Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πώς ξεκινά ο καρκίνος - Νοητικός καρκίνος



Ο νοητικός καρκίνος προκαλείται με το χτίσιμο του εγώ στον εαυτό ή από τον εγωισμό, που είναι μια νοητική μορφή χωριστικότητας. Όταν ένα άτομο αισθάνεται ότι είναι ξεχωριστό από τα άλλα ανθρώπινα όντα και όλοι οι άλλοι δεν είναι μέρος του, αλλά έχουν δημιουργηθεί για να θρέψουν το εγώ του και τα χωριστικά του συμφέροντα, ο ίδιος γίνεται ένας καρκίνος στο σώμα της ανθρωπότητας.

Ο εγωισμός είναι μια μορφή κακοήθους όγκου στο νοητικό επίπεδο. Λέει, "είμαι ο καλύτερος· όλοι πρέπει να με εξυπηρετούν. Με πλήγωσαν. Είμαι εύθικτος. Είμαι μεγάλος δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να συγκριθεί με μένα", κ.λπ. Αυτός ο νοητικός όγκος μολύνει ολόκληρο το συναισθηματικό και το φυσικό σώμα. Τελικά προσελκύει αντίστοιχα αστρικά άτομα και σωματικά κύτταρα, και ο καρκίνος ξεκινά στο σώμα.

Μερικές φορές αυτή η διαδικασία διαρκεί μερικές ζωές, αλλά εκδηλώνεται κυρίως όταν η εξωτερική μόλυνση και η ραδιενέργεια αποδυναμώνουν τα ζωτικά κύτταρα και εξαντλούν την ψυχική ενέργεια από το σώμα.

Όσοι έχουν κάποιο νοητικό καρκίνο συχνά έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και επιδεικνύουν ορισμένα χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία είναι



- Φανατισμός
- Χωριστικότητα
- Εκμετάλλευση
- Ρατσισμός
- Εγκληματικότητα
- Ολοκληρωτισμός
- Καταπίεση
- Απληστία

Δεν είναι εύκολο να θεραπευτεί ο νοητικός και συναισθηματικός καρκίνος με ψυχολογική χειρουργική επέμβαση, αλλά η Φύση ξέρει τι να κάνει.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
New Dimensions In Healing 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα