Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΗΣ


   
 Ο καθηγητής της ψυχιατρικής   Αρνολντ Λήμπερ  του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι υποστηρίζει ότι το ανθρώπινο σώμα  είναι πιστό  αντίγραφο  της γήινης επιφάνειας, αποτελούμενο από τα ίδια στοιχεία και αναλογίες (η Γη με τη μαγνητόσφαιρά της).
     Αν είναι έτσι, τότε κάθε μέλος του σώματός μας αντιστοιχεί  σε ένα σχήμα  εδάφους: Ιταλία=πόδι, Ελλάδα= χέρι (αλήθεια μόνο στην Ελλάδα δεν μουτζώνουμε;) και οι ακτινοβολίες  του εδάφους αυτού, επηρεάζουν αναλόγως το μέλος αυτό.
 Ακόμη μπορούμε να υποθέσουμε : Καρδιά = Αφρική = Ινδία, πνευμόνια =Αμερική, στομάχι =Ασία, κεφάλι = Ισπανία, άλλο πόδι= Σκανδιναβία,  άλλο χέρι  που βγαίνει μέσα από Γη = Κύπρος, κλπ.
     Και οι   διάφορες μαγνητικές  ροπές, που παρουσιάζουν μια κυκλοφορία, οι φλέβες που κυλάει το αίμα μας, όπως τα ποτάμια πάνω στη Γη.
     Η αναπνοή μας είναι σχετική, με την αναπνοή του Σύμπαντος, ή της Γης. Διότι η Γη αναπνέει. Θα δούμε και πιο κάτω.
     Κάθε φυλή έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα  στο πρόσωπο, ανάλογα των μαγνητισμών του τόπου που ζει. Όπως  κάθε είδος ζώου ή φυτού, έχει διάφορες  ράτσες, έτσι και ο άνθρωπος  έχει τις δικές του ράτσες-φυλές.
       Η   Γη, μαζί με τη μαγνητόσφαιρά της μας δίνει την έννοια του σχήματος του ανθρώπινου  σώματος, ή ενός ψαριού, από όπου ξεκινήσαμε.
      Πάντως, όταν αρχίζει να ανοίγει η  Παγγαία  σε ηπείρους, πριν  200 εκ. χρόνια, όταν τα ζώα βγήκαν στη στεριά, και δημιουργήθηκαν τα πρώτα  ερπετά, τότε πραγματικά αρχίζει  ιστορία  του ανθρώπου. Κάποιο  ερπετό – δεινόσαυρος – θα γίνει θηλαστικό, λαγός ή μυρμηγκοφάγος, ή πίθηκος,  που θα οδηγήσει στον άνθρωπο.
     Το άνοιγμα των ηπείρων το έφεραν, φυσικά, οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις.
   Η υγεία του, αναφέρεται και αλλού, εξαρτάται από την ισορροπία δράσης και αντίδρασης.
       Να σημειώσουμε εδώ ότι σε περίπτωση  αιμομιξίας,  που συνενώνονται κάποια αρχέγονα  γονίδια, γεννιόνται παιδιά με λέπια. Ένα τέτοιο παιδί – ψάρι, σαν τη Γοργόνα  την αδελφή του Μεγαλέξαντρου  γεννήθηκε στη Λαμία το 1984, από την  αιμομιξία  πατέρα και κόρης, αλλά ευτυχώς δεν έζησε.  Η ιστορία έχει πάρα πολλές περιπτώσεις να αναφέρει, όπως κι ανθρώπους τέρατα.  Όπως ο Κέκροπας της  Ελληνικής αρχαιότητας – Αθήνα- που ήταν  μισός άνθρωπος-μισός φίδι, η ο Μινώταυρος.
    Ας έρθουμε, όμως, πάλι  στο σχήμα του ανθρώπου. Εχει ένα κεφάλι, δυο χέρια, δυο πόδια.
     Εχει  πολλά  άλλα  διπλά – όπως και πολλά ζώα:
2 λοβούς εγκέφαλου, 2 νευρικά συστήματα, 2 μάτια, 2 αυτιά, 2 πνεύμονες-δύο ρουθούνια, 2 όρχεις, 2 ωοθήκες, 2 σάλπιγγες, 2 νεφρά,  αλλά 1 καρδιά  με ξεχωριστό νευρικό σύστημα, 1 στομάχι ,  1 συκώτι  κλπ.
      Ποιο είναι, λοιπόν το αρχέγονο  πρότυπο;  Θα  προσπαθήσουμε να δώσουμε  μερικές εξηγήσεις  όπου είναι δυνατόν, παρατηρώντας το πλανητικό μας σύστημα, αφού όλα εκεί μας κατευθύνουν.


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΗ

                                                      ΤΑ  ΜΑΤΙΑ



   Αν δούμε τον    πλανήτη  Κρόνο,  εκ των άνω, με τους δακτυλίους  του  γύρω  -γύρω θα  παρατηρήσουμε  ότι μοιάζει  με  μάτι.
                         
                   Μάτι                  Φωτογραφική μηχανή                 Κρόνος  =  μάτι

    Δακτυλίους, όμως, έχει και ο Ουρανός, άρα  μπορούμε να υποθέσουμε  ότι αυτοί είναι το πρότυπο για τα δύο  μάτια. Κατά περίεργη  σύμπτωση, όσα άτομα έχουν ζωδιακή σχέση με τον Κρόνο και τον Ουρανό, παρουσιάζουν ιδιαίτερο  ενδιαφέρον  για ότι έχει  σχέση με φακό: φωτογραφία, τηλεόραση  κλπ.
  Όμως δακτυλίους- λιγότερους- έχει και ο Ποσειδώνας. Είναι το τρίτο μάτι που ατόνησε; Που έγινε   ο αδένας επίφυση; Και που όπως  λέγεται υπήρχε  παλιά στα ζώα;
     Πάντως  έχουμε  δύο μάτια για να βλέπουμε στερεοσκοπικά.
    Είπαμε  ή θα πούμε πολλά για τα μάτια σε άλλα κεφάλαια ( ηλεκτρενέργεια, μάτιασμα κλπ).  Εδώ θα επισημάνουμε ότι το σχήμα του ματιού κάθε φυλής, αφήνει να  μπαίνει   σ αυτό το ανάλογο με την κατασκευή  του φως, ορατό και μη ορατό. Γιατί μπαίνει ένα μέρος από την πλευρά των υπεριωδών και ένα μέρος από την πλευρά των υπερύθρων.
     Ας δούμε  τι βλέπουν τα άλλα ζώα. Πολλά βλέπουν καλύτερα από τον άνθρωπο, ή άλλα χρώματα, δεν βλέπουν το ίδιο  κομμάτι του φάσματος:
  • Η γάτα βλέπει πολύ καλύτερα στο σκοτάδι  γιατί έχει περισσότερους φωτοδέκτες-ραβδία.
  • Οι μέλισσες δεν βλέπουν το κόκκινο, βλέπουν όμως το υπεριώδες. Ετσι μερικά άσπρα λουλούδια, που απορροφούν τις υπεριώδεις, τα βλέπουν γαλαζοπράσινα.
  • Τα ημερόβια πουλιά  βλέπουν πολύ καλά το κόκκινο  και το πορτοκαλί.
  • Οι σκύλοι τα βλέπουν όλα ασπρόμαυρα.
  • Τα ασπόνδυλα βλέπουν όλες τις υπεριώδεις.
  • Υδρόβια ζώα βλέπουν στα βραχέα.
  • Η πεταλίδα αναγνωρίζει  μόνο το φως ή το σκοτάδι.
Αναφέραμε τα παραπάνω ενδεικτικά για να τονίσουμε  ότι  τα ανθρώπινα γονίδια  που είναι εξέλιξη  των γονιδίων των πρωτόζωων, έχουν περάσει από όλα αυτά τα στάδια. Και ότι μπορεί να υπάρχουν λανθάνουσες «οπτικές δυνατότητες» του ανθρώπου  που μπορεί να βρίσκουν εφαρμογή στα φαντάσματα ή κάπου αλλού.

                                          Η      ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ

    Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει   πως ότι συμβαίνει στον οργανισμό μας καταγράφεται στην ίριδα  των ματιών  μας.  Και εφαρμόζουν, ήδη, την ιριδοσκόπηση  για να δουν ποιο μέλος του σώματος πάσχει. Βρίσκει εφαρμογή  ή Ιριδολογία.  Ετσι τα μάτια μας δεν είναι μόνο  ο καθρέφτης της ψυχής  αλλά και  της σωματικής υγείας.

                                         ΤΑ  ΑΥΤΙΑ  ΚΑΙ  ΟΙ   ΗΧΟΙ


    Εχουμε  δύο αυτιά  για να ακούμε στερεοφωνικά. Όμως  προς στιγμήν δε μπορούμε  να  τα αποδώσουμε  σε   κάποιους   πλανήτες.
   Ο άνθρωπος, διαπιστωμένα,  ακούει  ήχους και μέρος υπέρηχων  και υπόηχων. Τα ζώα ακούνε  και  υπέρηχους και υπόηχους.
           Είναι βέβαιο οτι ο ήχος  ­οποιουδήποτε ΗΖ, είναι ηλεκτρo­μαγνητικής υφής. Η CΙΑ δημιούργη­σε μηχάνημα με το οποίο  ο  ήχος  κάμπτει  τα  φωτόνια.
     Υπέρηχους και υπόηχους "πιάνει" και  το ανθρώπινο αυτί αλλά δεν τους συνειδητοποιεί  ο  άνθρωπος.
      Οι  καιρικές αλλαγές προκαλούν διαφοροποίηση στους υπόηχους, επηρεάζουν λόγω ευαισθησίας το αυτί ,  και ο λαβύρινθος τον εγκέφαλο.
      Γεγονός είναι οτι τα ουράνια σώματα παράγουν ήχους, που δεν ξέρουμε αν φθάνουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου. Αυτό το γνώριζαν  και οι Πυθαγόρειοι.     Ενας ήχος του διαστήματος από τη Γη προς τον ήλιο γίνεται συριστικότερος και προς τον Πλούτωνα  πιο μπάσος.  Ταχείς πλανήτες  - αργοί πλανήτες. Βλέπε και τέλος Πλανήτες και Νότες.
             Αν  θυμηθούμε εδώ οτι ο φυσικός Ταιηλορ, στο ταξίδι του με το " Τσά­λεντζερ" στο διάστημα , κίνησε με ήχους, περιστροφικά στο κενό, σταγόνα νερού ανακατεμένη με γλυκερίνη, μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε οτι η κίνηση των πλανητών , οφείλεται και  στους  ήχους- υπέρηχους που κι αυτοί παίζουν ρόλο στη ζωή μας.
      Ένα πράγμα που γνωρίζουμε είναι οτι ο ήχος που παράγει το ηλεκτρικό ρεύμα που περνάει από μια συσκευή τηλεόρασης ή ραδιοφωνική, γύρω στα 15ΚΗΖ ή Ι5,6 ΗΖ - υπόηχος- ακούγεται από πολλούς ή από μικρά παιδιά. Κι αυτό μας δίνει υπόνοιες για το  οτι ο άνθρωπος ακούει υπόηχους, που επηρεάζουν τα εγκεφαλικά κύτταρα.
       Η επιστήμη γνωρίζει οτι τα δελφίνια συνεννοούνται με υπέρηχους. Ακόμη οτι υπέρηχους ακούνε όλα σχεδόν τα ζώα. Πχ. συσκευές διώχνουν τα ποντίκια, ή κάνουν τους σκύλους να σε "ακούνε και να  κάνουν οτι θέλεις".
      Οι σκύλοι ακούνε μέχρι 100 ΚΗΖ (100.000  ΗΖ).
     Υπάρχουν  ζώα  που έχουν ραντάρ.  Οι νυχτερίδες είναι εφοδιασμένες   με συσκευή λήψεως 40-120 ΚΗΖ.
      Δυνατοί ήχοι δημιουργούν αφαιρετικούς υπόηχους που επηρεάζουν το ανθρώπινο αυτί.
        Ο τύπος του ήχου είναι οτι το χρώμα στο φως.
         Ενας  ήχος  μπορεί να μας αρέσει  ή  να μας εκνευρίζει κλπ. 
         Οι  υψηλοί θόρυβοι μπορούν να προκαλέσουν  κεφαλαλγία, σύσπαση των μυών, άγχος, κούραση, ναυτία, αϋπνίες, επιθετικότητα, δυσθυμία, μελαγχο­λία, νευρώσεις, υπερένταση, αδυναμία πνευματικής συγκέντρωσης και απόδοσης, βλάβες στην ακοή, έλκος στομάχου, ταχυκαρδία, υπερτασικές καταστάσεις και ακόμη καρδιακές προσβολές σε άτομα που πάσχουν από την καρδιά τους, και φυσικά κώφωση.
        Οι νευρικοί παλμοί φθάνουν στον υποθάλαμο και από κει στην υπόφυση, που ελέγχει το μηχανισμό έκκρισης των ορμονών, που ανάλογα προκαλούν τα ανωτέρω.                   

                        ΑΦΗ  -  ΟΣΦΡΗΣΗ  - ΓΕΥΣΗ



 Μια και αναφερθήκαμε  σε δύο αισθήσεις, ας μιλήσουμε  λίγο  και για τις υπόλοιπες.   Την   αφή, την όσφρηση  και τη γεύση.

 Η ΑΦΗ

     Με την αφή  γίνεται  εκπομπή και λήψη ηλεκτρομαγνητικών  ρευστών, που οδηγούν σε ανάλογες  χημικές διεργασίες  τον οργανισμό μας, και  μας δίνουν διάφορα  αισθήματα αντίληψης, ικανοποίησης, πόνου, κρύου, ζεστού, πίεσης, χαράς – όταν  πιάνουμε το χέρι της αγαπημένης μας-  και άλλα. Είναι μια ηλεκτροχημική  διεργασία.

Η ΟΣΦΡΗΣΗ

    Ηλεκτροχημική διεργασία  είναι και η όσφρηση.  Με τη μέθοδο Κίρλιαν αποδείχτηκε ότι τα φυτά εκπέμπουν εντονότατα μαγνητικά ρευστά  που διεγείρουν την όσφρηση. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε αντικείμενο  ή φαγητό που εκπέμπει  τέτοια χημικά ερεθίσματα.
     Εχει αποδειχθεί ότι   η οσμή  - χημικά στοιχεία – που εκπέμπει κάθε τύπος δέρματος προσελκύει ή  διώχνει τα κουνούπια.
     Ο Πολύβιος Δημητρακόπουλος γράφει ότι ένας ερωτευμένος παίρνει από αντικείμενα του άλλου, επιστολές, δώρα, άνθη,  μαγνητικά ρευστά τα οποία ικανοποιούν το αίσθημα και με την όσφρηση. Μπορεί  μυρίσει ένα ερωτευμένος ακόμη και τσουκνίδες, σαν να είναι μενεξέδες. Κι αυτό γιατί έχουν  τα μαγνητικά ρευστά   που του είναι χρήσιμα.
  Κάθε οσμή επηρεάζει τη διάθεσή μας.  Τα αρώματα  συνήθως  μας την φτιάχνουν, ενώ πολλά μας κοιμίζουν.
    Λόγω της ηλεκτροχημικής υφής της όσφρησης, βρίσκει έδαφος ή αρωματοθεραπεία, με την οποία πολλοί γιατροί  επιδιώκουν να θεραπεύσουν κάποιες ασθένειες με διάφορα  αρώματα.

  Η ΓΕΥΣΗ

   Κι αυτή είναι μια  ενδιαφέρουσα  ηλεκτροχημική διεργασία.  Οργανό της η γλώσσα, η οποία από τα παλιά  χρόνια, μα ακόμη και σήμερα, είναι καθρέφτης της υγείας μας.  Οι Κινέζοι έχουν παρατηρήσει ότι 137 διαφορετικές καταστάσεις της γλώσσας μας, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες παθήσεις.


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΤΙΑ  ΚΑΙ ΓΗ

                             ΔΙΑΦΟΡΟΙ    ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ

     Αν προσπαθήσουμε τώρα να συσχετίσουμε άλλα μέλη  του σώματός μας με πλανήτες,  θα μπορούσαμε να πούμε ότι στομάχι= Διας,  καρδιά = ΗΛΙΟΣ.

ΣΤΟΜΑΧΙ
    Αναμφισβήτητα το στομάχι μας φέρνει  στο νου την τροφή. Γνωστό ότι όλα τα ουράνια σώματα  τρέφονται, απορροφούν   ηλεκτρομαγνητικό  και αποβάλουν πάλι διαμορφωμένο το δικό τους. Ετσι και τα ζώα τρέφονται  και αποβάλλουν τα περιττά.  Η  Γη πχ. απορροφά μαγνητισμό  από το νότιο πόλο-κάτω- και εκπέμπει από το βόρειο -άνω. Με αυτή τη λογική  το στόμα του  ανθρώπου είναι αντίστροφα.  Ανω «βόρειος πόλος» είσοδος, κάτω «νότιος πόλος». Δηλαδή  αν ο άνθρωπος  είναι αντίγραφο της Γης όπως λέει ο Λήμπερ, δημιουργήθηκε κατ αντίστροφη φορά. Αν και στη δημιουργία του ανθρώπου έχει συμβάλει   ολόκληρο  το πλανητικό   μας σύστημα, που αποτελεί τελικό δημιούργημα του Σύμπαντος για τον κάτοικο της  Γης. 
    Μια και μιλάμε για τροφή, και αφού ξέρουμε ότι το ένα  ον τρώει το άλλο, ας κάνουμε μια υπόθεση, πως έγινε, πρωτογενώς, το στόμα.
        Ένας μονοκύτταρος οργανισμός  για να φάει έναν  άλλον, τον αγκάλιασε, όπως στο σχήμα. Δημιουργήθηκε λοιπόν το στόμα.
     Η παραμονή μέχρι την απορρόφηση –χώνευση, δημιούργησε  το στομάχι. Και η αποβολή των αχρήστων το έντερο.
     Μια θετική εικόνα   της  διαδικασίας  μας δίνει σήμερα η  αμοιβάδα και άλλοι οργανισμοί.
      Εκτοτε βέβαια  όλα αυτά διαμορφώθηκαν  ανάλογα με τη εξέλιξη του κάθε είδους.
      Όμως, αν καταφέρουμε να βρούμε την πορεία  των ηλεκτρομαγνητισμών του πλανητικού μας συστήματος, θα βρούμε και πως κατασκευάστηκε το ανθρώπινο σώμα. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει  μια  ευθεία  σειρά, αλλά μια πολυκλική.  Ισως κατορθώναμε να βρούμε κάτι αν συσχετίζαμε  τα διάφορα  είδη ζωής κάθε  εποχής, με τις  πορείες των ουράνιων  σωμάτων, πράγμα δύσκολο από τη φύση του.
      Αυτό  μπορούμε να σκεφθούμε αν δούμε  τι επηρεάζει κάθε ουράνιο  σώμα. Βλέπε πίνακα πιο κάτω.

Η ΚΑΡΔΙΑ

    Η καρδιά πάλλεται  σαν ένα πούλσαρ – φυσιολογικά 68-90 παλμοί το λεπτό. Όμως τα πούλσαρ βρίσκονται έξω από πλανητικό μας σύστημα. Μόνο  ουράνιο σώμα με παλμό  ενός αυτού, ο ήλιος. Πιθανότατα  έχει σχέση με αυτόν. Όπως ο ήλιος τροφοδοτεί με ενέργεια , έτσι και καρδιά τροφοδοτεί με  ενέργεια, δια της κυκλοφορίας του αίματος.

ΑΝΑΠΝΟΗ

   Ολόκληρο  το  Σύμπαν  κάνει έναν  παλμό  σαν  να αναπνέει. Ισως εκεί έχει την αρχή της  η αναπνοή, αν δεν πρόκειται  για πιο απλό μηχανισμό  της ζωής.
   Ο άνθρωπος  αναπνέει και με τα πνευμόνια του αλλά και με το δέρμα.  Αναπνέει αέρα αλλά και ιόντα.
   Εισπνέει  αλλά και εκπνέει. Εκπνέει   «ενέργεια»,  που έχει πολλαπλασιαστεί  μέσα στο σώμα. Γι  αυτό και οι αρχαιότατοι  άνθρωποι  έβλεπαν  προϊστορικά ζώα να βγάζουν από τα ρουθούνια τους φωτιά.
   Το  ότι  η αναπνοή έχει  σχέση και με τον ηλεκτρομαγνητισμό,  αφού προκαλείται καύση, αποδεικνύεται  και από τη σύσταση των ψυχιάτρων που συνιστούν.
  « Πηγαίνετε  σ ένα  απομακρυσμένο μέρος, και κραυγάστε, κραυγάστε δυνατά  για να ηρεμήσετε».

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ  ΗΛΙΚΙΑΣ

   Η διάσημη Ρουμάνα γεροντολόγος  Ασλάν, είχε  αποφανθεί «ότι το ρολόι της ηλικίας πάει και πίσω», μπορεί δηλαδή κάποια στιγμή να αρχίσουμε να ξανανιώνουμε.
  Ισως σ αυτό το γεγονός  οφείλονται  διάφορα περίεργα περιστατικά:
  •  Τον Ιούλιο  του 1988 στη Σαγκάη, ο Μα Γιονγκάν, ηλικίας 101 ετών, που είχε μείνει με τρία δόντια, τις μέρες εκείνες έβγαλε άλλα,  ολοκαίνουργα,   δόντια.
  • Το ίδιο συνέβη το Νοέμβριο  του 1996, με τη Λαρισαία Ελένη Φ.,76 ετών, που έβγαλε ένα καινούργιο δόντι.
  •  Στην Καντώνα της Κίνας , το 1988,  ο Κινέζος Ζάο Βαν Ξινγκ, σε ηλικία 109 ετών, έβγαλε 2 καινούρια δόντια, τα  μαλλιά του από άσπρα έγιναν γκρίζα και τα φρύδια του ξαναβρήκαν το μαύρο χρώμα τους.
  • Στην Κίνα πάλι το 1990, μια Κινέζα  της επαρχίας Ζιανγκσού, στα 92 της , έβγαλε 12 καινούργια δόντια.
  • Ακόμη στην Κίνα  το 1985, μια γυναίκα 88 ετών, έβγαλε στο μέτωπό της δυο κέρατα όμοια με της κατσίκας.
  • Στην Ιταλία, το 1983, η Ελενα Καπέλι, έπεσε σε κώμα κι από τότε σταμάτησε  να  γερνάει. Ετσι όταν συνήλθε  το Νοέμβριο του 1998, είχε σώμα και πρόσωπο εικοσάρας.                                                                                                                
Όμως υπάρχει και το αντίστροφο. Πολλά παιδιά γερνάνε πρόωρα. Στη φωτογραφία ο Τζέϊσον Ελισον  14 χρόνων, και Πίντι Σνάϊπς 12 χρόνων, που φαίνονται υπερήλικες.  Τουλάχιστον 20    σ όλο τον κόσμο πάσχουν από την περίεργη αυτή  ασθένεια των  πρόωρων  γηρατειών.

                          ΟΙ  ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

      Μπορεί  σήμερα ο άνθρωπος να πετυχαίνει   την κλωνοποίηση ζώων ,   στα φυτά  την έχει πετύχει από αμνημονεύτων  ετών ,  όμως δεν έχει πετυχαίνει  να  αρχίζει την ηλικία του νέου κλωνοποιημένου ατόμου  από την ημέρα της κλωνοποίησης. Αυτή  συνεχίζει να μετράει  προστιθέμενη  στην ηλικία που έχει το κύτταρο που κλωνοποιείται.     Ακόμη δεν κατάφερε  να αντικαταστήσει τη φύση.
  Και φυσικά  αυτά τα κλωνοποιημένα όντα, έχουν άλλες αντιδράσεις, από τον δότη.

                                    ΔΙΑΦΟΡΕΣ  ΑΝΔΡΩΝ  -  ΓΥΝΑΙΚΩΝ


      Οι ανατομικές διαφορές άνδρα – γυναίκας είναι γνωστές. Το ίδιο και οι ορμονικές. Ομοιότητες υπάρχουν κυρίως σε ότι αφορά τη λειτουργία  του οργανισμού.
     Αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές.  Ο άνδρας «εκπέμπει» μαγνητισμό και σπέρμα με το κάτω ήμισυ. Η γυναίκα απορροφά  μαγνητισμό – ρευστά με το κάτω ήμισυ, και με το πάνω  «εκπέμπει». Γι αυτό οι πόρνες υφίστανται μεγάλη φθορά, από την πληθώρα διαφορετικών μαγνητικών στοιχείων που δέχονται.
    Κατά βάση,  ο άνδρας μιλάει λίγο, είναι πολυγαμικός, έτσι εκτονώνεται. Η γυναίκα μιλάει πολύ  - εκτονώνεται -  μπορεί  να είναι μονογαμική, εκτός ορισμένων  περιπτώσεων.
     Το άνω ήμισυ  είναι αντίστροφο του κάτω. Ετσι το σεξ είναι αντίστροφο του πνευματισμού. Οι πνευματικές γνώσεις  υπάρχουν με άλλη  μορφή στο κάτω ήμισυ. Ετσι το  κάθε ήμισυ έχει το δικό του δημιουργικό χαρακτήρα.
 Ανω = ιδέες – έργα –μηχανές αντίγραφα του εαυτού του.
 Κάτω = σεξ, παιδιά, κατ αντιγραφή  των γονέων, με ατομική  επίδραση στα γονίδια, που κατά τη διάρκεια των  χιλιετηρίδων, ανάλογα μα τις ακτινοβολίες  και ανάγκες, επήλθαν τεράστιες  αλλαγές  σ   αυτά.
     Επίκεντρο    όλων ο εγκέφαλος  με τα νευρικά συστήματα.

                    ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ  -  ΟΙ   ΔΙΑΦΟΡΕΣ  ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ

     

       Ρίζες με την πραγματική έννοια έχουν μόνο τα φυτά. Όμως πρώτος ο Φρόϋντ παρέστησε τον άνθρωπο με ένα δέντρο, που το κάτω μισό  είναι στο χώμα και αποτελεί το υποσυνείδητό του.
        Όμως  το φυτό  είναι οργανισμός αντίστροφος του ζώου και μάλιστα του ανθρώπου (βλέπε σχήμα).
        Γιατί πρώτο και κύριο, το ζώο δεσμεύει οξυγόνο και ελευθερώνει διοξείδιο του άνθρακα, ενώ το φυτό  δεσμεύει  διοξείδιο του άνθρακα και ελευθερώνει οξυγόνο. Μετά  το φυτό ακολουθεί  τη σειρά  πρόσληψης  «τροφής»  όμοια με της  Γης. Εκ των κάτω προς τα άνω. Ενώ το ζώο αντίστροφα. Μιλήσαμε για  αυτά  πιο πριν.
      Αυτό φθάνει για να αποδείξουμε την αντίστροφη κατασκευή του.
      Αν λοιπόν είναι έτσι, οι ρίζες του ζώου  και μάλιστα του ανθρώπου είναι φυτεμένα στο  Σύμπαν , και όχι στη Γη, από όπου συγκεντρώνει  επιρροές.
    Τα μαλλιά στον άνθρωπο και στα ζώα, εκτός από την πρακτική τους πλευρά –κρατούν ζέστη- είναι κεραίες που πιάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα από το περιβάλλον. Π.χ. τα πρόβατα με το τρίχωμά τους  αντιλαμβάνονται πότε θα βρέξει.
    Κι οπωσδήποτε δίνουν  ενέργεια στο άτομο-ζώο.
    Αν κόψουμε τα μουστάκια μιας γάτας, αυτή θα χάσει την ισορροπία της, τον προσανατολισμό της.
      Όπως στο Σαμψών,  όταν του τάκοψε η Δαλιδά, έχασε τη δύναμή του.
     Αν κάποιος τα κόψει υπόκειται λιγότερο στις κοσμικές επιρροές, και δέχεται ευκολότερα ότι του λένε. Όπως στους νεοσύλλεκτους ή στα παιδιά στο σχολείο.
     Οι καλλιτέχνες  που έχουνε μακριά  μαλλιά πετάνε στα σύννεφα. Οσοι έχουν μακριά μαλλιά έχουν αυξημένη διαίσθηση. Όπως οι γυναίκες, οι ιερείς κλπ. Για  τον αντίθετο λόγο οι  Βουδιστές είναι ξυρισμένοι.
     Το γεγονός ότι τα μαλλιά δεν είναι νεκρά, αλλά έχουν χημική επαφή με το υπόλοιπο σώμα, αποδεικνύεται και από  το ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να τα βάψουν όταν έχουν περίοδο  - δεν πιάνει η βαφή.
     Ακόμη ότι έχουν την ικανότητα να ανορθώνονται σε πολλές περιπτώσεις- «μου σηκώθηκε η τρίχα», όπως στο ανατρίχιασμα ή όταν πλησιάζει καταιγίδα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα