Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΙΣΙΔΟΣ


Ο πραγματικός απόκρυφος λόγος της Συριακής σύγκρουσης είναι η μάχη για τον έλεγχο της ενεργειακής δίνης της θεάς Ίσιδος, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά βασικά σημεία ενέργειας στο πλανητικό ενεργειακό δίκτυο.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΙΣΙΔΟΣ
Όποιος ελέγχει αυτό το σημείο, σχεδόν αποκτά τον έλεγχο του ενεργειακού συστήματος Leyline στην πλανητική επιφάνεια και όποιος ελέγχει το ενεργειακό σύστημα Leyline έχει άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια συνείδηση της ανθρωπότητας.
Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιησουίτες έχουν δημιουργήσει την Daesh και κατ' επέκταση το Ισλαμικό Κράτος.
Η Συριακή ενεργειακή δίνη είναι στην πραγματικότητα ένα Πεντάγραμμο. Στα χέρια των Δυνάμεων του Φωτός, το Πεντάγραμμο αυτό αποτελεί ένα όργανο που μπορεί να μετατρέψει ολόκληρη την Μέση Ανατολή σε ένα τεράστιο πομπό θετικής θηλυκής ενέργειας. Αντίθετα, στα χέρια των δυνάμεων του σκότους, μπορεί να δημιουργήσει πολλά δεινά, όπως αυτά που βιώνουν οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια στην Συρία.
Τα πέντε σημεία του Συριακού Πενταγράμμου τα αποτελούν πέντε πόλεις της Συρίας, που στο παρελθόν είχαν μια ισχυρή σύνδεση με την ενεργειακή δίνη της Θεάς. 
Αυτές οι πόλεις σημεία είναι:

Το Χαλέπι, μια πόλη με έντονη την παρουσία της Θεάς:
Η Χομς, ο τόπος γέννησης του Ρωμαίας Αυτοκράτειρας Ιουλίας Δόμνας, που προσπάθησε να φέρει τη σοφία στην ρωμαϊκή Δικαιοσύνη:
Η Παλμύρα, ο τόπος γέννησης της Ζηνοβίας, μιας βασίλισσας που οδήγησε στην εξέγερση ενάντια στην καταπίεση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας:
Η Raqqa, η περιοχή που γεννήθηκε η κουλτούρα Halaf:
και η Ιεράπολη, η οποία ήταν κέντρο λατρείας της θεάς Ατάργατης, της θεάς της γονιμότητας:
Τρία από αυτά τα σημεία, το Χαλέπι, η Χομς και η Παλμύρα, έχουν ήδη απελευθερωθεί από τα νύχια της Daesh:
Η απελευθέρωση της Παλμύρας άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση της Raqqa, το κύριο προπύργιο της Daesh στη Συρία:
Όταν απελευθερωθεί και η Raqqa, αυτό θα οδηγήσει πολύ γρήγορα και στην πλήρη απελευθέρωση της Συριακής Πεντάλφας, που θα βελτιώσει δραστικά την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
Εκείνοι που αισθάνονται την καθοδήγηση, μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη της απελευθέρωσης του Συριακού Πενταγράμμου, με την δημοσιοποίηση αυτού του κομματιού της αρχαίας κεραμικής Halafian και εκ περιτροπής σε όλο το Πεντάγραμμο, ενισχύοντας την ενεργειακή δίνη της θεάς και διαλύοντας όλα τα σκοτάδια στην περιοχή:
Αυτό το κομμάτι της κεραμικής Halafian, δημιουργήθηκε πριν 7.000 χρόνια και περιέχει κωδικούς της Ιερής Γεωμετρίας που ενεργοποιούν την παρουσία Θεάς και διαλύουν το σκοτάδι από όλες τις κατευθύνσεις.
Νίκη του Φωτός!
Σημ. Πολλοί άνθρωποι ρωτούν τι βρίσκεται πίσω από τα Panama Papers. Αυτή η σύνδεση tα εξηγεί όλα:


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα