Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πώς να διαμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας για καλύτερο ύπνο (γράφημα)

Πώς να διαμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας για καλύτερο ύπνο (γράφημα)

Ταλαιπωρείστε από αϋπνίες, διακοπές του ύπνου μέσα στη νύχτα ή σύντομη διάρκεια ύπνου;
Απολαύστε περισσότερο και πιο ποιοτικό ύπνο κάνοντας μερικές αλλαγές στην κρεβατοκάμαρά σας!

sleep infographic largerfont 0
Βάψτε τους τοίχους σε αποχρώσεις του μπλε: Το μπλε είναι ένα από τα χρώματα που μας χαλαρώνουν και μας βοηθά να απολαύσουμε περισσότερες ώρες ύπνου.
Ρυθμίστε σωστά το θερμοστάτη: Η θερμοκρασία της κρεβατοκάμαρας πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 20 βαθμών Κελσίου. Εάν το δωμάτιο είναι πολύ ζεστό διαταράσσεται ο κύκλος του ύπνου.
Κάντε αρωματοθεραπεία με λεβάντα: Ανάψτε ένα αρωματικό κερί πριν κοιμηθείτε ή τοποθετήστε στην κρεβατοκάμαρα κάποιο αρωματικό χώρου με άρωμα λεβάντας. Η μυρωδιά της λεβάντας μειώνει τους παλμούς της καρδιάς και ρίχνει την πίεση, οπότε επιφέρει τη χαλάρωση και χαρίζει ξεκούραστο ύπνο.
Στρώστε το κρεβάτι σας: Αν και ορισμένοι ειδικοί τάσσονται υπέρ του ακατάστατου κρεβατιού, άλλοι υποστηρίζουν ότι το κρεβάτι μας πρέπει να είναι στρωμένο ώστε να μας εμπνέει ηρεμία.
Αλλάζετε συχνά τα σεντόνια: Η μεθυστική μυρωδιά του απορρυπαντικού και του μαλακτικού εύλογα συνδέεται με τον καλύτερο ύπνο, αφού μας προδιαθέτει θετικά να χωθούμε κάτω από τα σκεπάσματα και να χαλαρώσουμε!
Ελέγξτε την ηχορύπανση: Τοποθετήστε στο κομοδίνο μια συσκευή παραγωγής ήχων (π.χ. κύματα, κελάιδισμα πουλιών) ή μια συσκευή παραγωγής λευκού ήχου που «μπλοκάρει» τη φασαρία εκτός κρεβατοκάμαρας.
Πηγή: prevention.com


onmed


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα