Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Δεν με πλησιάζουν οι άντρες – Λόγοι – Λύσεις

δεν με πλησιάζουν οι άντρες

Μήπως αναρωτιέστε κι εσείς «γιατί δεν με πλησιάζουν οι άντρες»; Αρχικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ο τρόπος που σκεφτόμαστε οι γυναίκες όπως φαίνεται είναι τελείως διαφορετικός από των αντρών. Μπορεί να στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη μας και να κοιτάμε την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να νιώσουμε όμορφες αλλά τελικά κάτι δεν πάει καλά. Καταλαβαίνουμε πως δεν φταίει η εμφάνισή μας που δεν μας πλησιάζουν οι άντρες αλλά κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε αναρωτηθεί μήπως τελικά αυτό που θαυμάζουμε οι γυναίκες, φοβίζει τους άντρες; Στοιχεία όπως ο δυναμισμός, η ανεξαρτησία, η αυτοπεποίθησή δείχνουν απαραίτητα για κάθε γυναίκα. Οι άντρες όμως, αν και θαυμάζουν όλα αυτά τα στοιχεία πάνω μας, έχουν μία λίγο διαφορετική άποψη όταν πάρουν την απόφαση να πλησιάσουν μία γυναίκα. Η ατάκα «δεν με πλησιάζουν οι άντρες» συνήθως ακούγεται από δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες. Μήπως αυτήν την κατηγορία γυναικών την βλέπουν οι άντρες περισσότερο ανταγωνιστικά; Δεν με πλησιάζουν οι άντρες! Προσπαθείτε να το πάρετε απόφαση αλλά κάτι μέσα σας αντιδράει.
Η αλήθεια είναι πως όλες μας γνωρίζουμε πως οι άντρες αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα πράγματα και για να αισθανθούν καλύτερα πρέπει να δείχνουν πιο δυναμικοί, ανεξάρτητοι και να παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Τους τρομάζει η ιδέα πως μία γυναίκα μπορεί και είναι ικανή να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Το «αδύναμο φύλο» συνεχίζει να υπάρχει στο μυαλό τους όσο και αν θεωρούμε πως οι εποχές άλλαξαν. Αναρωτιέσαι ακόμη, γιατί δεν με πλησιάζουν οι άντρες; Γυναίκες που γνωρίζουν πως έχουν το δικαίωμα της επιλογής και δεν εκδηλώνονται όσο εύκολα θα ήθελαν οι άντρες για να νιώσουν άνετα, μένουν πολλές φορές έξω από το παιχνίδι! Αν είστε, λοιπόν, λίγο απόμακρες ή επιφυλακτικές πρέπει να περιμένετε την συγκεκριμένη αντίδραση αφού συνήθως οι άντρες φοβούνται την απόρριψη. Φαίνεστε γεμάτες αυτοπεποίθηση στα μάτια τους και δεν μπορούν να λειτουργήσουν τόσο άνετα όπως σε μία άλλη περίπτωση. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν όμως είναι πως μία γυναίκα απόμακρη ή επιφυλακτική δεν σημαίνει πως είναι και «σνομπ»! Το θέμα όμως είναι πως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε όλο αυτό το κλίμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε «γιατί δεν με πλησιάζουν οι άντρες». Μήπως με μερικές συμβουλές θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα;
Δεν με πλησιάζουν οι άντρες – Τι να κάνω;

1)Δυναμική αλλά και θηλυκή!
Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές μπορεί να χάσουμε λίγο το μέτρο! Δηλαδή, μας αρέσει ο άντρας να έχει ένα κύρος, να τον θαυμάζουμε, να νιώθουμε ασφάλεια δίπλα του αλλά ταυτόχρονα μας πιάνει μια ανταγωνιστική διάθεση που τα ανατρέπει όλα. Με λίγα λόγια μας ξεφεύγει λίγο ο δυναμισμός κι αυτό έχει ως συνέπεια να λειτουργεί «ανδροδιωκτικά». Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως μία δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση ξέρει να τα εκπέμπει όλα αυτά μέσα από την θηλυκότητά της! Κατεβάστε, λοιπόν , λίγο τους τόνους και δείξτε προς τα έξω πως πάνω απ’ όλα είστε γυναίκα. Έτσι η ισχυρή σας προσωπικότητα θα γίνει στοιχείο θαυμασμού και δεν θα κρατάει τους άντρες μακριά. Όλα αυτά τα θετικά στοιχεία που μας ολοκληρώνουν πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένα με την γυναικεία μας φύση. Αν αναρωτιέσαι, γιατί δεν με πλησιάζουν οι άντρες, προσπάθησε η δυναμική και ανεξάρτητη φύση σου να μην πνίγει την θηλυκή σου πλευρά. Οι γυναίκες έχουμε τον τρόπο να τα συνδυάσουμε όλα αυτά άψογα ώστε να προσπαθεί κάθε άντρας να μας κατακτήσει!
2)Απόμακρη και επιφυλακτική
Αν είστε απόμακρη και επιφυλακτική αυτόματα εκπέμπετε μία αρνητικότητα που οι άντρες την λαμβάνουν εύκολα. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη κατάσταση. Μία τέτοια συμπεριφορά δημιουργεί ένα τείχος οπότε ακόμα και αν κάποιος άντρας προσπαθούσε διακριτικά να σας πλησιάσει, δεδομένης της κατάστασης, θα ήταν δύσκολο να το αντιληφθείτε. Σκεφτείτε πως οι γυναίκες βρισκόμαστε στην μία άκρη του δρόμου και οι άντρες στην άλλη. Για να αποφασίσει ο άντρας να μεταφερθεί στην άλλη άκρη θα πρέπει μία γυναίκα να του έχει δείξει με τον τρόπο της πως αξίζει να προσπαθήσει, αλλιώς ο άντρας θα στέκεται απλά απέναντι. Έτσι αν εσείς στέκεστε απέναντι απόμακρη και επιφυλακτική είναι δύσκολο ένας άντρας να ρισκάρει τόσο πολύ.
3)Είμαι όμορφη και το ξέρω!
Φυσικά όλες μας θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και είναι πολύ σημαντικό να ασχολούμαστε με την εμφάνισή μας αλλά αυτό είναι κάτι τελείως προσωπικό. Δηλαδή, μπορεί να ασχολούμαστε με την εξωτερική μας εμφάνιση και να καμαρώνουμε γι΄ αυτήν στον καθρέφτη μας αλλά η ταμπέλα «είμαι όμορφη και το ξέρω» κάνει πολλούς άντρες διστακτικούς. Η αυτοπεποίθησή μας πρέπει να λειτουργεί θετικά στην εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω! Σε κάποιες περιπτώσεις όμως χάνεται το μέτρο με συνέπεια να παρουσιάζουμε την εικόνα μιας γυναίκας ξινής και σνομπ! Το χειρότερο είναι πως μπορεί να γίνει άθελά μας. Αν αναρωτιέσαι, γιατί δεν με πλησιάζουν οι άντρες, σκέψου μήπως χωρίς να το θέλεις πριν σε θαυμάσουν οι άλλοι φροντίζεις να τους δείξεις πως δεν το έχεις ανάγκη!
4)Απλά δεν το βλέπεις!
Δεν με πλησιάζουν οι άντρες, σκέφτεσαι και προσπαθείς να βρεις τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει. Μήπως το αποφεύγεις και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει; Υπάρχει μία κατηγορία γυναικών που αισθάνονται αμήχανα ακόμη και άβολα στο φλερτ. Έτσι δημιουργούν ασυναίσθητα άμυνες τις οποίες μπορεί οι άντρες να μην αντιλαμβάνονται αλλά ουσιαστικά ακόμα και αν τις πλησιάσουν αρνούνται να το δούνε! Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε γυναίκες που δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Δεν με πλησιάζουν οι άντρες ή δεν θεωρώ πως έχω κάτι για να με πλησιάσουν; Η χαμηλή αυτοεκτίμηση δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και δεν μας επιτρέπει να δούμε καθαρά τι συμβαίνει γύρω μας.
Μήπως σε πλησιάζουν οι άντρες αλλά εσύ αρνείσαι να το δεις; Σε αυτή την περίπτωση αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να μειώνουμε τον εαυτό μας και να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας και τα όμορφα στοιχεία μας. Κάθε μία από εμάς έχει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό που μπορεί να κάνει έναν άντρα να μας προσέξει και να μας αγαπήσει. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε «γιατί δεν με πλησιάζουν οι άντρες», απλά αγαπήστε τον εαυτό σας και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Όταν καταφέρετε να αλλάξετε στάση θα αντιληφθείτε πως είναι στο χέρι σας το αν θα επιτρέψετε τους άντρες να σας πλησιάσουν. Αν εσείς οι ίδιες πιστεύετε πως δεν αξίζετε να σας πλησιάσουν τότε οι άντρες γιατί να το κάνουν;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα