Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Δες με να σε εκδικούμαι «απωθημένο» μου


Η κρυφή ιστορία της Χ.

Η ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα ότι επαναλαμβάνεται. Έχοντας αυτό στο κεφάλι μου θέλησα να αλλάξω τη ροή της. Να κάνω μια ιστορία τόσο μοναδική, που ο κοινός νους να μην το πιστεύει.


Σε αγάπησα. Κι η ιστορία μου διαφέρει από όλες τις άλλες γιατί όταν μια straightερωτεύεται έναν bi ποτέ δεν είναι συνηθισμένο το αποτέλεσμα. Ναι, αυτό δε με πείραζε.

Με έκαψες ολοσχερώς. Αυτό με πείραξε. Γίναμε ζευγάρι για να χωρίσουμε λίγο αργότερα με κοινή συναίνεση. Από την ίδια κοινή συναίνεση γίναμε φίλοι. Κολλητοί. Αυτοκόλλητοι.

Με την άνεση της φιλίας, ένα πρωί γνώρισα τη σχέση σου. Φυσικά ήταν με αγόρι. Φυσικά. Πώς να αντιμετωπίσω κάτι διαφορετικό;

Έγινες το απωθημένο μου κι αύξησα τις φορές που σε αποκαλούσα μαλάκα. Ήσουν και είσαι μαλάκας, αγόρι μου καλό. Είσαι μαλάκας κάθε φορά που με κρίνεις κάθε φορά που θέλω να βγω με κάποιον και ξέρεις ότι μου αρέσει. Είσαι μαλάκας που λες ότι μου αξίζει κάτι καλύτερο και λες πως με συμβουλεύεις γιατί έτσι κάνουν οι καλοί φίλοι. Κοιτούν το καλό του φίλου του και μόνο αυτό.

Αλλά εσύ έχεις τη σχέση σου σωστά; Ώρες-ώρες το ξεχνάς και με τρελαίνεις και εμένα. Αν σε ρωτήσω με ποιον είσαι ερωτευμένος θα μου πεις το όνομά του. Αν σε ρωτήσω πότε περνάς καλά, θα μου πεις ότι εκείνος σε κάνει να νιώθεις καλά.  Αλλά υπάρχει και το μεγάλο «αλλά».

Εμένα κρατάς από το χέρι όταν περπατάμε στον δρόμο σαν ένα ζευγαράκι που έχει βγει από το παρελθόν. Σε εμένα κλαις και τον βρίζεις, όταν δεν είσαι καλά. Σε εμένα λες πως μόνο μαζί μου νιώθεις ο εαυτός σου. Μου λες ότι είμαι μοναδική και ορκίζεσαι πως με αγαπάς.

Όμως όπως είπα η ιστορία η δικιά μου είναι η μοναδική. Αυτή τη φορά είπες να με βοηθήσεις εσύ.

Το βράδυ εκείνο που σε παρηγορούσα και έλεγα ότι θα είμαι δίπλα σου, οι άμυνες σου έπεσαν. Και ανάθεμά με και εμένα! Ήμασταν ξύπνιοι και σου είπα «σ᾽ αγαπώ». Η γνωστή μου πια προσπάθεια να σβήσω το απωθημένο μου.

Όταν έσβησαν τα φώτα και κοιμηθήκαμε μαζί, ήρθες και με αγκάλιασες όπως όταν ήμουν το κορίτσι σου. Με άγγιζες όπως όταν ήμουν η κοπέλα σου. Πήγες στο σημείο να ξεφύγεις και να γίνει κάτι παραπάνω. Σε έκοψα και εσύ ψιθύρισες στο αφτί μου ότι με αγαπάς.

Την επόμενη το πρωί όταν μιλούσες στο αγόρι σου και ήσουν δίπλα μου, έλεγες ότι πέρασες όλο το βράδυ μόνος σου. Απ᾽ την άλλη πλευρά ρώταγες εμένα, μήπως έγινε κάτι στον ύπνο σου που δεν κατάλαβες. Όχι δεν έγινε.

Αλλά είχε γίνει. Ήμουν το απωθημένο σου. Το πιο αναπάντεχο από όλα τελικά.
Παρατήρησέ με καλά. Η εκδίκηση αντλεί πολύ μεγάλη δύναμη από μια κατεστραμμένη καρδιά.

Ήρθε η ώρα να σε βασανίσω όπως έκανες εσύ σε εμένα. Έτσι πάνε αυτά. Είσαι ή το θύμα ή το θύτης.

Ζήσε τώρα να αλλάζουν οι ρόλοι.  


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα