Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Η διάλυση του "Φράγματος της Χίμαιρας" και το άνοιγμα του Ηλιακού μας Συστήματος !



Σύντομη ενημέρωση από τον Cobra:
Οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν αρχίσει να διαλύουν το λεγόμενο "Φράγμα της Χίμαιρας" στην τοποθεσία που συμπίπτει με την περιοχή τερματισμού της ηλιόσφαιρας στην εξωτερική άκρη του Ηλιακού μας Συστήματος:
Το φράγμα αυτό είναι η εξωτερική γραμμή άμυνας της ομάδας "Χίμαιρα" και αποτελείται από ένα στόλο μητρικών σκαφών, που συνδέεται με τις βόμβες πλάσματος toplet. Σκοπός του είναι να αποτρέψει τις θετικές διαστρικές και γαλαξιακές ενέργειες διείσδυσης στο Ηλιακό μας Σύστημα. Βρίσκεται ακριβώς μέσα στο εξωτερικό εμπόδιο (όπως αποκαλείται από τον Corey Goode) ή μεμβράνης/Tachyon (όπως αποκαλείται από κάποιες άλλες πηγές). Η τοποθεσία του εξωτερικού φράγματος μεμβράνης/Tachyon συμπίπτει με την Ηλιόπαυση στο εξωτερικό άκρο του Ηλιακού μας Συστήματος και χρησιμοποιείται από τις Δυνάμεις του Φωτός για να κατευθύνουν τη ροή των όντων και των ενεργειών τους μέσα και έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα.

Η διάλυση του φράγματος Χίμαιρα έχει εντοπιστεί από το διαστημικό σκάφος Voyager 2:
Η διάλυση του φράγματος αυτού έχει επιφέρει το άνοιγμα Ηλιακού μας Συστήματος και κατά συνέπεια και τη σύνδεση της συνείδησης της ανθρωπότητας με θετικές ενέργειες του εξωτερικού διαστήματος. Υπάρχει μια ομάδα, που ονομάζεται Ομάδα Θεαματικών Πρωτοβουλιών που σχεδιάζει να στείλει έναν αριθμό μικροσκοπικών διαστημικών ανιχνευτών στο Alpha Centauri (!):

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους εδώ:
Αγνοήστε την παρουσία του Mark Zuckerberg στην ομάδα, που είναι πράκτορας της Cabal, διότι δεν είναι σε θέση να κάνει πολύ κακό στο έργο της.
Και η NASA θέλει να ταξιδέψει ταχύτερα μέσα στο Ηλιακό Σύστημα:
Η Bigelow Aerospace μόλις έχει δημιουργήσει έναν διαστελλόμενο διαστημικό οικότοπο (Beam). Μεγαλύτερη έκδοση του εν λόγω οικοτόπου μπορεί πολύ σύντομα να οδηγήσει σε ενσωμάτωση του στον αποικισμό του Ηλιακού μας Συστήματος:
Από κοινού η Αμερικανο/Ιαπωνική ομάδα μας έχει εμφυτεύσει με επιτυχία μια πέτρα Cintamani στην Ανταρκτική:
Συγχαρητήρια!
Οι Πλειάδιοι επισκέπτονται την Ανταρκτική:
και στις 19 Απριλίου 2016, η Shanghai Gold Exchange θα αρχίσει να εφαρμόζει την σύνδεση του γιουάν με τον χρυσό. Αν και είναι ένα σημαντικό βήμα προς την οικονομική Επαναφορά, δεν είμαστε εκεί ακόμα αν και το Σοκ της Σαγκάης θα είναι δραματικό:
Νίκη του Φωτός!

 Nicos Kastanias 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα