Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΝΗ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΑΠΟ ΤΗΝ 22α ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΝΑΝΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ.
2)ΤΟ ISIS ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΕΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΜΠΟΥ ΜΟΥΣΑΜΠ ΑΛ ΣΟΥΡΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005.
3)ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΗΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΡΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.
4)ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ"ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ-ΠΥΡΗΝΕΣ" ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΔΙΚΟΥ "ΠΟΛΕΜΟΥ" ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ.
5)ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΜΕΡΑΧ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΛΑΤΑΝ, ΣΤΟ ΣΑΙΝ ΝΤΕΝΙ, ΣΤΟ ΖΑΒΕΝΤΕΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ.

6)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ/ΚΑΝΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ, ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
7)ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΛΟΓΩ "ΡΕΤΡΟ-ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ " ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΦΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ 2 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ/ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΛΙ, ΤΗ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ.


8)Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ. ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΣΤΟ ΜΠΑΚΛΑΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΝ ΝΤΕΝΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
9)Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ(ΠΡΩΗΝ ΖΑΙΡ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ.
10)ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ BANLIEUES ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΟ GO/ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΟ ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΟΙΚΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 640.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΟΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.
11)ΤΟ ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 'ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ...", ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
12)Η ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, Η ΚΑΘΕΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η ΠΕΡΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΔΗΟΥΝ ΣΕ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΑΠΗΣ ΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΥ.
13)ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΟΡΟΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΥ.
14)Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ, ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΟ SECULARIZATION H ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ-ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ, ΣΤΟ ΜΠΕΝ ΓΚΑΡΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ PARISBANLIEUS.

Athanasios E. Drougos

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα