Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Το μυϊκό σύστημα της ψυχής.



Το μυϊκό σύστημα της ψυχής δεν είναι άλλο από τον θυμό. Ο θυμός είναι ο μυς που ενεργοποιεί την δυναμοενέργεια της ψυχής και της δίνει μέσω στροβιλισμού τις δονήσεις για να ενεργήσει ως προς το σχέδιο της.

Ο θυμός όταν δημιουργήσει με αυτή του τη σπειροειδή κίνηση τις δύνες στα τσάκρα – κέντρα- μυστικά περάσματα, δηλαδή ορμονικό σύστημα, αρχίζει να διοχετεύεται στο σώμα η Παλμοδόνηση του Ανώτερου Εαυτού. Ο οποίος συνεργάζεται με την ψυχή και οι δύο μαζί ενώνονται με τον σπινθήρα της αγάπης- Πράνα και διοχετεύουν στο σώμα γνώσεις Ανώτερης Συμπαντικής Κυτταρικής Δομής από την Ουράνια Θεϊκή Μήτρα.
Ο θυμός  είναι το αυθεντικό αποτύπωμα της ψυχής μας, το οποίο όταν ενωθεί με τη φύση μας – σώμα με ρυθμό αγάπης τότε ενεργοποιείται το αυθεντικό μας ταλέντο.
Όσο ο θυμός παραμένει στα χαμηλά δονητικά επίπεδα, δηλαδή τον λειτουργούμε ως συναίσθημα, τότε δεν μπορεί να μας δώσει τις δυνατότητές του και μας οδηγεί είτε σε ακραίες καταστάσεις, είτε σε συμπίεση και βιώνουμε ασθένειες στο σώμα. Όμως όταν ενωθεί με την Πίστη μετατρέπεται σε θεραπευτής του σώματος μας. Όλοι όσοι έχουν ισχυρή πίστη και θεραπεύονται μέσα από αυτήν, έχουν μετατρέψει τον θυμό από συναίσθημα σε ενέργεια.
Το πώς θα φτάσει ο θυμός να δημιουργήσει σε εμάς τη σπειροειδή του κίνηση για να μας ρυθμίσει με την Ανώτερη Συμπαντική Κυτταρική Δομή από την Ουράνια Θεϊκή Μήτρα, θα πει ότι το εγώ έχει μετατραπεί και εκείνο από τον διαχωρισμό του = θετικό – αρνητικό, σε μία και μοναδική ενέργεια της αγάπης.

Για να γίνει αυτό, ο άνθρωπος χρειάζεται να ρυθμίσει όλο του το ορμονικό σύστημα, με την αναζήτηση και έρευνα σε βάθος χρόνου και σε βάθος προς το μέσα του, για να απαλλαγεί από το ζυγό- δύο και να βιώσει το 3, δηλαδή την Αγία Τριάδα στο σώμα του.

Δωροθέα  


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα