Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Νεκρός ο Πρινς στην κατοικία του - επιβεβαιώθηκε η είδηση του θανάτου

Νεκρός ο Πρινς στην κατοικία του - επιβεβαιώθηκε η είδηση του θανάτου

Με ανακοίνωσή του ο μάνατζερ του Πρινς επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του, στο Κάρβερ της Μινεσσότα, στα 57 του χρόνια. Την είδηση επιβεβαίωσε και συγγενής του θρυλικού τραγουδιστή, με τον οποίο επικοινώνησε το CNN.


"Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο θρυλικός εμβηματικός καλλιτέχνης, ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον πέθανε στην κατοικία σήμερα το πρωί, σε ηλικία 57 ετών" αναφέρει η ανακοίνωση της Yvette Noel-Schure.
“Δεν θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του θύματος, μέχρι να ενημερωθούν οι πλησιέστεροι συγγενείς”, ανέφερε νωρίτερα για το συμβάν ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και αναμετέδωσε το CNN.



 
Στις 15 Απριλίου, ο τραγουδιστής είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα γρίπης. Ακριβώς την επόμενη μέρα, θέλησε να καθησυχάσει τους φανς του δείχνοντας ότι είναι καλά και εμφανίστηκε σε ένα πάρτι. Μπορεί να μην τραγούδησε, αλλά μίλησε στον κόσμο που είχε παρευρεθεί «Περιμένετε μερικές μέρες πριν αρχίσετε τις προσευχές», δήλωσε στο κοινό, αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Εξαιτίας της αδιαθεσίας του ακύρωσε μάλιστα και δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις. Την προηγούμενη βδομάδα, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram από μια κενή άσπρη φωτογραφία, προτρέποντας τους οπαδούς του να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, κάτι το οποίο και έγινε κατακλύζοντας το κοινωνικό δίκτυο.

 Ο Πρινς Ρότζερ Νέλσον γνωστότερος απλά ως Prince γεννήθηκε το 1958 στην Φιλαδέλφεια . Για τρεις δεκαετίες υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες στην αμερικάνικη ροκ σκηνή. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 7 βραβεία Grammy , μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Όσκαρ.
Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1978 με τίτλο For Yoυ, ενώ ευρύτερα γνωστός έγινε από τον δεύτερο δίσκο του με τίτλο Prince το 1979.

O πολυτάραχος βίος του

Θάνατος Πρινς: O πολυτάραχος βίος του

Εκτός από το αδιαμφισβήτητο μουσικό ταλέντο του ο Πρινς έμεινε γνωστός και για την πολυτάραχη ζωή του.
Για τις σχέσεις του με μια σειρά από διάσημες γυναίκες όπως η Κιμ Μπάσιντζερ , η Μαντόνα, η Κάρμεν Ελέκτρα και άλλες. Για την επιλογή του στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 να αλλάξει το όνομα του σε «ο καλλιτέχνης που ήταν γνωστός ως Prince» ύστερα από διαμάχη με την τότε δισκογραφική του εταιρία. Το 2000 επανήλθε στο παλιό του όνομα.
Για την επιλογή του, σε ηλικία 37 ετών, να παντρευτεί την τραγουδίστρια Μέιτ Γκαρσία 22 ετών τότε, με την οποία απέκτησαν ένα γιο. ο οποίος πέθανε μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του.

Το 2001 ο Prince γίνεται Μάρτυρας του Ιεχωβά κάτι που ο ίδιος εξήγησε όχι σαν μεταστροφή αλλά σαν συνειδητοποίηση. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα , ο Πρινς δε δεχόταν να υποβληθεί σε συγκεκριμένη επέμβαση γιατί απαιτούσε τη μετάγγιση αίματος, κάτι που δεν δέχονται οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.
Φέτος ο σταρ της ποπ είχε ανακοινώσει πως γράφει την αυτοβιογραφία του την οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει.




















cnn
cnn





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα