Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Είπαν ότι το μηλόξυδο είναι σπουδαίο για σας, αλλά να τι δεν σας είπαν!

Το μηλόξυδο είναι κάτι περισσότερο από ένα συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα σας, με ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες. Δηλαδή, το ξύδι είναι σε θέση να αποτοξινώσει ολόκληρο τον οργανισμό σας και να εξαλείψει όλες τις δηλητηριώδεις ενώσεις και τα απόβλητα.
Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να το χρησιμοποιείτε με προσοχή, καθώς είναι πολύ όξινο και μπορεί να βλάψει το σμάλτο των δοντιών.
που-είπε-μήλο-μηλίτη-ξίδι-είναι-μεγάλο-για-σας-αλλά-αυτό-είναι-τι-να-didnt-πω-σας
Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τις πιο σημαντικές χρήσεις του ξυδιού για την υγεία και την ευεξία σας:
Αρθρίτιδα
Σε ένα ποτήρι νερό, ανακατεύετε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι και 2 κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο . Καταναλώνετε το μείγμα 3 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να ανακουφίσετε τον πόνο λόγω αρθρίτιδας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ''εμποτίσετε'' την επώδυνη περιοχή σε ένα διάλυμα από μηλόξυδο  για περίπου 10 λεπτά, δύο ή τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πονοκέφαλοι
Το μηλόξυδο μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στην περίπτωση των πόνων στις αρθρώσεις, στις ημικρανίες, να αποτοξινώσει τον οργανισμό σας αποτελεσματικά, να ρυθμίσει την αρτηριακή πίεση, να προωθήσει την απώλεια βάρους, την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα και την αρτηριακή πίεση και να βοηθήσει σε περίπτωση δυσκοιλιότητας.

Άσθμα
Χρησιμοποιήστε μηλόξυδο  για εισπνοή με σκοπό την πρόληψη ή τη θεραπεία του άσθματος.
Διάρροια
Για τη θεραπεία της διάρροιας και την εξάλειψη των βακτηρίων, πίνετε ένα μείγμα από 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο σε 250 γραμ. νερού 3 φορές την ημέρα.
Βήχας
Για τη θεραπεία των συμπτωμάτων του βήχα, θα πρέπει να λαμβάνετε αφιλτράριστο, βιολογικό μηλόξυδο.
Υγεία των ματιών
Προκειμένου να ανακουφίσετε τα πονεμένα και κουρασμένα μάτια, πίνετε ένα μείγμα από δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο και 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι τρεις φορές την ημέρα.
Ζαλάδα
Το ξύδι μειώνει επιτυχώς τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και της αρτηριακής πίεσης, γι 'αυτό είναι σπουδαίο στη θεραπεία του ιλίγγου και της ζάλης.
Αιμορραγίες
Για να σταματήσετε την αιμορραγία από κόψιμο, πίνετε ένα ποτήρι του ακόλουθου μίγματος τουλάχιστον 6 φορές την ημέρα: προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο  σε μισό ποτήρι νερό.
 Έκζεμα
Ανακατεύετε μηλόξυδο , νερό και μέλι και καταναλώνετε τρεις φορές την ημέρα για να θεραπεύσετε το έκζεμα.
Καούρα
Πίνετε ένα μείγμα από ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο  και νερό πριν από τα γεύματα, προκειμένου να ανακουφιστείτε από την παλινδρόμηση και την καούρα.
Πήξη του αίματος
Το ξύδι διεγείρει τη φυσική διαδικασία της πήξης του αίματος, έτσι πίνετε 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο σε ένα ποτήρι γεμάτο με νερό 3 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να σταματήσετε την επίμονη αιμορραγία από τη μύτη.
Αυπνία
Πριν πάτε για ύπνο, πίνετε ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και 250 γραμ. νερού. Αυτό θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και θα σας παράσχει την απαραίτητη ενέργεια το πρωί.
Κούραση
Κατά την κατάκλιση, πίνετε ένα φλιτζάνι μέλι αναμεμειγμένο με 3 κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο  για την αντιμετώπιση της κόπωσης. Βοηθάει επίσης στη χαλάρωση των μυών.
Απώλεια μαλλιών
Το μηλόξυδο διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και εξισορροπεί τα επίπεδα του pH του τριχωτού της κεφαλής. Επίσης, αποτρέπει την πιτυρίδα, αντιμετωπίζει την φαγούρα του τριχωτού της κεφαλής, και σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράζουν τα θυλάκια των τριχών.
Τροφική δηλητηρίαση
Το μηλόξυδο καταπραΰνει το γαστρεντερικό τοίχωμα και εξαλείφει τα βακτήρια που οδηγούν σε τροφική δηλητηρίαση. Θα πρέπει να πίνετε ένα μείγμα από 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο σε ένα φλιτζάνι νερό πριν από τα γεύματα.
Λόξυγκας
Για να αποφευχθεί ο λόξυγκας, πίνετε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό πριν από τα γεύματα.
Αλλεργική ρινίτιδα
Προκειμένου να μειωθούν τα συμπτώματα αλλεργίας, καθώς και αλλεργικής ρινίτιδας, πρέπει να πίνετε 3 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο σε λίγο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Λοίμωξη αυτιού
Συνδυάζετε  νερό και μηλόξυδο  σε ίσες ποσότητες, εμποτίζετε ένα κομμάτι βαμβάκι σε αυτό και το τοποθετήτε στο πονεμένο αυτί. Το αφήνετε για 5 λεπτά και, στη συνέχεια, ξαπλώνετε στο πλάι, ώστε να βγει το υγρό έξω. Αυτό αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την λοίμωξη του αυτιού.
Ακοή
Το μηλόξυδο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο, μαγνήσιο, τα οποία είναι αποτελεσματικά στην περίπτωση θεμάτων της ακοής. Ως εκ τούτου, πρέπει να πίνετε 3 ποτήρια νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μηλόξυδου, τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πηγές και Αναφορές: livingtraditionally, weeklyhealthylifehealthyfoodhouse

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα