Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Το έξυπνο κράνος της Livall μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ποδηλάτη! [hands-on video]

Αναμφίβολα ένα από τα πιό ενδιαφέροντα εκθέματα της πρόσφατης CE China στη Σεντζέν ήταν το έξυπνο κράνος της Livall για ποδηλάτες! Εξοπλισμένο με τεχνολογία που του επιτρέπει να κάνει την καθημερινότητα ενός ποδηλάτη πιό εύκολη αλλά και πιθανώς να του σώσει τη ζωή!
livall έξυπνο κράνος ποδηλάτου (2) (Large)
Το έξυπνο κράνος είναι open-face και ιδιαίτερα ελαφρύ ενώ επιτρέπει στο κεφάλι να αερίζεται επαρκώς, αλλά και το προστατεύει ταυτόχρονα. Όμως, όλη το ενδιαφέρον έγκειται στα έξυπνα χαρακτηριστικά του. Διαθέτει 3 σειρές LEDs στο πίσω μέρος, ώστε και να φαίνεστε το βράδυ όταν είστε στο δρόμο με το ποδήλατό σας, αλλά και να τα χρησιμοποιείτε σαν ένδειξη φλας ώστε να υποδηλώσετε το που θα στρίψετε, στους πίσω σας! Αυτό γίνεται μέσω τουχειριστηρίου που μπορείτε να δέσετε στο τιμόνι του ποδηλάτου για εύκολη πρόσβαση.

livall έξυπνο κράνος ποδηλάτου (7) (Large)livall έξυπνο κράνος ποδηλάτου (9) (Large)
Το κράνος, που χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς μέσω Indiegogo, διαθέτει επίσης δύο ενσωματωμένα ηχεία, ώστε να ακούτε μουσική από το smartphone σας, στο οποίο συνδέεται μέσω Bluetooth! Και επιπλέον, μπορείτε να απαντήσετε και σε κλήσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο (διαθέτει και μικρόφωνο), ή να ανοίξετε την κάμερα του κινητού και αυτόματα να γίνει λήψη φωτογραφίας (αν το έχετε στηριγμένο σε βάση πάνω στο ποδήλατο)! Σε γενικές γραμμές, το Livall helmet σας λύνει τα χέρια!
livall έξυπνο κράνος ποδηλάτου (6) (Large)
Όμως, μπορεί και να σώσει τη ζωή σας, καθώς μπορείτε να ορίσετε μια προεπιλεγμένη επαφή κινδύνου, την οποία έχετε στο smartphone σας. Έτσι, αν γίνει το κακό και έχετε κάποια πτώση-ατύχημα, το Livall ελέγχει το αν θα κινηθείτε μέσα στα επόμενα 90 δευτερόλεπτα, μέσω του ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης που διαθέτει. Σε περίπτωση που αυτό δε συμβεί (π.χ. αν έχετε χάσει τις αισθήσεις σας), τότε αυτόματα στέλνει SMS στην επαφή που προαναφέραμε, μαζί με το στίγμα σας μέσω του GPS του κινητού!
livall έξυπνο κράνος ποδηλάτου (1) (Large)livall έξυπνο κράνος ποδηλάτου (8) (Large)
Τέλος, προσφέρεται σε δεκάδες διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, για κάθε γούστο, ενώ διαθέτει πλήκτρα και στο εμπρός μέρος του για έλεγχο ακόμη και χωρίς το χειριστήριο.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα