Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ζητείται μεταφραστής για τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη




Tα δεξιά ΜΜΕ δημοσίευσαν -παρά την υποτιθέμενη απεργία- την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη (πολλά είχαν και live) και τις πρώτες 25 προτάσεις του προγράμματος που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ μετά τη λήξη των εργασιών του 10ου τακτικού της συνεδρίου

Είναι γελοίο, ως και κακόγουστο αστείο, να έχει σύνθημα “οξυγόνο για την Ελλάδα μας“, όταν η Ελλάδα μας, μαζί με τους πολίτες της, καραψεκάζονται όλη μέρα και όλη νύχτα, ενώ βιώνουν τις τραγικές συνέπειες της Ατζέντα 21 που υπέγραψε ο πατερούλης του το 1992!!!
Η Ατζέντα που επιτακτικά θέλει να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία, τα σπίτια και τα Ι.Χ. Αλλά μέχρι να συμβεί ολοκληρωτικά αυτό, κάποια απλά θα αλλάξουν χέρια, ώστε η κατοικία να γίνει μοχλός εκβιασμών, απελπισίας, καταπάτησης δικαιωμάτων, αλλά και πλουτισμού των κορακιών του real estate.
Από τις 25 προτάσεις απομονώνουμε 2 και σας τις παρουσιάζουμε να μας τις μεταφράσετε ξεχωριστά αλλά και σε συνδυασμό:

Δυναμική αντιμετώπιση του θέματος των «κόκκινων δανείων» 
Δραστική αντιμετώπιση των μη-εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs) με εισαγωγή κινήτρων και κυρώσεων που θα επηρεάζουν τα εποπτικά κεφάλαια των τραπεζών, προκειμένου οι τράπεζες να κινηθούν αποφασιστικά για το ζήτημα. Εφαρμογή, επιτέλους, του νόμου 4307/2014 που δίνει ανάσα στις επιχειρήσεις και επέκτασή του στις οφειλές προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αναμόρφωση του πτωχευτικού δικαίου ώστε να είναι πιο εύκολο για όσους έπεσαν να ξανασηκωθούν και να γίνουν πάλι παραγωγικοί (πχ ενεργοποίηση του επαγγέλματος του διαχειριστή αφερεγγυότητας, μη φορολόγηση των λογιστικών κερδών από διαγραφές χρεών). Πιο αυστηρή αντιμετώπιση στρατηγικών κακοπληρωτών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το παρόν σύστημα σε βάρος όσων έχουν πραγματική ανάγκη. 
Με τον τρόπο αυτό απεγκλωβίζεται μεγάλος αριθμός νοικοκυριών και επιχειρήσεων που δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνειά του. Απελευθερώνεται ρευστότητα στην οικονομία αφού θα δοθούν νέα δάνεια και επιτυγχάνεται η στήριξη υγιών επιχειρήσεων που παλεύουν εδώ και χρόνια ενάντια στο κύμα. 
και ή μαζί σε συνδυασμό… και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα….
Προσέλκυση συνταξιούχων από άλλες χώρες της ΕΕ για αγορά κατοικίας
Η Πορτογαλία, η Μάλτα και η Κύπρος έχουν δώσει κίνητρα σε συνταξιούχους από άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ προκειμένου να αγοράσουν κατοικίες αλλά και να γίνουν φορολογικοί κάτοικοι στις χώρες αυτές. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μένει απαθής. Έχει τη δυνατότητα, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο, να ενισχύσει τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων, αλλά και να αυξήσει τα φορολογικά της έσοδα. Καιρός να προχωρήσουμε αμέσως προς αυτή την κατεύθυνση.
Και για όποιον ενδιαφέρεται, οι θέσεις της Ν.Δ. που απευθύνονται κύρια στους ξένους και ντόπιους επιχειρηματίες, είναι συνέχεια της γνωστής πολιτικής Ατζέντα 21 και και βιώσιμη ανάπτυξη και κλιματική αλλαγή και πράσινα δάνεια και τεχνολογίες από το Ισραήλ και καινοτόμες ιδέες και εκπαίδευση για όσους έχουν να πληρώσουν. Τις αναδημοσιεύουμε:
Αναμένουμε να ακούσουμε και τι θα πουν οι εθνοσωτήρες της ΝΔ για το μεταναστευτικό-προσφυγικό και δεν αποκλείεται να έχει κι αυτό το κομμάτι “άρωμα” επιχειρηματικότητας. Προς το παρόν ο κος Μητσοτάκης θέλει “άρωμα” γυναίκας στους κόλπους της νέας Νέας Δημοκρατίας, που βρωμάει και ζέχνει όπως παλιά…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα