Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Γυναίκα κυνηγός στο φλερτ – Πώς να γίνεις

γυναίκα κυνηγός

Ο όρος γυναίκα κυνηγός ίσως είναι λίγο παρεξηγημένος αφού την λέξη κυνηγός την έχουμε συνδέσει άμεσα με το αντρικό φύλο. Η αλήθεια είναι πως ο άντρας συνήθως παίζει τον ρόλο του κυνηγού και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει και μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει γύρω από το θέμα γυναίκα κυνηγός αφού ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλές γυναίκες να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους. Κάτι τέτοιο όμως τελικά έχει αποτέλεσμα; Λοιπόν, αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα η γυναίκα πάντα ήταν κυνηγός αλλά με πιο διακριτικό τρόπο! Μπορεί αρχικά να ακούγεται λίγο περίεργο αλλά η διακριτικότητα είναι αυτή που κάνει την έννοια «κυνηγός» να φαίνεται διαφορετική σε έναν άντρα και σε μία γυναίκα. Αν το δούμε από μία άλλη οπτική γωνία θα συνειδητοποιήσουμε πως ουσιαστικά ο «κυνηγός» επιλέγει το ανυποψίαστο «θήραμά» του! Μήπως όμως, στην προκειμένη περίπτωση, το θήραμα δεν είναι καθόλου ανυποψίαστο;
Οι άντρες διαμαρτύρονται πως έχουν χάσει τον ρόλο τους και πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους. Στο όνομα της ανεξαρτησίας μας και του δυναμισμού πολλές από εμάς αποφάσισαν να αναλάβουν τον ρόλο «γυναίκα κυνηγός». Αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει είναι πως αυτό που μπορούμε απλά να κάνουμε είναι να μαγνητίσουμε τον κυνηγό! Με αυτόν τον τρόπο ο άντρας θα παίζει τον ρόλο που ξέρει καλά αλλά και εμείς θα διατηρήσουμε έναν διπλό ρόλο! Ας πούμε πως μέσα μας μπορούμε να γίνουμε η γυναίκα κυνηγός με περίβλημα θηράματος! Δηλαδή, η διαφορά βρίσκεται σε αυτό που λέμε πρώτη κίνηση. Μήπως τελικά εμείς είμαστε αυτές που μπορούμε να κάνουμε τον άντρα κυνηγό να κάνει την πρώτη κίνηση; Ας σκεφτούμε πως ο άντρα κυνηγός κάνει την κίνηση ενώ η γυναίκα κυνηγός τον προκαλεί να την κάνει. Με αυτόν τον τρόπο τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο σίγουρο πως θα είναι τα επιθυμητά.

Γυναίκα κυνηγός
Ποια όμως είναι τα βασικά γνωρίσματα μιας γυναίκας κυνηγού ώστε να μην μπερδευτεί ο δικός της ρόλος με τον ρόλο των αντρών;
Γυναίκα κυνηγός – Αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθηση είναι το κυρίαρχο στοιχείο μιας γυναίκας που την κάνει μοναδική! Αν σκεφτόμαστε όμορφα για τον εαυτό μας μπορούμε να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να γίνουμε μία γυναίκα κυνηγός αλλά με μία τελείως διαφορετική έννοια από αυτήν που είχαμε μέχρι τώρα στο μυαλό μας. Ουσιαστικά, αν καταφέρουμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας γινόμαστε κατά κάποιον τρόπο «κυνηγοί» αφού μπορούμε να έλκουμε αυτόν που επιθυμούμε. Αν θέλετε μπορείτε να σκεφτείτε πως κυνηγάτε με έμμεσο τρόπο αυτόν που θέλετε να σας κυνηγήσει! Αρχικά ίσως ακούγεται λίγο μπερδεμένο αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να μαγνητίσετε τον άντρα που θέλετε και στην συνέχεια να παίξει τον κυνηγού που σας κολακεύει.
Γυναίκα κυνηγός – Θηλυκότητα
Η θηλυκότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα «ατού» μίας γυναίκας αλλά και μία έννοια που οι άντρες δεν μπορούν να εξηγήσουν με ακρίβεια και αυτό που του γοητεύει. Με λίγα λόγια η θηλυκότητά μας είναι «αέρας»! Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που έχει κάθε γυναίκα απλά κάποιες βρίσκουν τον τρόπο να το αναδεικνύουν και κάποιες άλλες χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο. Το σίγουρο είναι πως γυναίκα κυνηγός και θηλυκότητα πάνε μαζί οπότε και τα δυο στοιχεία υπάρχουν μέσα μας απλά η θηλυκότητά μπορεί να μας κάνει κυνηγούς αλλά με έμμεσο τρόπο!
Γυναίκα κυνηγός – Διακριτικότητα
Η διακριτικότητα δεν είναι κάτι που παρατηρείτε στις κινήσεις όλων των γυναικών και εκεί ακριβώς βρίσκεται το μυστικό που κάνει πολλούς άντρες να αντιδρούν. Κάποιοι άντρες απολαμβάνουν την κατάσταση κατά την οποία η γυναίκα είναι αυτή που θα τους κυνηγήσει αλλά για εμάς τις γυναίκες αυτό είναι λίγο επίφοβο. Σκεφτείτε πως τις περισσότερες φορές οι άντρες χρειάζονται έναν βαθμό δυσκολίας για να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Όλες ξέρουμε πως οι άντρες όσο και να μεγαλώσουν παραμένουν παιδιά και το παιχνίδι είναι στο αίμα τους. Έτσι υπάρχει περίπτωση να ανεβαίνει ιδιαίτερα η αυτοπεποίθησή τους όταν αντιληφθούν μία γυναίκα κυνηγό αλλά τότε ρισκάρουμε αντί για τα αποτελέσματα που περιμένουμε να εισπράξουμε μία παθητική στάση. Η διακριτικότητα όμως παρουσιάζει πιο πολλές πιθανότητες να ξυπνήσει τα ένστικτά του και να γίνει ο κυνηγός που επιθυμούμε.
Η αλήθεια είναι όμως πως και η διακριτικότητα έχει κι αυτή τα όριά της! Σε κάποιες περιπτώσεις ενώ εμείς είμαστε σίγουρες πως έχουμε κάνει καλά την δουλειά μας ως «πομπός», το μήνυμα δεν έχει φτάσει ποτέ στον «δέκτη». Έτσι πρέπει να φροντίσουμε η διακριτικότητά μας να είναι τόση όση χρειάζεται για να λάβει το μήνυμα. Η ματιά μιας γυναίκας είναι συνήθως αυτή που θα μαγνητίσει τον «κυνηγό» και θα τον κάνει να αφοσιωθεί στην προσπάθειά του να μας κατακτήσει. Επίσης η στάση του σώματος στέλνει μηνύματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίπλοκο όλο αυτό αλλά στην πραγματικότητα οι γυναίκες το έχουμε μέσα μας και μία δοκιμή θα σας πείσει!
Γυναίκα κυνηγός – Διπλωματία
Μία γυναίκα κυνηγός ξέρει από διπλωματία! Πρέπει να ξέρει να χειριστεί μία κατάσταση και να μένει στο τέλος η ιδέα στον άντρα πως τελικά ήταν ο κυνηγός που μπόρεσε να σας κατακτήσει. Οι λάθος χειρισμοί των γυναικών έφεραν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα δυο φύλα και φυσικά αυτός δεν ήταν ο αρχικός στόχος των γυναικών. Ουσιαστικά βρέθηκαν τα δυο φύλα να ανταγωνίζονται ως κυνηγοί γιατί μπερδέψαμε τον τρόπο. Οι γυναίκες γινόμαστε κυνηγοί με το μυαλό και την καρδιά ενώ οι άντρες με τις πράξεις. Η διπλωματία είναι αυτό το στοιχείο που κάνει την γυναίκα κυνηγό να διαφοροποιεί την στάση της από τον άντρα κυνηγό. Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας ξέρει τον ρόλο που θα παίξει και οι δυο είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Έτσι χρησιμοποιήστε τα γυναικεία σας όπλα και κάντε τον άντρα που επιθυμείτε κυνηγό χωρίς να το καταλάβει!
Ο ίδιος θα διατηρήσει τον ρόλο του και θα αισθανθεί περήφανος γι’ αυτό κι εσείς θα κολακευτείτε από την συμπεριφορά του. Δεν έχει να κάνει με τον δυναμισμό του ενός ή του άλλου φύλου αλλά απλά και μόνο με τον τρόπο. Πολλοί άντρες διαμαρτύρονται πως έχει χαθεί το νόημα και πολλές γυναίκες διαμαρτύρονται πως οι άντρες έχουν επαναπαυθεί. Τα πράγματα δεν είναι τόσο μπερδεμένα όσο φαίνονται αρκεί να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη. Ουσιαστικά δεν υπάρχει «κυνηγός» και «θήραμα» αλλά αυτό που λέμε χημεία και σωστό timing!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα