Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Ποιος είναι ο πιο θανατηφόρος καρκίνος για άντρες και γυναίκες

Ποιος είναι ο πιο θανατηφόρος καρκίνος για άντρες και γυναίκες
Ορισμένες μορφές καρκίνου είναι πιο επικίνδυνες και αντιμετωπίζονται πιο δύσκολα από άλλες.
Αν και ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως ο καρκίνος του προστάτη, είναι αποκλειστικά «αντρικές» και άλλες, όπως ο καρκίνος των ωοθηκών, είναι αποκλειστικά «γυναικείες», ο νούμερο ένα «εχθρός» είναι κοινός για τα δύο φύλα.
bigstock Stop cancer medical poster con 108311087
Σύμφωνα με στοιχεία από την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία (ACS), ο καρκίνος του πνεύμονα κοστίζει τις περισσότερες ζωές αντρών και γυναικών στις ΗΠΑ.
Μάλιστα, τα στοιχεία της Αμερικανικής Πνευμονολογικής Εταιρίας υποδεικνύουν ότι ο καρκίνος του πνεύμονα κοστίζει περισσότερες ζωές απ’ ό,τι ο καρκίνος στο πάγκρεας, το μαστό και το παχύ έντερο μαζί. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι τα συμπτώματα του καρκίνου στον πνεύμονα είναι συχνά ανεπαίσθητα ή ασαφή μέχρι ο καρκίνος να προχωρήσει αρκετά, σε στάδιο που είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί ή πιο πιθανό να έχει κάνει μεταστάσεις σε άλλα σημεία του σώματος.
Για τους άντρες, την πεντάδα των πιο επικίνδυνων καρκίνων συμπληρώνουν κατά σειρά: ο καρκίνος του προστάτη, ο ορθοκολικός καρκίνος, ο καρκίνος στο πάγκρεας και ο καρκίνος στο συκώτι.

Για τις γυναίκες, την πεντάδα των πιο επικίνδυνων καρκίνων συμπληρώνουν κατά σειρά: ο καρκίνος του μαστού, ο ορθοκολικός καρκίνος, ο καρκίνος στο πάγκρεας και ο καρκίνος των ωοθηκών.
top five


onmed


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα