και συνήθως ενισχύεται από αισιοδοξία για το ανθρώπινο δυναμικό ως αλλαγή μέχρι και σε ζωντανά ανθρώπινα μέλη!!!!! Γίνεται καλό ε!;! είδατε που βιαστήκατε να μιλήσετε!;! Πάμε παρακάτω!!!!
Το steampunk έγινε ένας κοινός περιγραφικός δείκτης για σπιτικά αντικείμενα στο δίκτυο  Etsy μεταξύ 2009 και 2011, αν και πολλά από τα αντικείμενα και τις μόδες έχουν ελάχιστη ομοιότητα με τις προηγούμενες περιγραφές!!!! Έτσι το δίκτυο δεν μπορεί να χτυπήσει παρατηρητές ως << επαρκώς steampunk >> για να δικαιολογήσουν την περιγραφή!!!! Ο Κωμικός Αpril Winchell , συγγραφέας του βιβλίου, Regretsy: Πού DIY συναντά το WTF , καταλογογραφίζει μερικά από τα πιο φοβερά και χιουμοριστικά παραδείγματα στην ιστοσελίδα της, << Regretsy >>!!!! Το Μπλοκ ήταν δημοφιλής μεταξύ των steampunks ακόμη και ενέπνευσε ένα μουσικό βίντεο που πήγε σε ιογενή στην κοινότητα και επευφημήθηκε από steampunk “προύχοντες ..>> ( !!!;;;;!!! )
Ο Kaja Foglio εισήγαγε τον όρο “Εφιάλτης του Ρομάντζο”,  Gaslamp -φαντασία , που ο John Clute και John Grant ορίζουν ως “steampunk ιστορίες … συνηθέστερα βρίσκεται σε μια ρομαντική εποχή, του 19ου αιώνα, το Λονδίνο, όπως είναι τα Gaslight Ειδύλλια!!!! Αλλά η δεύτερη κατηγορία επικεντρώνεται νοσταλγικά στις εικόνες από τα τελευταία χρόνια του αιώνα και τα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα – για τον Δράκουλα, Τζέκιλ και Χάιντ, ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, ο Σέρλοκ Χολμς και ακόμη και ο Ταρζάν – και μπορεί κανονικά να θεωρηθεί ως συνδυάζοντας το υπερφυσικό φαντασίας μεαναδρομικές φαντασίας , αν και μερικά Gaslight ειδύλλια και μπορούν να διαβαστούν ως φαντασιώσεις της ιστορίας!!!!  Συντάκτης / καλλιτέχνη James Richardson-Καφέ  επινόησε τον όρο steamgoth ( Στήμγκοθ ) για να αναφερθεί σε steampunk εκφράσεις της φαντασίας και τρόμου με ένα << σκοτεινό σκοπό >> που τον γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι προύχοντες……!!!!
Mary Shelley ‘s The Last Man , ιστορίες που τείνουν να γίνουν προφητικές όπως τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων με τις ευλογίες των Πρωτόκολλων της Σιών –https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%A3%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B9%CF%8E%CE%BD  κοντά στο τέλος του 21ου αιώνα, μετά από μια πανούκλα είχε μειωθεί ο πολιτισμός στα 500.000.000 άτομα ( κάπου τα θυμάμαι εγώ αυτά χμμμμμμ….http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-miosi-tou-plithismou-pagkosmios-nea-taxi-pragmaton-oli-i-alithia-ena-arthro-pou-isos-den-eprepe-na-grafti-alla-tolmisame/  ), ήταν πιθανώς ο πρόγονος της μετά -αποκαλυπτικής συνωμοτικής λογοτεχνίας steampunk!!!! Το μετά-αποκαλυπτικό steampunk έχει οριστεί σε έναν κόσμο όπου κάποιοι έχουν επιταχύνει την πτώση του πολιτισμού και η δύναμη του ατμού για άλλη μια φορά κερδίζει υπεροχή, όπως στην Hayao Miyazaki ‘s μετά-αποκαλυπτικό Future Boy Conan (1978),  , όπου ένας πόλεμος πολέμησε με υπερήρωες όπου έχουν καταστρέψει τον πλανήτη!!!! Ο Robert Brown , έγραψε το μυθιστόρημα, The Wrath of Fate (όπως και μεγάλο μέρος της Άμπνεη Πάρκο  μουσική ) βρίσκεται σε ένα Βικτοριανό κόσμο όπου μια αποκάλυψη τέθηκε σε κίνηση από ένα χρόνο που ταξιδεύουν στην ατυχία!!!! Ο Cherie Priest  Boneshaker ως σειρά έχει οριστεί σε έναν κόσμο όπου υπήρξε μια αποκάλυψη από ζόμπι όπου συνέβη κατά τη διάρκεια της εποχής Εμφυλίου Πολέμου!!! Οι Πεσαβάρ Lancers από την SM Stirling βρίσκεται σε ένα μετά-αποκαλυπτικό μέλλον στο οποίο η βροχή μετεωριτών το 1878 προκάλεσε την κατάρρευση του βιομηχανικών πολιτισμού!!!! Η ταινία 9 ( που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλύτερα ως “stitchpunk” ( Στίτσπανκ ), αλλά επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το steampunk )  , επίσης, σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κόσμο μετά από μια αυτό-επίγνωση μια πολεμική μηχανή έπαθε αμόκ!!!! Το Steampunk Magazine δημοσίευσε ακόμη ένα βιβλίο με τίτλο << Ο οδηγός ενός steampunk στην Αποκάλυψη >> όπου αναφέρεται για το πώς οι steampunks θα μπορούσαν να επιβιώσουν!!!! Το θέμα είναι ότι είναι τόσες οι οδηγίες που μόνο σε ένα αληθινό γεγονός θα έπρεπε να δοθούν!!!! Μάλιστα κάνει λόγο ότι όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι το 2018 διότι τότε θα ξεκινήσει!!!!
Δεν θα συνεχίσω άλλο θα πρέπει να καταλάβατε πολλά…. Θα μου πείτε γιατί δεν το συνεχίζω!;! Για να ακούσω και άλλα!;! Να τι θα κάνω όμως, θα σας δώσω πηγές και ψαχτείτε μόνοι σας…το θέμα είναι πολύ ποιο σοβαρό από όσο φαίνεται!!!! Ειδικά όταν έχει πολιτικό- κοινοποιηθεί….δεν με παίρνει να πω άλλα ήδη είπα πολλά στο πρώτο άρθρο μου!!!! Κανονικά δεν θα υπήρχε δεύτερο αλλά επειδή πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να λένε περί φανταστικού παραμυθιού κτλ. κτλ. έτσι έδωσα την απάντηση!!!! Ρε παιδιά!!!! Ρε παιδιά!!!! Ψαχτείτε λίγο καλύτερα προτού ξεστομίζετε πορδολογίες άστοχες!!!! Σας το έχω ξανά πει μην βιάζεστε!!!!
Λοιπόν οι πηγές για εσάς που θέλατε να την δείτε αστέρι και να με μειώσετε ότι και καλά λέω παραμύθια, αλλά και για όσους θέλουν να ψαχτούν παραπέρα είναι κάμποσες αλλά έβαλα μόνο το ένα τρίτο από αυτές:
  1.  “Definition of steampunk”. Oxford University Press. Retrieved 6 October 2012.
  2. Jump up to:a b Latham, Rob (2014). The Oxford Handbook of Science Fiction. p. 439.ISBN9780199838844.
  3. Jump up^ “Steampunk artists meld Victorian era, science fiction”. Duluth News Tribune. January 1, 2012. Retrieved March 6, 2012. It’s the stuff Jules Verne used to write about, looking at it from the hindsight of the 21st century,
  4. Jump up to:a b c d e f g Strickland, Jonathan. “Famous Steampunk Works”HowStuffWorks. Retrieved May 18, 2008.
  5. Jump up^ Daniel, Lucy (2007). Defining Moments in Books: The Greatest Books, Writers, Characters, Passages and Events that Shook the Literary World. US: Cassell Illustrated. p. 439. ISBN1-84403-605-7.
  6. Jump up to:a b c d La Ferla, Ruth (May 8, 2008). “Steampunk Moves Between 2 Worlds”New York Times. Retrieved 2010-11-21.
  7. Jump up to:a b Braiker, Brian (October 31, 2007). “Steampunking Technology: A subculture hand-tools today’s gadgets with Victorian style”Newsweek. Retrieved 2010-11-21.
  8. Jump up^ Kaplan, Janet (2010). Remedios Varo: Unexpected Journeys. Abbeville Press. ISBN0-7892-0627-7.
  9. Jump up to:a b c d Grossman, Lev (December 14, 2009). “Steampunk: Reclaiming Tech for the Masses”Time. Retrieved 2009-12-10. Steampunk has been around for at least 30 years, with roots going back further. An early example is K. W. Jeter’s 1979 novel Morlock Night, a sequel to H.G. Wells’ The Time Machine in which the Morlocks travel back in time to invade 1890s London. Steampunk — Jeter coined the name — was already an established subgenre by 1990, when William Gibson and Bruce Sterling introduced a wider audience to it in The Difference Engine, a novel set in a Victorian England running Babbage’s hardware and ruled by Lord Byron, who had escaped death in Greece. …
  10. Jump up^ Bebergal, Peter (2007-08-26). “The age of steampunk”The Boston GlobeArchivedfrom the original on 5 May 2008. Retrieved 2008-05-10.
  11. Jump up^ Sheidlower, Jesse (March 9, 2005). “Science Fiction Citations”. Retrieved May 10,2008.
  12. Jump up^ Vandermeer, Jeff; Chambers, S.J. (2010). The Steampunk Bible. Abrams Image. p. 48.ISBN0-8109-8958-1. At the time, neither Tim nor (Blaylock) considered ourselves part of any literary movement… and in fact later on I had forgotten entirely that Jeter was responsible for the term, and blamed it for a period of time on writer and editor Gardner Dozois
  13. Jump up^ Nevins, Jess (2003). Heroes & Monsters: The Unofficial Companion to the League of Extraordinary Gentlemen. MonkeyBrain BooksISBN1-932265-04-X.
  14. Jump up to:a b Bebergal, Peter (August 26, 2007). “The Age of Steampunk”The Boston Globe. Retrieved May 10, 2008.
  15. Jump up^ Lupoff, RichardStiles, Steve (February 1980). “The Adventures of Professor Thintwhistle and His Incredible Aether Flyer”. Heavy Metal. pp. 27–32 et seq.
  16. Jump up^ Bebergal, Peter (August 26, 2007). “The age of steampunk:Nostalgia meets the future, joined carefully with brass screws”. Boston Globe.
  17. Jump up^ Bowser, Rachel A.; Croxall, Brian (2010). “Industrial Evolution” (PDF). Neo-Victorian Studies (3:1): 23. Retrieved 12 April 2016.
  18. Jump up^ Guffey, Elizabeth (2014). “Crafting Yesterday’s Tomorrows: Retro-Futurism, Steampunk, and the Problem of Making in the”. The Journal of Modern Craft 7 (3): 250.
  19. Jump up to:a b Collazo, Stephanie Amy (December 6, 2011). “YRB Interview: Dr. Grymm”. YRB Magazine. Archived from the original on January 25, 2012. Retrieved March 6, 2012. a dangerous tattoo machine, fusing a tattoo machine and an arm. Using a hand massager, projector parts, tube radios, a paint sprayer and miscellaneous parts (such as a glass vial of squid ink), Marsocci created an interesting piece that looks like something you’d find in Mary Shelley’s home.
  20. Jump up to:a b Casey, Eileen (August 1, 2008). “Steampunk Art And Design Exhibits In The Hamptons”. Hamptons Online. Retrieved March 6, 2012. Steampunk is not considered ‘Outsider Art,’ but rather a tightly focused art movement whose practitioners faithfully borrow design elements from the grand schools of architecture, science and design and employ a strict philosophy where the physical form must be as equally impressive as the function.
  21. Jump up^ Catastrophone Orchestra and Arts Collective, “What, Then, is Steampunk? Colonizing the Past So We Can Dream the Future,” SteamPunk Magazine 1 (2006), p 4.
  22. Jump up^ Steel, Sharon (May 19, 2008). “Steam dream: Steampunk bursts through its subculture roots to challenge our musical, fashion, design, and even political sensibilities”The Boston Phoenix. Retrieved September 27, 2008.
  23. Jump up to:a b c Hart, Hugh (December 1, 2011). “Steampunk Contraptions Take Over Tattoo Studio”. Wired. Retrieved December 5, 2011.
  24. Jump up^ Farivar, Cyrus (February 6, 2008). “Steampunk Brings Victorian Flair to the 21st Century”National Public Radio. Retrieved May 10, 2008.
  25. Jump up^ Jackie (October 17, 2013). “Paris Metro Travel: Full Steam(punk) Ahead at Arts et Métiers”. Rail Europe.
  26. Jump up^ Dodsworth, Lucy (November 7, 2011). “In pictures: Paris’ steampunk Arts et Métiers Metro station”. On The Luce.
  27. Jump up^ Hartwell, Lane (September 8, 2007). “Best of Burning Man: Fire Dancers, Steampunk Tree House and More”. Wired. Retrieved January 5, 2011. Kinetic Steam Works’ Case traction engine Hortense glows on the playa. The art vehicle was named in honor of the artist and mother of Cal Tinkham, the steam enthusiast and railroad engineer who originally restored the engine.
  28. Jump up^ Savatier, Tristan “Loupiote” (2007). “Kinetic Steam Works’ Case traction engine Hortense”.
  29. Jump up^ “Five Ton Crane”. Fivetoncrane.org. 2010. Retrieved 2014-08-06.
  30. Jump up^ Jardin, Xeni (24 January 2008). “Steampunk Tree House”Boing Boing TV. Archived from the original on December 9, 2010.
  31. Jump up^ Orlando, Sean (2007–2008). “Steampunk Tree House”. Retrieved May 10, 2008.
  32. Jump up^ “Steampunk Tree House debuts at Dogfish in Milton”. Cape Gazette. 2 July 2010.
  33. Jump up^ “Steampunk Treehouse Finds Home At Dogfish”. Dogfish Head Craft Brewery. 21 June 2010.
  34. Jump up^ “Maker Faire: The Neverwas Haul”. Make: DIY Projects, How-Tos, Electronics, Crafts and Ideas for Makers. Retrieved 2015-11-19.
  35. Jump up^ “Crew”. Obtainium Works. Retrieved 2015-11-19.
  36. Jump up^ Ryzik, Melena (May 21, 2008). “Telescope Takes a Long View, to London”New York Times. Retrieved August 5, 2008.
  37. Jump up^ Sullivan, Caroline (October 17, 2008). “Tonight I’m gonna party like it’s 1899”. London: Guardian. Retrieved October 17, 2008.
  38. Jump up^ PH, Julie (June 5, 2008). “Testing the Telectroscope”. Londonist. Retrieved 1 August2012.
  39. Jump up^ “Telectroscope Merged Topic Threads”. Brass Goggles. Retrieved 1 August 2012.
  40. Jump up^ “BBC – Oxford – The Steampunk movement in Oxford”. BBC News. 2009-10-26. Retrieved 2016-04-12.
  41. Jump up^ “Steampunk”Museum of the History of Science, Oxford. Imagine the technology of today with the aesthetic of Victorian science.
  42. Jump up^ Ward, Mark (November 30, 2009). “Tech Know: Fast forward to the past”. bbc.co.uk. Retrieved November 30, 2009.
  43. Jump up^ オンラインカジノのスロットで、刺激的な賭け事。 (2015-04-02). オンラインカジノのスロットで、刺激的な賭け事。. Web.archive.org. Retrieved 2016-04-12.
  44. Jump up^ “Lonely Planet launches latest New Zealand guide (2012, Steampunk HQ one of author’s top 12 recommendations)”. New Zealand Government official tourism website. Archived from the original on November 14, 2012. Retrieved 2014-03-21.
  45. Jump up^ “ModVic | Steampunk Museum Art & Residential and Commercial DesignModvic”. Web.archive.org. 2015-06-20. Retrieved 2016-04-12.
  46. Jump up to:a b Stiffler, Scott (January 19, 2012). “Steampunk: The Victorian future is now”. the Villager. Retrieved March 6, 2012.
  47. Jump up^ “Mobilis in Mobili Art Exhibit Gives Steampunks Some New Ink to Spill”. Tor.com. 2011-12-02. Retrieved 2014-08-06.
  48. Jump up^ Bob Leeper (2014-11-24). “Steampunk airship accessories moored at Sky Harbor Airport”. Nerdvana.
  49. Jump up^ Campbell, Jean (2009). Steampunk Style Jewelry: A Maker’s Collection of Victorian, Fantasy, and Mechanical Designs. Creative Publishing International. p. 48. ISBN978-1-58923-475-8.
  50. Jump up to:a b Damon Poeter (July 6, 2008). “Steampunk’s subculture revealed”. San Francisco Chronicle. Retrieved September 8, 2008.
  51. Jump up to:a b Rowe, Andrew Ross (September 29, 2008). “What Is Steampunk? A Subculture Infiltrating Films, Music, Fashion, More”. MTV. Retrieved October 14, 2008.
  52. Jump up^ “Company Spotlight: Steampunk Couture”. Steampunk Journal. February 20, 2014. Retrieved 2014-04-11.
  53. Jump up to:a b Skarda, Erin (January 17, 2013). “Will Steampunk Really Be the Next Big Fashion Trend?”. Time. Retrieved 18 February 2013.
  54. Jump up^ Dahncke, Pasha Ray. “IBM Social Sentiment Index Predicts New Retail Trend in the Making” (Press release). IBM. Retrieved 18 February 2013.
  55. Jump up^ Stubby the Rocket (June 25, 2012). “Sci-Fi Actors Wearing Steampunk Clothes Designed by Prada”.
  56. Jump up^ Cicatrix13 (2013-03-06). “Steampunk Couture Hot on the Runway (and We’re Not Talking Airships)”. Steampunk Workshop.
  57. Jump up^ “Under the Gunn, Episode 7: “Steampunk Chic””. Threads Magazine.
  58. Jump up^ “America’s Next Top Model goes STEAMPUNK”. LacedAndWaisted. September 30, 2012.
  59. Jump up^ “Heliograph’s Space 1889 Resource Site”. Heliograph, Inc. 2010-06-30. Retrieved2010-11-29.
  60. Jump up^ Csicsery-Ronay, Istvan (March 1997). “The Critic: John Clute. Look at the Evidence. Essays and Reviews.”. Science Fiction Studies (DePauw University, Greencastle Indiana: SF-TH Inc.) (#71; Volume 24, Part 1). Retrieved 2010-11-29.
  61. Jump up^ Doctorow, Cory (July 8, 2007). “Jay Lake’s “Mainspring:” Clockpunk adventure”. Retrieved May 10, 2008.
  62. Jump up^ Gosling, Sharon (February 28, 2013). “Sharon Gosling’s top 10 children’s steampunk books”. The Guardian (London).
  63. Jump up^ Corbett, Sue (2012-09-28). “What’s New in YA? Mashups”. Publishersweekly.com. Retrieved 2016-04-12.
  64. Jump up^ “Meet the Victorian Steampunk Society”. SFX News. November 27, 2011. RetrievedJanuary 5, 2011.
  65. Jump up^ Barger, Andrew (2013). Mesaerion: The Best Science Fiction Short Stories 1800-1849. USA: Bottletree Books LLC. p. 31. ISBN978-1-933747-49-1.
  66. Jump up^ “Skies of Arcadia review on RPGnet”. Rpg.net. Retrieved September 8, 2009.
  67. Jump up^ “Rise of legends as steampunk video game”. Dailygame.net. Archived from the original on February 17, 2009. Retrieved September 8, 2009.
  68. Jump up^ Xerin (March 9, 2010). “WoW: Loremaster’s Corner #5: A Steampunk Paradise”. Ten Ton Hammer. Retrieved 2010-05-30. World of Warcraft is almost a steampunk paradise if you look at the various technological advancements the gnomes have made. Most engines are powered by steam and there are giant airships floating around everywhere.
  69. Jump up^ “Dwemer Animunculi”. 2014-09-30.
  70. Jump up to:a b “Unprecedented level of game service operation’ from Steampunk MMORPG Neo Steam”. June 29, 2008. Retrieved January 24, 2014.
  71. Jump up^ Stoddard, William H., GURPS Steampunk (2000)
  72. Jump up^ Vandermeer, Jeff; Chambers, S.J. (2010). The Steampunk Bible. Abrams Image. p. 78.ISBN0-8109-8958-1.
  73. Jump up^ Clute, JohnGrant, John, eds. (February 1999) [First published 1997]. “Steampunk”. The Encyclopedia of Fantasy. Contributing editors: Mike Ashley, Roz Kaveney, David Langford, Ron Tiner (Rev. ed.). New York: St. Martin’s Griffin. pp. 895–896. ISBN978-0-312-19869-5. STEAMPUNK A term applied more to science fiction than to fantasy, though some tales described as steampunk do cross genres. … Steampunk, on the other hand, can be best described as technofantasy that is based, sometimes quite remotely, upon technologicalanachronism.
  74. Jump up^ Richardson-Brown, James (2008). “Steampunk – What’s That All About”. The Chronicles 2(9). p. 10.
  75. Jump up^ McCarthy, Todd (August 18, 2009). “9 Review”Variety. Archived from the original on November 19, 2009. Retrieved November 19, 2009.
  76. Jump up^ Hudson, Patrick. “(Review of) The Difference Engine”. The Zone. Pigasus Press. Retrieved February 13, 2009.
  77. Jump up^ School Library Journal,“Laviathan”Amazon. Archived from the original on 10 August 2011. Retrieved 10 August 2011.
  78. Jump up^ Bertschy, Zac (July 21, 2004). “Steamboy”. Anime News Network.
  79. Jump up^ Waldrop, Howard; Person, Lawrence (October 13, 2004). “The Fabulous World of Jules Verne”Locus Online. Retrieved May 10, 2008.
  80. Jump up^ “the news and media magazine of the British Science Fiction Association”. Matrix Online. June 30, 2008. Retrieved February 13, 2009.
  81. Jump up^ Ward, Cynthia (August 20, 2003). “Hayao Miyazaki: The Greatest Fantasy Director You Never Heard Of?”. Retrieved June 13, 2009.
  82. Jump up^ Hayden, Tom (September 3, 2002). “Gotcha!”. U.S. News & World Report. p. 39. Archived from the original on December 16, 2005. Retrieved January 5, 2012.
  83. Jump up^ “Boilerplate”. Abramsbooks.com. Retrieved 2011-03-17.
  84. Jump up^ “A Preview of Boilerplate: History’s Mechanical Marvel”. Omnivoracious. 2009-04-29. Retrieved 2011-03-17.
  85. Jump up^ Simon Price (2012-03-11). “Album: The Men That Will Not Be Blamed for Nothing, This May Be the Reason (Leather Apron) – Reviews – Music”. The Independent. Retrieved2014-08-06.
  86. Jump up^ D.M.P. (2010-01-16). “Beyond Victoriana: #10 An Interview with Sunday Driver”. Tales of the Urban Adventurer.
  87. Jump up^ “Audio Drome Review: Dr. Steel” (back issue). Rue Morgue Magazine, issue 42. November–December 2004.
  88. Jump up^ Scoggins, Wesley. “Interview: Dr. Phineas Waldolf Steel, Mad Scientist”Indy Mogul. Retrieved August 29, 2009. Many have mentioned your work in regards to Steampunk influenced bands like Abney Park (and for that matter the Steampunk “style” in general).
  89. Jump up to:a b Kurt Andersen (6 October 2012). “Music festival, conference set to celebrate steampunk”. Public Radio International.
  90. Jump up^ “In Memoriam: Joshua Pfeiffer interviews Paul Roland, Part I”. The Steampunk Bible. 2012-04-12. Retrieved 2016-04-12.
  91. Jump up to:a b Rossmore, Mark (September 10, 2012). “Steamstock: An Antiquarian Exposition”. steampunk-music.com.
  92. Jump up^ “Thomas Dolby Debuts The Floating City Transmedia Game”. Reuters. Jun 22, 2011.
  93. Jump up^ Castle in the Sky#Influences
  94. Jump up^ Orillion, Andrew (June 8, 2010). “A Fistful of Geek: A Look Back at The Adventures of Brisco County Jr.”Slant Magazine.
  95. Jump up^ stephanie (August 16, 2009). “Warehouse 13: Steampunk TV”. closetscifigeek.com. Retrieved October 2, 2009.
  96. Jump up^ “TARDIS builders”. Retrieved 16 December 2013.
  97. Jump up^ “BBC Doctor Who Classic Series”. Retrieved 16 December 2013.
  98. Jump up^ Clarissa (October 11, 2010). “Sneak Peeks – Castle 3.04 “Punked””. TVOvermind.com. Archived from the original on November 14, 2012.
  99. Jump up^ “Jeannie Mai to Host GSN New Competition Series STEAMPUNK’D, 8/19”. Broadway World. 2015-07-09.
  100. Jump up^ “The Chaos Engine”. The Bitmap Brothers. Retrieved 2014-08-06.
  101. Jump up^ Steam Punk www.steam-punk.co.uk (2010-10-11). “Steam Punk Music, TV and Films – Steam Punk Explained”. Steam-punk.co.uk. Retrieved 2016-04-13.
  102. Jump up^ Kaye, Marco (July 25, 2008). “Mom, Dad, I’m Into Steampunk”. Retrieved August 4,2008.
  103. Jump up^ Rauchfuss, Marcus (July 1, 2008). “Steampunk Aesthetics”. Retrieved February 9,2010.
  104. Jump up^ “Stan Lee’s Comikaze Expo 2012 Panel Schedule, Saturday, September 15” (PDF).Comikaze Expo. Sep 2012. Archived from the original (PDF) on October 20, 2012.
  105. Jump up^ Professor Elemental (Oct 2012). “Professor Elemental Defines Steampunk (or, at Least Tries to)”Tor.com.
  106. Jump up^ Swerlick, Andrew (May 11, 2007). “Technology Gets Steampunk’d”. Archived from the original on December 9, 2007. Retrieved August 4, 2008.
  107. Jump up^ “Not Remotely Steampunk”. Regretsy. Retrieved 2011-08-26.[dead link]
  108. Jump up^ Pikedevant (Nov 29, 2011). “Just Glue Some Gears On It (And Call It Steampunk)”. Youtube. Retrieved December 4, 2011. From the video’s comments: ‘This is Datamancer, the steampunk keyboard guy, and I approve of this video wholeheartedly. In fact, we make this joke at the workshop almost daily. “I can’t figure out how to finish off this edge”. “Just glue some gears to it and call it done” haha. Well-made song and video.’ – Datamancer. ‘Glad to see a new contender for the chap-hop crown, and such a relevant message. I love it!’ – Unwoman. ‘Professor Elemental here, Just wanted to give this my most hearty applause. A fine, fine song by a true gentleman.’
  109. Jump up^ “Steampunk Infiltrates the Mainstream”. Retrieved 2010-02-25.
  110. Jump up^ Ay-leen the Peacemaker (Jan 10, 2013). “Gearing Up for 2013: A Steampunk Conventions Listing”.
  111. Jump up^ Hatmaker, Julia (16 November 2013). “Strasburg Rail Road’s Steampunk UnLimited draws more than 1,000 on its first day”. PennLive. The Patriot-News. Retrieved 26 May2015.
  112. Jump up^ “Comic Con: Day Three – Steampunks!”. FrockTalk.com. July 28, 2009.
  113. Jump up^ “San Diego Comic-Con 2010 Day 3”. Retrieved 2010-07-31. Comic-Con Steampunk Meetup
  114. Jump up^ “Largest Gathering of Steampunks (2010)”. Guinness World Records. Retrieved2012-07-11.
  115. Jump up^ “Comic-Con 2013 T-Shirts Revealed!”. comic-con.org. July 1, 2013. Retrieved2013-07-02.
  116. Jump up^ “The League of Temporal Adventurers First Society Gala”. Archived from the originalon January 22, 2013. Retrieved 2010-07-29.
  117. Jump up^ Ohanesian, Liz (July 28, 2010). “Comic-Con Interview: Musician/Artist Voltaire is a Convention Renaissance Man”. LA Weekly Magazine. Archived from the original on August 1, 2010. Retrieved 2010-07-31.
  118. Jump up^ “Promotional poster for Comic Con’s steampunk after-party, “The Time Machine””. Archived from the original on March 23, 2012. Retrieved 2011-07-23.
  119. Jump up^ “Steampunk Empire: All Events in Bristol Renaissance Faire”. Retrieved 2012-10-05.
  120. Jump up^ “The Asylum”. Retrieved 2015-02-17.
  121. Jump up^ “Tea Duelling”. Retrieved 2015-02-17.
  122. Jump up^ “H G Wells Literature and Love”. G R Crawford. Retrieved 3 September 2015.
  123. Jump up^ “The First Surrey Steampunk Convivial”. Jonathan Green. Retrieved 21 February 2012.
  124. Jump up^ “BBC radio documentry [sic] about Steampunk with Phil Jupitus”. toswitchoffvoicemail. Retrieved 3 September 2015.
  125. Jump up^ “The Surrey Steampunk Convivial”. Ben Henderson. Retrieved 3 September 2015.
  126. Jump up^ “International Steampunk Symposium”. Aloysius Fox. Retrieved 3 September 2015.
  127. Jump up^ “Tea duelling hits New Malden pub for Steampunk festival”. Rachael Burford, Surrey Comet. Retrieved 25 August 2015.
  128. Jump up^ Remix this video (2014-05-11). “Steampunk Umbrella Fencing”. YouTube. Retrieved2016-04-12.
  129. Jump up^ MorbidFrog (2013-02-27). “The Second Surrey Steampunk Convivial – MorbidFrog”. Morbidfrog.livejournal.com. Retrieved 2016-04-12.
  130. Jump up^ “The Surrey Steampunk Convivial”. YouTube. 2015-05-06. Retrieved 2016-04-12.
  131. Jump up^ “Surrey Steampunk Convivial IV -Utterly Bonkers Splendid! – LucyFurLeaps”. Lucyfurleaps.wordpress.com. 2015-02-25. Retrieved 2016-04-12.
  132. Jump up^ “Jet Pack Race – The Asylum Steampunk Festival”. Asylumsteampunk.co.uk. Retrieved2016-04-12.
  133. Jump up^ “First team at the penny farthing races 2015 Steampunk Symposium”. YouTube. 2015-04-27. Retrieved 2016-04-12.
  134. Jump up^ “Victorian Mayhem at Markfield Park | A River – Runs Through It”. Ariver-runsthroughit.org.uk. 2013-07-14. Retrieved 2016-04-12.
  135. Jump up^ “steampunkconvivials”. Bumpandthumper.wix.com. Retrieved 2016-04-12.
  136. Jump up^ “steampunkconvivials”. Bumpandthumper.wix.com. Retrieved 2016-04-12.
  137. Jump up^ Like Loading… “Splendid Teapot Racing rules”. Steampunkjournal.org. Retrieved2016-04-12.
  138. Jump up^ [1][dead link]
  139. Jump up^ “How to Become a Tea Duellist « Steampunk R&D”. Steampunk.wonderhowto.com. Retrieved 2016-04-12.
  140. Jump up^ “The Wacky Racers – The Asylum Steampunk Festival”. Asylumsteampunk.co.uk. Retrieved 2016-04-12.
Και αν ψάχνεστε κάπως ιδιαίτερα…εδώ:
Όπως ανάφερα και καταλάβατε ποιο πάνω ανακατεύονται Ιλλουμινάτοι, μυστικές σέχτες, κυρίως η Νέα Τάξη Πραγμάτων ακόμα και αναφορές για την αρχαία Ελλάδα και την Ανδρομέδα όπου πιστοποιεί αυτό που λέει το πρώτο άρθρο ακράδαντα αλλά άμα διαβάσατε και τις πηγές θα ανακαλύψετε και άλλα πάρα πολλά!!!! Τόσα που θα αναρωτηθείτε και οι ίδιοι!!!! Όπως είδατε όλα είναι με πηγές και ονόματα…και ονόματα τα οποία δεν είναι της πλάκας!!!! Εσείς που τρέξατε να προλογίσετε οι πηγές είναι εδώ το ένα τέταρτο από αυτές…. Αν έχετε τα κότσια τρέξτε να κράξετε αυτούς για να δούμε το τι θα γίνει μετά……!!!!!
Τώρα ξέρετε εσείς αντιγράψτε όπως κάνετε τα πάντα τροπολογήστε  τα και παρουσιάστε τα ως δικά σας!!!! Χωρίς πηγές!!!! Γατάκια!!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα