Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Σε απεργία κατεβαίνει η κυβέρνηση

tsipras
Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.
Όλοι πίστευαν πως οι μόνες επιλογές που είχε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η συνθηκολόγηση, οι εκλογές ή το δημοψήφισμα, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έκανε για μια ακόμα φορά την έκπληξη, προχωρώντας σε απεργία της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση θα κάνει απεργία διαρκείας, ενώ οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν στάση πληρωμών στην Εφορία και στις Τράπεζες.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως έχει κάνει ήδη εκλογές και δημοψήφισμα, οπότε αποφάσισε τώρα να κάνει και μια απεργία, για να μην κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και βαριέται το τηλεοπτικό κοινό.
Εκτός από απεργία, ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να κάνει και μια κατάληψη γιατί έχει χρόνια να κάνει κατάληψη και την έχει πεθυμήσει.
Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία που μια κυβέρνηση κάνει απεργία, οπότε αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως η Ελλάδα είναι πάντα στην πρωτοπορία.

Η απεργία της ελληνικής κυβέρνησης δεν πρόκειται να επηρεάσει τις εξελίξεις στη χώρα, αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι διακοσμητικές.
Το πρόβλημα για την Ελλάδα θα είναι αν κάνουν καμιά απεργία η Κομισιόν και το ΔΝΤ γιατί θα μείνει η χώρα μας ακυβέρνητη, ενώ μπορεί να χάσει ακόμα και τα Μνημόνια που είναι πια ένα πατροπαράδοτο ελληνικό έθιμο.
Η απεργία της ελληνικής κυβέρνησης θα αναδείξει το έλλειμμα δημοκρατίας στην Ελλάδα -αφού κανείς δεν θα αντιληφθεί πως η κυβέρνηση απεργεί-, ενώ θα δώσει την ευκαιρία στους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν σε παλιές αγαπημένες τους συνήθειες, όπως το τάβλι, το κωλοβάρεμα και η αμπελοφιλοσοφία.
Παράλληλα, η απεργία της κυβέρνησης θα αποδείξει πως οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι κι αυτοί κομμάτι του ελληνικού λαού που έχει ξεσκιστεί στις απεργίες χωρίς κανένα νόημα.
Οι δανειστές αντέδρασαν στην απεργία της ελληνικής κυβέρνησης, ζητώντας από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να σπάσει την απεργία, για να έχουν κάποιον να του δίνουν διαταγές, αλλά ο Ευκλείδης αρνήθηκε γιατί είναι μαρξιστής και ο Μαρξ δεν θα τον συγχωρούσε ποτέ αν μάθαινε πως έγινε απεργοσπάστης.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα