Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φιλόδοξες γυναίκες


Οι δυναμικές και φιλόδοξες γυναίκες αντιμετωπίζουν μια σειρά από δυσκολίες που πολύ δύσκολα ξεπερνιούνται πραγματικά. Δείτε παρακάτω 10 παραδείγματα καταστάσεων που προκύπτουν καθημερινά…
duskolies_pou_antimetopizoun_oi_filodokses_gunaikes
1. Το πρώτο πράγμα που θα αντιμετωπίσεις σαν φιλόδοξη γυναίκα είναι ο χαρακτηρισμός "σκύλα" απλά και μόνο επειδή είσαι διεκδικητική. Αντίθετα, οι ίδιες λέξεις και πράξεις θα έδιναν σε έναν άνδρα τον τίτλο "πολύ καλός στη δουλειά του".
2. Η αμφιβολία για τον εαυτό σου, που τρυπώνει στο μυαλό σου κάθε φορά που ακούς κάποιον να σχολιάζει το πόσο αμείβονται οι γυναίκες στον τομέα σου. Και το πόσο λίγες θα καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή.
3. Το να ερωτάσαι καθημερινά για το πώς θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την καριέρα σου και την οικογένειά σου, ενώ αντίστοιχα οι άνδρες σπάνια έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ερωτήσεις.

oprah-winfrey4. Ο σεξισμός στο χώρο εργασίας που αντιμετωπίζεις τόσο συχνά που έχεις φτάσει στο σημείο να τον αγνοείς γιατί έχεις σημαντικότερα πράγματα να κάνεις.
5. Το να προσπαθείς να βρεις την ισορροπία μεταξύ του να υποστηρίζεις άλλες γυναίκες αλλά όχι μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες. Κάτι πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται.
6. Το να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου περιμένουν να ανταγωνίζεσαι μόνο άλλες γυναίκες, ενώ στην πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεις το φύλο των άλλων με τέτοιο τρόπο. Θέλεις να ξεπεράσεις τον καλύτερο, όποιος και αν είναι αυτός.
7. Το να ανησυχείς μήπως τα εκπαιδευτικά ή εργασιακά σου επιτεύγματα είναι "τρομακτικά" για πιθανούς συντρόφους.
8. Το να αισθάνεσαι πως ό,τι κάνεις έχει αντίκτυπο
στο φύλο σου. Έτσι δουλεύεις ιδιαίτερα σκληρά, σιγουρεύεσαι ότι έκανες εξαιρετική δουλειά και ελπίζεις ότι τα επιτεύγματά σου θα επιτρέψουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τις γυναίκες.
inaman19. Το να φοβάσαι πραγματικά αν και πώς θα μπορέσεις να κάνεις παιδιά και να ξεκινήσεις οικογένεια με όλους αυτούς τους στόχους καριέρας.
10. Το να "γυρνάει" η κουβέντα στα συναισθήματα ή στην ορμονική σου κατάσταση κάθε φορά που λες ή κάνεις κάτι που δεν αρέσει στους άλλους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα