Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Κάνε με να ουρλιάζω το όνομά σου



Μιλούσα τις προάλλες με ένα φιλαράκι για τις γυναίκες που πέρασαν απ᾽ τη ζωή του, ή μάλλον καλύτερα, που πέρασε απ᾽ το κρεβάτι τους. Ήταν γόης βλέπεται παλιότερα, το ωραίο φύλο του είχε μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Και ο ίδιος φυσικά τις αγαπούσε με τον δικό του τρόπο.


Πάνω στη συζήτηση μου είπε κάτι που ίσως να μην είχα σκεφτεί παλιότερα, και από τότε σκάλωσα. Πάντα θυμάσαι το άτομο με το οποίο οδηγήθηκες στο κρεβάτι, πιθανότατα το τι σε προσέλκυσε σε αυτόν και πώς γνωριστήκατε. Ίσως να ήταν ρομαντικός, διεκδικητικός, ίσως να ήταν γαμάτος επειδή ήταν απλά ο εαυτός του.

Όμως θυμάσαι το σεξ αυτούσιο; Την ίδια την πράξη;

Ναι, μπορεί να θυμάσαι δύο-τρεις καλές στιγμές αλλά δε θα σε πιστέψω αν μου πεις ότι θυμάσαι κάθε λεπτομέρεια, από κάθε φορά. Προς θεού, δεν είμαι εδώ για να υποβαθμίσω το σεξ. Είμαι εδώ για να φροντίσω να μην το υποβαθμίσεις εσύ.

Ναι το σεξ είναι ανάγκη, είναι εκ φύσεως μέσα μας ως ένστικτο. Δεν είναι κάτι περίπλοκο, είναι απόλυτα φυσικό και εξαιρετικά όμορφο. Αλλά δεν πρέπει να είναι ακόμα μια πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Σαφώς πολλές φορές θα είναι ωμό, στεγνό, δίχως συναίσθημα.
Είναι κατανοητό κι αυτό.
Όμως στο τέλος δε θα έχεις κερδίσει κάτι πέρα από τον ίδιο τον αυτοσκοπό, απλά θα λες μέσα: Χμμμ, έκανα σεξ, πάει κι αυτό.

Το σεξ το οποίο θα σου μείνει, θέλει προσπάθεια, θέλει εγκεφαλική διέγερση, θέλει να ξέρεις τι να κάνεις και πότε να το κάνεις. Διαφορετικά θα είναι σαν ένα κρύο πιάτο μακαρόνια. Τρως και χορταίνεις! Το απόλαυσες όμως;

Ας το πάρουμε από την αρχή. Είναι γνωστό πως στη γυναίκα αρέσει ο αυθορμητισμός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, αν θες να δημιουργήσεις το αντίστοιχο κλίμα, πρέπει να λειτουργήσεις με μεθοδικότητα. Πρέπει να την κάνεις να σκεφτεί πως πιθανότατα θα το κάνετε σε λίγη ώρα, χωρίς όμως να το ξεστομίσεις.

Όχι, πρέπει πρώτα να εντυπωθεί στο μυαλό της, να το σκεφτεί και να γίνει επιθυμία της. Πώς το κάνεις αυτό; Με σεξουαλικά υπονοούμενα αρχικά, όχι όμως με ωμότητες και χυδαιότητες. Ψάξε το όριο στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις μια τέτοια σκέψη σε μια γυναίκα, χωρίς να ξεπερνάς τα όρια.

Δεύτερον, κοίταξέ την στα μάτια με λάγνο βλέμμα, χαλαρά όμως και με χαμόγελο, ελαφρώς γλυκό, ελαφρώς πονηρό. Το eye-contact είναι πολύ πιο ισχυρό από ό,τι φαντάζεσαι. Και φυσικά μην την φιλάς, όχι, ακόμα είναι νωρίς, μη βιάζεσαι.

Θα της ψιθυρίσεις όμως, κάτω από το αυτί, σχεδόν κοντά στο λαιμό της, κάποια ατάκα η οποία ακούγεται ειλικρινής, όχι κάποια φθηνή και γλυκανάλατη που θα της έλεγε ο οποιοσδήποτε. Και όχι οπωσδήποτε αθώα.

Αργά και κατανοητά, με αυτοπεποίθηση. Τη φλερτάρεις κι αυτό την ανάβει, γιατί την διεκδικείς, ειδικά όταν είναι ήδη δικιά σου. 

Για να μπεις στο κλίμα, σκέψου πως είσαι το αγαπημένο της παιχνίδι, η αγαπημένη της κούκλα, την οποία προς στιγμήν δεν μπορεί να αγγίξει. Κι όμως την κάνεις να σκέφτεται όλο και πιο πολύ πως θα ήταν να σε αγγίξει, να παίξει μαζί σου... Την ψήνεις αργά και βασανιστικά.

Θα ανταποκριθεί, θα φλερτάρει κι αυτή. Θα παίξει το παιχνίδι σου, και θα σε λατρέψει γι᾽ αυτό.

Ώρα όμως να φύγετε από εκεί που είστε τώρα. «Πόσο καθίσαμε;» θα με ρωτήσεις. Όσο είσαι σε θέση να διατηρήσεις το σεξουαλικό της ενδιαφέρον στα ύψη. Μην κάνει κοιλιά το show σου. Γρήγορα, όμως, μη φάτε καμιά ώρα στα λεωφορεία.

Πάτε σπίτι σου, σπίτι της, όπου βολεύει, ρε παιδί μου.

Αν έχει ασανσέρ εκεί θα τη φιλήσεις, αν όχι πριν ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού της. Όχι όμως χλιαρά, απλά για να το κάνεις. Παθιασμένα, τόση ώρα περιμένει το κορίτσι.

Θέλει συναίσθημα η συνέχεια και πάθος...

Και πάνω από όλα καμία βιασύνη. Πρέπει να την κάνεις να σκεφτεί τι θα ήθελε να κάνεις, πριν της το κάνεις. Να ανυπομονεί για το επόμενό σου βήμα.

Εσύ είσαι ο «ηγέτης», η «ντάμα» ακολουθεί. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την κορύφωση της από το να ασχοληθείς διεξοδικά με κάθε ερωτογενή ζώνη της, πριν φτάσεις στο κυρίως γεύμα. Πρέπει να ασχοληθείς μαζί της. Πάντα βασικά πρέπει να της αφιερώνει τον χρόνο που της αξίζει. 

Όταν φτάσεις στο κυρίως πιάτο, δεν πρέπει να ξεμπερδέψεις γρήγορα. Και φρόντισε να έχει διάφορες γεύσεις αυτό που θα σερβίρεις (μεταφορικά, βρε πονηρέ) .
Έχε λίγο ποικιλία στις κινήσεις σου. Ψιθύρισέ της στο αφτί. Όχι γλυκόλογα και γλυκανάλατα πράγματα. Full on προστυχιά.

Ρούφα της έντονα στο λαιμό. Χτύπα την εκεί που ξέρεις, όχι πολύ δυνατά, ίσα-ίσα να κοκκινίσει λίγο. Κλείσε της τα μάτια. Όταν δεν βλέπουμε οι υπόλοιπες αισθήσεις μας ενεργοποιούνται καλύτερα.

Κυρίως μην είσαι μονότονος. Παίξε όλο σου το ρεπερτόριο. Και αν βλέπεις πως φτάνεις πρόωρα στον τερματισμό, μέτρα προβατάκια. Δεν θα είσαι και ο πρώτος.

Πάνω από όλα δώσε την ψύχη σου σ᾽ αυτό που κάνεις. Όχι απλά το σώμα σου.

Μην κάνεις σεξ απλά για να κάνεις. Μην το βλέπεις σαν μια ανάγκη που πρέπει να καλύψεις. Δες το σαν να είναι η τελευταία σου φορά. Απόλαυσε την κάθε στιγμή από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα