Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ έναν ΠΟΛΕΜΟ στον ΟΥΡΑΝΟ; – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ πολύ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΣΜΗ (Βίντεο)

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ έναν ΠΟΛΕΜΟ στον ΟΥΡΑΝΟ; - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ πολύ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΣΜΗ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Κάτι γίνεται εκεί έξω. Κάτι ετοιμάζουν ή κάτι στήνεται. Εγκαταστάσεις από την Γη αξιοποιούνται για να στοχεύουν και να χτυπούν διελεύσεις UFO; Σε τι αποσκοπούν οι ακτίνες φωτός που εξαπολύονται;…
Στις 16 Απριλίου 2016, ένας Γερμανός ερασιτέχνης παρατηρητής των ουρανών, ή «κυνηγός UFO», παρακολουθούσε την ζωντανή μετάδοση (live video) από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Παρατήρησε, λοιπόν, ένα UFO που ήταν έξω από την ατμόσφαιρα της Γης. Προφανώς ήταν ορατό και από το ΔΔΣ.
Το άγνωστο αντικείμενο εμφανίστηκε στον ορίζοντα και ανέβαινε συνεχώς προς το διάστημα. Ξαφνικά, στη συνέχεια, μια ακτίνα φωτός από τη Γη, εξαπολύθηκε με πιθανό στόχο να καταρρίψει το ΑΤΙΑ. Εκείνο, έκανε έναν ελιγμό και απέφυγε την δέσμη.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ έναν ΠΟΛΕΜΟ στον ΟΥΡΑΝΟ; - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ πολύ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΣΜΗ (video)
Τώρα, έρχεται ο περίφημος και πολύ γνωστός youtuber, Streetcap1, μέσα από ένα εκπληκτικό video να μας δείξει, πως μια πράσινη ακτίνα λέιζερ απολύθηκε στο διάστημα από ένα κτίριο το οποίο ασκεί επιστημονικές έρευνες. Η εγκατάσταση βρίσκεται στο νησί Macquarie, στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανάμεσα σε Νέα Ζηλανδία και Ανταρκτική. Η περιοχή ανήκει στην Αυστραλία.
Το συμβάν πραγματοποιήθηκε στις 20/4/2016, και διαπιστώθηκε μέσα από το web cam «Live Cam» των Νήσων Macquarie, από τον Streetcap1, ο οποίος κατάφερε να καταγράψει την δέσμη laser να προβάλλεται στον.

Σύμφωνα με τον Streetcap1, στην ιστοσελίδα του σταθμού της Ανταρκτικής, υπάρχει αναφορά της ύπαρξης ενός ισχυρού λέιζερ στο χώρο, αλλά χωρίς να δίνεται καμία εξήγηση για τη χρήση του.
Το πιθανότερο -και με καλοπροαίρετες διαθέσεις-, οι ακτίνες λέιζερ της εγκατάστασης θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς, μελέτες και παρατηρήσεις, όπως για να σαρώνουν τα σύννεφα ή να μελετούν την ατμόσφαιρά μας, κλπ.
Τι λόγοι, όμως, θα υπήρχαν να εξαπολυθεί μία ακτίνα στο διάστημα, όπως καταγράφηκε στην ζωντανή σύνδεση της 16/4/2016 και, ειδικότερα, στο σημείο που περνούσε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ έναν ΠΟΛΕΜΟ στον ΟΥΡΑΝΟ; - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ πολύ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΣΜΗ (video)
Όπως εξηγεί ο Massimo Fratini, οι Ηνωμένες Πολιτείες από το 1980 έχουν στην κατοχή της, μυστικές βάσεις και κατασκοπευτικούς δορυφόρους που είναι εξοπλισμένοι με κανόνια «δέσμης σωματιδίων», δηλαδή, όπλα ικανά να παράγουν τεράστιες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικών παλμών.
Αυτού του είδους τα όπλα αποτελούν μέρος του Black Project/Star Wars και είναι σε θέση να χτυπήσουν ακόμα και ένα εξωγήινο σκάφος. Πολλά από αυτά τα όπλα δοκών (ή παλμών) σωματιδίων, είναι ήδη τοποθετημένα στα αμερικανικά αεροπλανοφόρα.
Ο Robert Dean (πρώην ανώτερος αξιωματούχος του Στρατού των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ-SHAPE) είπε σε μια διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι αυτά τα όπλα έχουν αξιοποιηθεί, κατά τη διάρκεια αποστολών διαστημικών λεωφορείων στις δεκαετίες ’80 και ’90, με σκοπό την απενεργοποιήση των ΑΤΙΑ στο διάστημα. Η κωδική τους ονομασία, στο περιβάλλον των ΝΑΤΟ και ΗΠΑ είναι «brilliant pebbles energy» (λαμπρά βότσαλα ενέργειας).
Κι αν υποθέσουμε ότι, τότε, καλώς και δικαιολογημένα «χτυπούσαν» άγνωστης προέλευσης ιπτάμενα αντικείμενα, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή μετακίνηση των λεωφορείων… Σήμερα, τι συμβαίνει;…
Τι συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε από όλα αυτά;
Τι μπορεί να συμβαίνει στο νησί Macquarie, ίσως, και σε άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις; Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση και ανακοινώσεις;
Γίνονται μετρήσεις για επιστημονικούς σκοπούς; Απενεργοποιούν «ενοχλητικά» ATIA για άγνωστους λόγους; Ο σκοπός τους είναι η άμυνα; Ή μήπως στόχος είναι η πρόκληση σε έναν διαστημικό πόλεμο; Τι θα γινόταν, αν το ΑΤΙΑ της 16ης Απριλίου δεν έκανε ελιγμό;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα