Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Σε κατάσταση αποσύνθεσης οδεύουν οι κρατικοί μηχανισμοί αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν ένα εγκλωβισμένο διεθνές πρόβλημα στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι πολιτικοί ηγέτες των ευρωπαϊκών Κρατών προέταξαν ορθώς πια το εθνικό συμφέρον των πολιτών τους και το προσφυγικό πλέον αποτελεί ένα πρόβλημα που παρακολουθούν να εξελίσσεται στην Ελλάδα.
Ο κ.Τσίπρας ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας καθώς και πλήθος άλλων ιθυνόντων αναζητούν τη λύση των προβλημάτων που προκαλούν οι λαθρομετανάστες στη χώρα σε κάποιες ουμανιστικές ιδεοληψίες, σκοπίμως αρνούμενοι να υπερασπιστούν το συμφέρον της πατρίδας. Αδυνατούν να κατανοήσουν, αγνοούν ή και στη χειρότερη περίπτωση συνδράμουν σε ένα επιθετικό όπλο του σύγχρονου υβριδικού πολέμου, που η Ελλάδα όπως και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν με τους συμβατικούς τρόπους που γνωρίζουν.
Η Τουρκία επιμένει ομοίως στην κατά τον απόλυτο έλεγχο της εισροή ανθρώπων στην ελληνική επικράτεια και η Ελλάδα του καμένου καθεστώτος Τσίπρα αρνείται πεισματικά να συμπλεύσει με την Ευρώπη. Η Ιταλία του κ.Ρέντσι είναι βέβαιο ότι δεν θα ρισκάρει να γίνει μία Ελλάδα των Τσίπρα Καμμένου και θα αντιμετωπίσει με τον ορθό πολιτικό τρόπο την απόπειρα ανοίγματος εκ νέου του ανθρώπινου διαύλου διακόρευσης της ίδιας και της Ευρώπης.
Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον αλληλοκατηγορείται για την αντιμετώπιση της προσφυγικής απειλής στην ασφάλεια και τάξη της ελληνικής επικράτειας ενώ και οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ηρωικός Ελληνικός Στρατός, το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό, και η μαχητική Πολεμική Αεροπορία απασχολούνται ολοένα και περισσότερο με δραστηριότητες εκτός της φύσης τους που εκτός πολλών άλλων εγκυμονούν κινδύνους μοιραίου αποπροσανατολισμού τους. Ξαφνικά "ειδήμονες" πρώην ανώτατοι στρατιωτικοί που κρίθηκαν ανεπιτυχείς στο έργο τους και απομακρύνθηκαν συνοπτικά από την παρούσα Κυβέρνηση εμπορεύονται με το αίσθημα της ασφάλειας και της πατριδολατρείας για ιδιοτελείς σκοπούς στοχεύοντας στο συναίσθημα του λαού.
Το παραμύθι πρέπει να τελειώσει πριν είναι αργά και θρηνήσουμε παράπλευρες απώλειες και ακόμη χειρότερα εδαφικές απώλειες. Αθώες ελληνικές ψυχές που θα βρίσκονται στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα σε καταδικασμένες μάχες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μέσα στον ανθρώπινο πόνο της προσφυγιάς έχουν παρεισφρήσει δολιοφθορείς της Ελλάδας που ατομικά ή μαζικά  θα επιδιώξουν σύντομα την αποσταθεροποίηση και τον εθνικό πόνο μας. Η Γαλλία και το Βέλγιο επέμειναν στη λάθος πολιτική αντιμετώπιση της απειλής στο πρόσφατο παρελθόν και το πλήρωσαν ακριβά με αθώο αίμα.
Το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, πετρελαίου και άλλων παρανόμων αντικειμένων ρέει μέσα στο προσφυγικό κύμα από τα παράλια της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά, στο λιμάνι του Πειραιά και τους απανταχού την Ελλάδα καταυλισμούς. Κάθε ανοχή και ουσιαστικά υπόθαλψη ανεξέλεγκτων ενεργειών τα βράδια εντός αυτού του ρεύματος από την ελληνική Πολιτεία υπογράφει την θανατική της καταδίκη. Η μόνη λύση που αρνείται να την υλοποιήσει οι κ.κ. Τσίπρας και Καμένος και θα πληρώσουμε ακριβά την άρνηση τους είναι το σφράγισμα των διόδων τρομοκρατών. Αν δεν ξέρουν πως ας ρωτήσουν την προηγουμένη Κυβέρνηση  των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου που σ’ αυτό το κρίσιμο θέμα δεν έπαιξαν το παιχνίδι του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος εις βάρος της εθνικής ασφάλειας. Δεν άλλαξαν στρατόπεδο για την προάσπιση του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που υπερασπίζεται λυσαλλέα και μάταια ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και οι απολιτίκ τυφλά πιστοί οπαδοί τους.
Κανένας κρατικός θεσμός, καμία κρατική Υπηρεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με τις μειωμένες μάλιστα από καιρό στελεχώσεις και πόρους ένα διαλυτικό κύμα που μας πνίγει ολοένα και πιο βίαια. Σύντομα θα δυσλειτουργούν και ακόμη χειρότερα "ω, μη γένοιτο" θα καταρρεύσουν.Ότι και να προσπαθεί ο Έλληνας Γκιουλέν..
Ο Στρατός έχει σύνορα να φυλάξει και αποτελεί ιστορική απορία ο εγκλεισμός του στα Μαγειρεία και η εγκατάλειψη των ιερών και οσίων που ορκίστηκε να φυλάει εις όφελος της εσωτερικής αναρχίας που οι λοιποί πολιτικοί φορείς περιέργως παρατηρούν ενώ οφείλουν να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Δήμοι, Περιφέρειες, σύστημα πολιτικής προστασίας, πολιτική εξουσία εμφανίζονται μόνο με το φως με της ημέρας και τα φλας των φωτογράφων.
Το προσφυγικό με την παρούσα Κυβέρνηση είναι πρόβλημα μόνο ελληνικό και τουρκικό με την αντίστοιχη γείτονα. Δεν μένει να δούμε ποιος θα το λύσει πρώτος. Οι «κατοικούντες την Ιερουσαλήμ» δια των ηγητόρων τους ή κάποιοι άλλοι ηγέτες.
Το πιο συναρπαστικό για τους άλλους και οδυνηρό για εμάς που μένει να  δούμε ποιος θα πληρώσει τις παράλογες και πρόχειρες επιλογές των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου.
Ο λαός, ο στρατός ή οι ίδιοι και με πιο ιστορικό αντίτιμο...


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα